RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
11
жовт.

2009 р.

Переглядів: (965) | Коментарі: (0) | 09.10.11
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Simcity Clone
Розробник: Monte Cristo
Видавництво: Monte Cristo

Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський, німецький і французький
Мова озвучення: англійська
Таблетка не потрібна (тільки 7 днів)

Опис:

Cities XL - це вільне будівництво, управління економікою і турбота про жителів - як в одиночній кампанії, так і в оригінальному онлайн-режимі. Гравці зможуть зводити міста на реалістичних тривимірних картах, вибираючи різноманітні споруди, представлені архітектурними стилями Азії, Європи і Америки. Каньйони, горби, пляжі, гори і острови додадуть кожному місту неповторну зовнішність. Клімат мінятиметься від тропіків і пустель до помірних середземноморських умов. І, як завжди, жителів міста доведеться годувати, працевлаштовувати, розважати і організовувати для них роботу всіх соціальних служб.

Можливості мережевої гри практично безмежні. На величезних віртуальних планетах можна буде створювати міста, ділитися ресурсами з іншими гравцями і вести торгівлю. Об'єднавшись, мери декількох міст зможуть створити єдиний мегаполіс і розділити обов'язки по управлінню містом.

Життя на планетах допоможуть різноманітити «особливі події»: так, концерт в одному місті приверне гостей з інших поселень, які зможуть прогулятися по вулицях і помилуватися унікальною архітектурою міст.


Нд
16
серп.

2009 р.

Переглядів: (3553) | Коментарі: (0) | 09.08.16
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: симулятор
Розробник: GIANTS Software
Видавець: Excalibur Publishing
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: англійський
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: не потрібна

Опис: Так, так, так, це насправді симулятор колгоспної техніки. Фантазії розробників з GIANTS Software немає межі, і ось тепер у нас є можливість відчути на собі всі тяготи і обов'язки працівника рядової процвітаючої ферми, тобто фермера. Як і на будь-якій фермі, що поважає себе, ми маємо в своєму розпорядженні всю необхідну для посіву і збору урожаю, техніку. А точніше - відмінний закордонний трактор, комбайн і так далі З трактора, за допомогою всіляких запчастин можна зробити навантажувач, розвантажувача, і навіть газонокосарку польового масштабу.

Свобода переміщення не обмежується однією лише посівний, у Вас є можливість повністю досліджувати цілий острів, на якому є доки, супермаркет, маяк, місцевий гольф-клуб, а також невелике колгоспне село. Все це можна обстежувати на своєму тракторі. Хоча вся ця інфраструктура носить всього лише декоративний характер, приємно іноді прокотитися з вітерцем до супермаркету і назад.

У грі присутня система завдань. Звичайно, це не "п'ятирічка в три роки", але все таки завдання вельми прості і найчастіше упираються в швидкість виконання. За кожне успішно виконане завдання видається нагорода. Чим швидше пропахали поле - тим краще Ваша медаль заслуженого на працівника сільської діяльності.

Сб
15
серп.

2009 р.

Переглядів: (1439) | Коментарі: (0) | 09.08.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Simulator
Розробник: Astragon Software GMBH
Видавництво: Astragon Software GMBH
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: німецький
Таблетка: Не потрібна
Платформа: РС

Опис: Кінець робочого дня. На зупинці, як завжди, натовп людей. Насилу втиснувшись в автобус, ви клянете вічну пробку і про себе лаєте водія. Знайома картина, чи не так? Але тепер у вас є шанс довести, що ви справитеся з управлінням і зумієте проїхати по пробках краще за професійного працівника автопарку. Ласкаво просимо на нову роботу - тепер ви водій автобуса в мегаполісі!Вы зможете сісти за кермо автобусів зі всього світу. Вісімнадцять маршрутів пролягають по спальних, ділових, промислових районах і трущобах. Приготуйтеся до водіння в різний час доби і за складних погодних умов - проти вас сліпуче сонце, сніг, ожеледиця, дощ і туман.Перевезення пасажирів - прибуткова справа, і тепер у вас з'явилася можливість відкрити власний автопарк! Купуйте або орендуйте автобуси більшого розміру і утримуйте бізнес на плаву спеціальними пропозиціями для залучення клієнтів і продажем рекламних площ на автобусних лініях. Доведіть всьому світу, що ви кращий водій!

Ср
12
серп.

2009 р.

Переглядів: (1089) | Коментарі: (0) | 09.08.12
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Симулятор стрибків з банджі
Розробник: UIG Entertainment GMBH
Видавництво: UIG Entertainment GMBH
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна


Опис: Банжі-джампінг - унікальна можливість подолати людські страхи і відчути незабутні моменти божевільного викиду адреналіну в кров. Якщо ви не разу в житті не переживали це почуття, тепер ви можете зробити це на своєму комп'ютері!

Чт
30
лип.

2009 р.

Переглядів: (1228) | Коментарі: (1) | 09.07.30
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Simulation
Розробник: UIG
Видавництво: UIG
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський, німецький, словенський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Різні моделі танків, безліч небезпечних місій і реалістична графіка - все це чекає тих, хто будь-коли хотів випробувати всю військову потужність танка!
Повірте, саме ця гра дозволяє відповісти або ствердно або негативно на слоган на зразок «Який ти нафіг танкіст». Не дивлячись на свій невеликий розмір, гра може похвалитися досить красивою графікою і всілякими локаціями. Новий танковий симулятор від UIG гідний Вашої уваги.

Нд
19
лип.

2009 р.

Переглядів: (1165) | Коментарі: (0) | 09.07.19
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Hunt/fish)
Розробник: SCS Software
Видавництво: Valusoft
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Міському жителеві складно представити себе поза галасливим мегаполісом. Він не розуміє, як можна обходитися без нічних клубів, тусовок, гіпермаркетів і інших невід'ємних атрибутів великого міста. Проте, є розваги, які в місті просто недоступні. І чи не головний пропуск міського життя - відсутність можливості вдосталь пополювати.Це прикре непорозуміння може бути виправлене за допомогою гри «Велике полювання 2009», одного з найреалістичніших на сьогоднішній день симуляторів полювання. Вам належить акуратно пробиратися по віртуальних лісах і преріях, щоб не злякати дичину, а потім укласти її одним влучним пострілом. Висліджуючи звіра, вам, як і під час реального полювання, доведеться враховувати безліч чинників - від особливостей ландшафту до звичок звіра. Окрім стандартного режиму в грі є режим чемпіонату, крім того, охочі можуть прийняти участь в сафарі.

Пн
29
черв.

2009 р.

Переглядів: (1321) | Коментарі: (0) | 09.06.29
Автор: VeNoM



Жанри: спорт, симулятор
Мова інтерфейсу: англійський
Рік випуску: 2009
Розробник: Netmingames
Видавець: Iceberg Interactive
Тип видання: ліцензія
Таблетка: не потрібна
Реліз група SKIDROW
Платформа: РС

Опис гри:
Покер, що грається на РС або Mac©, тепер досяг нового стандарту гри. Ви можете грати в покер в режимі одиночної гри, а також і по мережі. В процесі гри Вас учитимуть грати краще, що б Ви надалі змогли здивувати своїх друзів.

Пн
29
черв.

2009 р.

Переглядів: (1286) | Коментарі: (0) | 09.06.29
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (God Sim / Manage/busin. / Real-time) / Arcade / RPG (Rogue/action) / 3d
Розробник: Maxis
Видавництво: EA Росія
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія (вимагає оригінал)
Мова інтерфейсу: Російський
Таблетка: Відсутня

Опис: У Spore ви могли спостерігати розвиток вигляду від перших мікроорганізмів до епохи підкорення космосу. Тепер у вашому розпорядженні 30 нових космічних пригод, а також можливість створювати свої сценарії. Ви зможете не тільки оглядати планети з висоти пташиного польоту, але і спускатися на їх поверхню разом з компанією союзників! Вас чекає 8 видів пригод. Ведіть армію до перемоги в кампанії воїна, влаштовуйте галасливі вечірки в грі за барда - і багато що, багато що інше! За підсумками кожної пригоди ви отримаєте унікальну нагороду. Ви також зможете публікувати свої сценарії, завантажувати нові пригоди і оцінювати старання інших гравців на веб-сайті Spore.com. Можливості безмежні!

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (1221) | Коментарі: (2) | 09.06.14
Автор: allgamenews

http://kritka.kz/uploads/posts/2009-01/1232176347_kplv0xb6ss.jpeg

Розробник: MADia
Видавець: Buka Entertainment
Час виходу: Жовтень 2002 року
Жанр гри: Симулятор футуристичного летательнго апарату
Загальний розмір:    667.26 MB

Опис:
До 2117 року процес розпаду Галактичної Імперії придбав безповоротний
характер. До цього моменту підконтрольний об'єм складав не менше 1500
кубічних парсек, і Імперія вже не могла ефективно контролювати ні
свої домініони, ні транс галактичні дороги. У Галактиці запанував
хаос. На обламаннях колись могутньої держави бушувала
громадянська війна. Наслідком громадянської війни став масовий результат
людства з обжитих планет в недосліджені області простору -
планети покидало як цивільне населення, так і військові
що дезертирують з поля бою або відмовилися брати участь у війні
по морально-етичних міркуваннях.

Вт
09
черв.

2009 р.

Переглядів: (1603) | Коментарі: (0) | 09.06.09
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2007
Жанр:simulator (Flight Combat)
Розробник: Eagle Dynamics
Видавництво: 1C
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: Присутня

Опис:
Гра «Lock On: Гарячі скелі» розроблена на основі авіасимулятора «Lock On: Сучасна бойова авіація» і є його подальшим розвитком.

У новій грі вам пропонується керувати літаком Су-25Т, який призначений для атаки наземних цілей високоточною зброєю. Найбільш ефективний даний літак для боротьби з бронетехнікою противника. При створенні гри особлива увага приділялася реалізму моделювання систем озброєння, авіоніки, динаміки польоту і фізичних властивостей літака Су-25Т. Можна сміливо сказати, що по мірі реалізму нова гра впритул підійшла до бойових тренажерів!

Не обділений увагою і ігровий аспект. Кампанії і супроводжуючі їх відеоролики, виконані на графічному движку Lock On, цілком занурюють гравця в атмосферу жорстоких бойових зіткнень, що відбуваються на території пострадянського Кавказу.

Спробувавши гру, ви швидко відчуєте, що назва «Гарячі скелі» повністю себе виправдовує. Нова гра може працювати самостійно, надаючи для управління Су-25Т, або спільно з грою «Lock On: Сучасна бойова авіація», розширюючи її можливості.
Особливості гри

    * Безпрецедентна для комп'ютерних ігор реалістичність моделювання російського штурмовика Су-25Т, оснащеного унікальним комплексом протитанкової зброї «Шквал»/»Віхрь» і іншою високоточною зброєю класу «повітря-земля».
    * Масштабна військова кампанія для льотчиків Су-25Т; в разі попередній встановленого «Lock On: Сучасна бойова авіація» - додаткові кампанії для льотчиків Су-27 і Міг-29.
    * Детальний курс інтерактивного навчання бойового вживання літака Су-25Т, оснащений голосовим супроводом льотчика-інструктора.
    * Покращувані текстури землі, безліч нових військових об'єктів: блокпостів, військових складів, укріплених пунктів, і так далі
    * Захоплюючі відеоролики, розроблені на базі графічного движка гри.
    * Спільна робота з версією гри «Сучасна бойова авіація», її оновлення до версії 1.03.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com