RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
24
трав.

2009 р.

Переглядів: (879) | Коментарі: (0) | 09.05.24
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing / 3D
Розробник: Leon Brothers
Видавництво: Leon Brothers
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: лише англійський
Тип видання: піратка
Таблетка: не потрібна

Опис:
Дія Smashing Toys відбувається на покинутій фабриці іграшок. Раптово виникає жахливий ураган, і іграшки виявляються перекинутими на деякий чарівний острів. Аби вижити, іграшковим героям необхідно прийняти участь в складних гонках і об'їздити весь острів по лісах, полях, шахтах і болотах.

Сб
09
трав.

2009 р.

Переглядів: (1047) | Коментарі: (0) | 09.05.09
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Racing (Motorcycles) / Simulator / Sport / 3D
Розробник: Milestone
Видавець: Black Bean Games
Тип видання: Ліцензія [Full Rip]
Таблетка: Не потрібна (Міні образ)
Мова інтерфейсу: Англійський, німецький, італійський, французкий, іспанський
Платформа: PC

Опис:
Нова частина популярної серії мотоциклетних симуляторов. Головною відмінністю SBK 09 від попередниць стане модель пошкоджень - падіння тепер залишають сліди на корпусі мотоцикла і костюмі гонщика. Ще розробники обіцяють вдосконалену графіку, нові режими, а також повну відповідність "пілотів" і команд реаліям чемпіонату World Superbike Championship.

SBK 09 запропонує п'ять однокористувацьких режимів (Quick race, Training, Race Weekend, Championship і Challenges) і три мультиплеєрних режимів (Quick Race, Championship і Team Championship). Крім того, в грі присутній онлайновий режим Online Time Attack.

Вт
05
трав.

2009 р.

Переглядів: (1076) | Коментарі: (0) | 09.05.05
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing (Motorcycles) / 3D
Розробник: Zushi Games
Видавництво: Zushi Games
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: лише англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис: У грі Yamaha Supercross вам доведеться осідлати щонайпотужніші внедорожные мотоцикли і проїхати на них по запаморочливих, украй небезпечним трекам. Мотоциклістам доведеться долати різні перешкоди і злітати в повітря на неймовірну висоту.
Незалежно від того, чи проходите ви Чемпіонат або просто практикуєтеся на різних рівнях, стан трека, і як наслідок, керованість мотоцикла, сильно залежить від погодних умов, що змінюються, - після зливи на трасі утворюють калюжі, сухий грунт перетворюється на сльоту, що додає ще більшої гостроти гонкам.

Чт
30
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1033) | Коментарі: (0) | 09.04.30
Автор: VeNoM


Рік випуску: 2009
Жанр: Гонки, автосимулятор
Розробник : 777 Studios
Платформа: PC
Видавець: 777 Studios
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Англійський


Опис:
Turismo Carretera Stock Cars Argentina - Аргентинський автосимулятор, присвячений виключно однойменній серії гонок Turismo Carretera. Гра відтворює популярні в Аргентині гонки на серійних автомобілях, що нагадують північноамериканський чемпіонат NASCAR. У подробицях відтворено 60 автомобілів і 12 трас.

Пн
27
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1207) | Коментарі: (0) | 09.04.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 17 квітня 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: Supreme Bit Entertainment
Видавець в Росії: 1С
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення: Російський
Таблетка: Не потрібна

Опис:

2017 рік. Перемога комунізму привела до світлого майбутнього. По вказівці ЦК КПРС організовуються гоночні змагання класичних автомобілів радянського автопрома.

Автомобілі тюнінговани на зразок Hot Rod: компресори і розточені движки, аеродинамічне обважування і низька лінія даху, широка спортивна гума і величезні литі диски.

Світ високих швидкостей, бензину і хрому, і, звичайно, ностальгія по золотому радянському періоду чекають вас!

Вперед, товариші, до перемоги!

Чт
16
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1348) | Коментарі: (0) | 09.04.16
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Автосимулятор
Розробник: IRS Games
Видавництво: Акелла
Тип видання: піратка[REPACK]
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Відсутня

Опис:
Головні особливості Moscow Racer - реалістичне управління автомобілем, широкі можливості вибору маршруту (у грі можна «зрізати кути» по провулках і тротуарах), і, звичайно, точне моделювання районів Москви. Російська столиця відтворена дуже точно: при створенні кожний з чотирьох ігрових районів Moscow Racer було оброблено більше 5000 фотографій, а точність звірялася по новітніх супутникових знімках міста. Заїзди проходять в різний час доби і в реальному потоці машин. У грі є багато впізнанних місць столиці: Кутузовській проспект, Кремлівські набережні, Садове і Третє кільце, Рубльовськоє шосе і ін.
Крім того, Moscow Racer - «розумна» гра, що включає реальний повчальний режим управління автомобілем, створений на базі справжнього курсу підготовки гонщиків. У проекті присутні розгорнені історичні довідки про кожен район, в якому проходять заїзди. Фізична модель гри враховує більше 50 параметрів - від потужності двигуна, коробки передач до площі контакту шин і аеродинамічного опору. У основі фізики Moscow Racer лежить технологія PhysiX™ компанії Ageia. У грі будуть доступні більше 10 машин різного рівня - від пафосних бізнес-седанов до ураганних суперкарів. А головне змагання гри - багатоетапний чемпіонат - в точності повторює правила гонок «Формули-1».

Ср
15
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1260) | Коментарі: (0) | 09.04.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Racing
Розробник: Atari
Видавництво: Akella
Мова інтерфейсу: Російський
Тип видання: ліцензія
Платформа: PC
Таблетка: присутня(Daemon Tools+Yasu)

Опис: Оаху -  райський клаптик тропічної суші, загублений серед блакиті океанських вод.
Цей уламок гавайського архіпелагу утопає в золоті піщаних пляжів, яскравих променях екваторіального сонця і зелені розкидистих пальмових крон. Місцеві жителі з шкірою кольору обпаленої теракоти размеренни і неквапливі. Дійсно, навіщо поспішати, якщо весь острів обплетений 1000-кілометровою мережею високошвидкісних шосе, по яких можна з вітерцем промчати на одному з 100 швидкохідних болідів?

Нд
05
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1085) | Коментарі: (0) | 09.04.05
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Racing (Cars) / Simulator / 3D
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (архів з руссифікатором)
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Приготуйся до революції в жанрі гоночних симуляторов! Перед тобою - нова гра Race Driver: GRID, створена в кращих традиціях знаменитих хітів від компанії Codemasters, автора таких хітів, як TOCA Race Driver і Colin McRae DIRT. На твій вибір представлено 27 кращих гоночних і спортивних автомобілів миру, і всі вони належать до TOP-класу. Ти зможеш брати участь в змаганнях на численних кільцевих трасах Європи і Америки. Набрид лиск і гламурний блиск? Пересядь за кермо могутньої задньопривідної машини і спробуй свої сили в дріфте по околицях порту Йокогами! Тобі вирішувати, чи почнеш ти одиночну кар'єру або під рев моторів спрямуєшся до фінішу разом з друзями в розрахованому на багато користувачів режимі.

Нд
05
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1285) | Коментарі: (0) | 09.04.05
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D / Simulators
Розробник: Criterion Games
Видавець: Electronic Arts
Мова: тільки Російський
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Консольний гоночний хіт, що підкорив володарів Xbox 360 і PlayStation 3 і після цього що вирішив заглянути у володіння персональних комп'ютерів.
І, що саме головне, не з порожніми руками. Автомобільні фетишисти напевно оцінять підтримку призначеного для користувача контента, всі інші - що зазнав серйозні зміни мультиплеер. Взагалі ж мультиплеер - одна з головних фішок Burnout Paradise. Вам не потрібно буде виходити з своєї одиночної гри, вилазити з теплого і затишного крісла улюбленого автомобіля, повертатися в меню і чекати «коннекта» - просто запросіть друга у вашу гру, позмагайтеся з ним і продовжуйте свої «однопользовательськіє» пригоди.
Таку розкіш робить можливою повністю відкритий для дослідження Paradise City - місто-мрія, яке завдяки нашій допомога цілком може перетворитися на город-руїну. Ну а коли набридне вільне катання - до ваших послуг чотири види змагань: Choose from Race, Marked Man, Road Rage і Stunt.
Ну і головне - неймовірно видовищні, красиві, розкішні, захоплюючі, неперевершені аварії. Укупі з розкішною графікою видовище обіцяє бути незабутнім.

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1024) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2008
Жанр: Racing
Розробник: Black Rock Studio
Видавець: Новый Диск
Мова: тільки російський
Пігулка: Не потрібна

Опис:
Хочеш дізнатися, що випробовують квадроциклісти - представники одного з самих видовищних видів екстремального спорту? Вони добре знайомі з чистим, незамутненним блиском перемоги. Їх переповнює азарт відчайдушної гонки, потік енергії і адреналін б'ють через край, драйв підстібає і постійно штовхає до нових заїздів. Але навіть у досвідчених пілотів змагання світового класу Pure World Tour викликає особливі емоції і відчуття.
З новою прекрасною гонкою Pure ти зможеш повторити неймовірні стрибки і кульбіти, злетіти над прірвою, балансуючи на межі життя і смерті. Мир гонок по бездоріжжю вперше відтворений з чудовим і таким, що одночасно лякає реалізмом. У гонитві за перемогою ти промайнеш по знаменитих каньйонах Центральної Америки, побуваєш в горах Італії і навіть перетнеш вулкан, що прокинувся! Графіка високого рівня, рев моторів і божевільні трюки - відірватися від гри неможливо! Крім того, ти зможеш зібрати власний, унікальний квадроцикл і кинути виклик друзям на просторах розрахованої на багато користувачів гри. Готовий ризикнути, чемпіон? Тоді міцніше тримайся за кермо!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com