RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
17
бер.

2011 р.

Переглядів: (738) | Коментарі: (0) | 11.03.17
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: Німеччина, Франція
Жанр: драма, мелодрама, історія
Тривалість: 2:19:36
Переклад: Професійний (двоголосий закадровий)
Субтитри: немає
Режисер: Бертран Таверньє / Bertrand Tavernier У ролях: Мелані Тьєррі, Ламбер Вільсон, Грегуар Лепренс-Ренге, Гаспар Ульє, Рафаель Персонас, Анатоль де Бодіна, Ерік Рюллья, Семюел Тейс, Мішель Вюйермоз, Жюдіт Шемла

Опис: 1562 , Францією управляє Карл IX, в країні вирують релігійні війни ... Марі де Мезьєр, одна з найбагатших спадкоємиць королівства, любить молодого герцога де Гіза, пізніше отримав прізвисько «Мічений», і він, як їй здається, розділяє її почуття. Проте батько дівчини, маркіз де Мезьєр, прагне підняти свою сім'ю, і віддає дочку заміж за принца Монпансьє, якого вона навіть не знає. Карл IX викликає принца приєднатися до нього у боротьбі з протестантами.

Чт
17
бер.

2011 р.

Переглядів: (660) | Коментарі: (0) | 11.03.17
Автор: allgamenews



Рік випуску
: 2010
Країна: США
Жанр: жахи, трилер, детектив
Тривалість: 91 хв.
Переклад: Професійний (повне дублювання) [Ліцензія]
Режисер: Бред Андерсон
Продюсер: Тоуві Крістенсен, Селін Реттрей, Нортон Херрік
Сценарій: Ентоні Джазвінскі

Опис: Незрозумілий затемнення опускається на місто Детройт, до сходу сонця тільки кілька людей залишаються уцілілими серед куп одягу, кинутих автомобілів і подовжених тіней. Люк, репортер телебачення, знаходить вулиці навколо свого будинку страхітливо порожніми. Пол, кіномеханік, виявляється раптом абсолютно один у зовсім недавно переповненому кінотеатрі. Фізіотерапевт Розмарі виходить назовні з-за диму, а повертається в порожню лікарню, Джеймс, переляканий хлопчик терпляче чекає, поки повернеться його мати.

Чт
17
бер.

2011 р.

Переглядів: (799) | Коментарі: (0) | 11.03.17
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США, Франція
Жанр: трилер, драма, мелодрама, кримінал
Тривалість: 2:13:08
Переклад: Професійний (повне дублювання) [Ліцензія]
Режисер: Пол Хаггіс
Продюсер: Олів'є Делбоск, Пол Хаггіс, Марк Міссоні
Сценарій: Пол Хаггіс, Фред Кавайе, Гійом Леман

Опис: Життя Джона здавалася ідеальною, поки його красуню дружину не заарештували за підозрою у вбивстві. Поки Лара сидить у в'язниці, Джон один виховує сина і намагається всіма способами довести її невинність. Але, коли законні способи звільнити улюблену вичерпані, єдине, що йому залишається - розробити витончений план втечі. Джон готовий ризикнути всім заради неї ... Але що якщо вона дійсно винна?

Нд
13
бер.

2011 р.

Переглядів: (897) | Коментарі: (0) | 11.03.13
Автор: VeNoM



Назва: Ранго
Оригінальна назва: Rango
Рік виходу: 2011
Жанр: мультфільм
Режисер: Гор Вербінськи

Опис: Мультфільм про домашню тварину на ім'я Ранго, що шукає сенс існування.

Нд
13
бер.

2011 р.

Переглядів: (1233) | Коментарі: (2) | 11.03.13
Автор: VeNoM



Назва: Дельфін: Історія мрійника
Оригінальна назва: El delfin: La historia de un sonador
Рік виходу: 2009
Жанр: пригоди, сімейний, мультфільм
Режисер: Едуардо Шульдт
У ролях: Дельфін, Восьминіг, Акула, Краб, Рибки

Про фільм: Дивовижна історія дельфіна Даніеля, який відправляється в неймовірну подорож по океану, де його підстерігають різні небезпеки.

Нд
13
бер.

2011 р.

Переглядів: (805) | Коментарі: (0) | 11.03.13
Автор: VeNoM



Назва:
Скубі-ду 4: Прокляття озерного монстра
Оригінальна назва: Scooby-doo! Curse of the Lake Monster
Рік виходу: 2010
Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Режисер: Брайан Льовант
У ролях: Роббі Амелл, Патрік Баббітт, Майкл Берріман, Майк Кокрейн, David Dedinsky, Джонатан Даунс, Кейси Хендершот, Кері Джонс, Девід Джойнер, Хейлі Кийоко

Про фільм: Скубі-ду і його приятелі повернулися до легендарних проклять! Цього разу страшний монстр озера аттакує Ері Пойнт, але Шеггі, Скубі, Велма, Фред і Дафна готові викрити всі таємниці.

Нд
13
бер.

2011 р.

Переглядів: (992) | Коментарі: (0) | 11.03.13
Автор: VeNoM



Назва: Час відьом
Оригінальна назва: Season of the Witch
Рік виходу: 2010
Жанр: фентезі, драма, пригоди
Режисер: Домінік Сена
У ролях: Ніколас Кейдж, Рон Перлман, Стівен Кемпбелл Мур, Стівен Грем, Ульріх Томсен, Клер Фой, Роберт Шиен, Крістофер Лі, Ребека Кенеді, Ендрю Хефлер

Про фільм: XIV сторіччя. У Европе лютує чума. Винуватицею смертоносної біди визнають беззахисну дівчину, підозрюючи її в чаклунстві. Вмираючий кардинал просить лицаря Бемена доставити відьму в далеке абатство, де її чари мають бути зруйновані. Семеро верхових і віз із залізною кліткою, в якій заточена обвинувачена, відправляються в небезпечну подорож. Скоро лицарі усвідомлюють, що їх миловидна супутниця, і, правда, - не людина, а само породження пекла. Воїнів чекає жорстока битва з такими духами зла, яких вони не могли собі представити навіть в найжахливіших кошмарах.

Сб
12
бер.

2011 р.

Переглядів: (940) | Коментарі: (0) | 11.03.12
Автор: VeNoM



Назва: Інопланетне вторгнення: Битва за Лос-Анджелес
Оригінальна назва: Battle: Los Angeles
Рік виходу: 2011
Жанр: фантастика, бойовик, тріллер
Режисер: Джонатан Лібесман
У ролях: Аарон Екхарт, Бріджет Мойнехен, Мішель Родрігес, Майкл Пенья, Рамон Родрігез, Корі Хардрікт, Джіно Ентоні Песи, Шаффер Сміт, Джеймс Хироюки Ліао, Ноель Фішер і ін.

Про фільм: Землю намагається захопити інопланетна цивілізація, винищуючи все живе на своєму шляху. По всьому світу починається широкомасштабна битва людства за виживання. Загону морських піхотинців доручено звільнити обложене місто ангелів від таємничих і смертоносних тварюк.

Чт
10
бер.

2011 р.

Переглядів: (807) | Коментарі: (0) | 11.03.10
Автор: VeNoM




Назва: Прикинься моєю дружиною
Оригінальна назва: Just Go with It
Рік виходу: 2011
Жанр: мелодрама, комедія
Режисер: Денніс Дуган
У ролях: Адам Сендлер, Дженніфер Еністон, Ніколь Кідман, Нік Свардсон, Бруклін Декер, Бейлі Медісон, Дейв Метьюз, Кевін Нілон, Рейчел Дреч, Аллен Коверт та ін

Про фільм: Головний герой Денні зустрів Делвін, і щоб справити враження, розповів про свою неіснуючої дружині і тяготи сімейного життя. Замість очікуваного співчуття, Делвін хоче познайомиться з його дружиною, і Денні необхідно терміново придумати, як виплутатися з такого цікавого положення. На щастя, у нього є знайома колега Кетрін, приваблива і з дітьми, які й зіграють на час роль його сім'ї.

Ср
09
бер.

2011 р.

Переглядів: (653) | Коментарі: (0) | 11.03.09
Автор: VeNoM



Назва: Як зайнятися любов'ю з жінкою
Оригінальна назва: How to Make Love to а Woman
Рік виходу: 2010
Жанр: комедія
Режисер: Ськотт Калвер
У ролях: Джош Мейерс Крістен Ріттер Юджін Бірд Ієн Сомерхолдер Ліндси Річардс Катрін Рейтман Нора Киркпатрік Кен Жонг Джеймс Кайсон Лі Айк Барінхолц

Опис: Енді не може задовольнити свою подругу Лоурен. Ситуація ускладнюється, коли на горизонті несподівано з'являється друг дитинства Лоурен, красень Даніель. Енді в терміновому порядку звертається за допомогою до своїх друзів музикантів.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com