RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
03
бер.

2011 р.

Переглядів: (685) | Коментарі: (0) | 11.03.03
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2004
Країна: США, Великобританія, Італія
Жанр: Фантастика, бойовик, пригоди
Переклад: Професійний (дубльований) + оригінальна (англійська) аудіодоріжка
Субтитри: російські, англійські

Режисер: Керрі Конран / Kerry Conran

У ролях: Джуд Лоу / Jude Law /, Гвінет Пелтроу / Gwyneth Paltrow /, Анджеліна Джолі / Angelina Jolie /, Джованні Рібізі / Giovanni Ribisi /, Майкл Гембон / Michael Gambon /, Бай Лінг / Bai Ling /, Омід Джалілі / Omid Djalili /, Лоуренс Олів'є / Laurence Olivier /, Тревор Бекстер / Trevor Baxter / ..

Опис: Дія розгортається в Нью-Йорку 1939 року. Молода журналістка дізнається про те, що всесвітньо відомі вчені пропадають при нез'ясованих обставинах. Об'єднавшись з досвідченим пілотом і шукачем пригод, вона намагається порушити плани божевільного, що прагне оволодіти світом

Чт
03
бер.

2011 р.

Переглядів: (924) | Коментарі: (0) | 11.03.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Країна: Росія
Жанр: комедія
Тривалість: 1:41:37
Переклад: Оригінал
Режисер
: Кирило Кузін
У ролях: Гарік Харламов, Петро Вінс, Катерина Кузнєцова, Олександр Балуєв, Михайло Єфремов, Олександр Семчев, Валентин Смирнитський, Олег Сорокін, Денис Яковлєв, Костянтин Соловйов

Про фільм: Макс Утьосов - недооцінений режисер-аматор. Утьосов знімає свої фільми на любительську камеру. У цей же час російські кіноакадеміки проводять конкурс «Найкращий фільм Росії», у фінал якого вийшли 7 найвідоміших кінокартин. До церемонії оголошення переможця конкурсу плівки з фільмами (все в одному примірнику) замикаються в сейф.

Але Віктор Палич підкуповує організатора премії Едуарда Рикова, щоб отримати картини для неліцензійного копіювання. Перевезти фільми від Рикова до Віктора Палича повинен Макс Утьосов і його друг Саня. Вони провалюють завдання: плівки згоряють, і друзів починають розшукувати відеопірати. Єдиний спосіб вижити: за кілька днів перезняти знамениті російські кінокартини. Але от у чому парадокс: копії Утьосова цілком можуть виявитися якісніше оригіналів...

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (587) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: VeNoM



Назва: Паранормальне явище: Ніч в Токіо
Оригінальна назва: Paranormal Activity 2: Tokyo Night
Рік виходу: 2011
Жанр: жахи, тріллер
Режисер: Тошиказу Нагає
У ролях: Аой Накамура, Норіко Аояма

Про фільм: Харука тільки що повернулася до Японії з подорожі по Америці. Відпочинок опинився затьмарений автокатастрофою, в яку Харука догодила в Сан Дієго, коли їй перебігла дорогу дівчина, що знаходиться в розшуку по звинуваченню у вбивстві свого бойфренда. Це була та сама Кеті, в яку вселявся дивний демон в першій частині «Паранормального явища». У Токіо брат дівчини помічає, що з його сестрою, вимушеною після аварії пересуватися на інвалідній колясці, починають відбуватися дуже дивні речі. Схоже, паранормальне явище, вже відмічене в Сан Дієго, тепер повторюється в Токіо. Хлопець встановлює камеру в кімнаті сестри і з жахом дізнається про події, що леденять кров.

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (684) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: VeNoM



Назва: Великі матусі: Син як батько
Оригінальна назва: Big Mommas: Like Father, Like Son
Рік виходу: 2011
Жанр: комедія
Режисер: Джон Уайтселл
У ролях: Мартін Лоуренс, Брендон Т. Джексон, Джесіка Лукас, Мішель Енг, Портія Даблдей, Емілі Ріос, Ана Ортіз, Генрі Любатті, Лоренцо Пізоні, тоні Карран

Про фільм: Цього разу до Тернеру приєднується його пасинок Трент, коли вони відправляються «під прикриттям» в жіночу школу виконавчих видів мистецтва після того, як Трент стає свідком вбивства. З'явившись у вигляді Великої Матусі і крупної студентки Шарман, вони повинні знайти вбивцю раніше, ніж він знайде їх.

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (813) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: VeNoM



Назва: Шлях воїна
Оригінальна назва: The Warrior's Way
Рік виходу: 2010
Жанр: фентезі, бойовик, вестерн
Режисер: Снгму Лі
У ролях: Чан Дон Ган, Кейт Босворт, Джеффрі Раш, Денні Хьюстон, Метт Джілландерс, тоні Кокс, Ланг Ті, Еналін Радд, Маркус Хемілтон, Род Люїсих

Про фільм: Великий воїн Янг - жива легенда, народжена на полі бою. Він був такий сильний, що жодна армія не могла його перемогти.
Одного разу, знищуючи ворогів свого клану, самурай відмовився убити маленьку дівчинку, за що його чекає смертний вирок. З немовлям на руках він біжить в Нове Світло, до Америки і знаходить притулок в глухому містечку, жителі якого живуть в постійному страху перед бандою безжального Полковника. Але і тут минуле переслідує Янга. Він знову повинен оголити свій меч.

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (648) | Коментарі: (2) | 11.03.02
Автор: VeNoM



Назва: Встигнути до
Оригінальна назва: Due Date
Рік виходу: 2010
Жанр: комедія
Режисер: Тодд Філіпс
У ролях: Роберт Дауні мл., Зак Галіфіанакис, Мішель Монахен, Джеймі Фокс, Джульетт Люіс, Денні Макбрайд, РЗА, Метт Уолш, Броди Стівенс, Джейкоб Ульріх

Про фільм: Пітер готується стати отцем і знаходиться на межі нервового зриву. І його нервам не йде на користь той факт, що йому належить зробити цілу подорож, та ще і в компанії честолюбного актора, щоб встигнути добратися додому до народження власної дитини.

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (554) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: VeNoM



Назва: Охоронець
Оригінальна назва: London Boulevard
Рік виходу: 2010
Жанр: мелодрама, кримінал
Режисер: Уїльям Монахен
У ролях: Колін Фаррелл, Кіра Найтлі, Рей Уїнстон, Стівен Грем, Ганна Фріл, Девід Тьюліс, Офелія Ловібонд, Джеймі Кемпбелл Бауер, Бен Чаплін, Еді Марсан

Про фільм: Намагаючись покінчити з кримінальним минулим Мітч, знайомиться з кінозіркою Шарлотою, яка ховається в своєму будинку від натовпу репортерів і фотографів. Краса і ранима актриси впокорюють Мітча, і він стає її охоронцем, захищаючи Шарлоту від агресивних папарацци, переслідувачів і інших негідників. Але злочинний світ так легко його не відпустить.

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (675) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: VeNoM



Назва: Кохання-зітхання 3
Оригінальна назва:
Любовь-морковь 3
Рік виходу: 2011
Жанр:
комедія
Режисер:
Сергій Гинзбург
У ролях:
Крістіна Орбакайте, Гоша Куценко, Денис Парамонов, Аліна Булинко, Лія Ахеджакова, Володимир Меньшов, Вячеслав Манучаров, Михайло Козаков, Андрій Ургант, Людмила Гаврілова і ін.

Опис:
Продовження успішної комедії "Кохання-зітхання". Якщо минулого разу Андрій і Марина Голубеви помінялися тілами зі своїми дітьми, то в новому фільмі подружжю Голубевих доведеться шукати взаєморозуміння з власними батьками.

Вт
01
бер.

2011 р.

Переглядів: (530) | Коментарі: (0) | 11.03.01
Автор: allgamenews


Жанр: Бойовик, Фентезі, Пригодницький
Країна: Франція, Великобританія

Кіностудія / кінокомпанія: Davis-Films / Czech Anglo Productions / Wandering Star Pictures
Режисер: Майкл Дж. Бассетт

Сюжет:
По мотивах розповідей Роберта Ірвіна Говарда. Соломон Кейн — англійський солдат XVI століття, який усвідомив, що його жорстокі вчинки навіки прокляли його душу. Намірившись загладити свої гріхи, Кейн присягається жити в мирі та чесноті, але коли на землю ступають темні сили, йому не залишається нічого, як дати бій.


Вт
01
бер.

2011 р.

Переглядів: (1324) | Коментарі: (0) | 11.03.01
Автор: allgamenews


Жанр: драма
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Artisan Entertainment

Режисер: Даррен Аронофскі (Darren Aronofsky)
Актори: Еллен Бьорстін (Ellen Burstyn), Джаред Лето (Jared Leto), Дженіфер Конеллі (Jennifer Connelly), Марлон Ваянс (Marlon Wayans) та інші.

Сюжет:
Головні герої - мати і син, Сара і Гарі Голдфарб, подружка Гарі Меріон Сільвер і друг Гарі Тайрон Лав. Дія у фільмі розвертається впродовж трьох пір року: влітку, восени і взимку. Протягом цього часу життя чотирьох героїв нестримно і жорстоко рушаться.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com