RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
01
бер.

2011 р.

Переглядів: (571) | Коментарі: (0) | 11.03.01
Автор: VeNoM



Назва: Боєць
Оригінальна назва: The Fighter
Рік виходу: 2010
Жанр: драма, біографія
Режисер: Девід О. Расселл
У ролях: Марк Уолберг, Крістіан Бейл, Емі Адамс, Мелісса Лео, Мікки О'киф, Джек Макги, Мелісса Макмікин, Бьянка Хантер, Еріка Макдермотт, Джілл Квігг

Про фільм: Неймовірна, але реальна історія шляху до звання чемпіона світу боксера Мікки Уорда по кличці «Ірландець». Сходження Уорду було схоже на сходження легендарного Роккі. Хлопець з народу, між боями він трудився на дорожніх роботах. Переживши низку невдач і поразок, Мікки зумів знову повернутися на ринг, коли його тренером став звідний брат Діккі Еклунд, колишній боксер, кар'єра якого обірвалася із-за пристрасті до кокаїну. Допомога брата, любов офіціантки Шарлін, турбота матері і непохитна воля до перемоги дозволили Уорду зійти на світовий п'єдестал.

Пн
28
лют.

2011 р.

Переглядів: (1558) | Коментарі: (0) | 11.02.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: мультфільм, мюзикл, фентезі, мелодрама, комедія, сімейний
Тривалість: 1:30:42
Переклад: Професійний (повне дублювання) [звук з TS]

Опис: Чарівний розбійник Флінн подорожує по життю з легкістю, лише тому, що він гарний, балакучий і фартовим. І здавалося, фортуна завжди на його боці, поки одного разу він не вибирає високу вежу в густій хащі лісу в якості «спокійного» притулку. Флінн виявляється зв'язаним по руках і ногах юною красунею по імені Рапунцель.

Пн
28
лют.

2011 р.

Переглядів: (678) | Коментарі: (0) | 11.02.28
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Країна: США, Німеччина, ПАР
Жанр: фантастика, пригоди
Тривалість: 1:27:13
Переклад: Професійний (багатоголосий)
Режисер: Мікаел Саломон

У ролях: Шон Бін, Аннабелль Уолліс, Сем Клафлін, Корі Севьер, Елінор Томлінсон, Джессіка Хайнс, Пол Хемпшир, Ден Херст

Опис: Майбутнє настало. Тут немає ні зорельотів, ні хмарочосів, ні модного одягу, ні високого мистецтва. Людство зазнало краху. Після тисяч років еволюції воно опинилося на самому дні! Тепер наше місце існування - джунглі, що таять небезпеку на кожному кроці. Збиваючись у зграї, вцілілі люди намагаються просто вижити. 

Нд
27
лют.

2011 р.

Переглядів: (744) | Коментарі: (0) | 11.02.27
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2008
Країна: США
Жанр: мелодрама, комедія
Тривалість: 01:27:22
Переклад: Професійний (повне дублювання)

Опис: Нет Купер, з юності вражений красою Крістабел Еббот, через багато років розлуки розшукує свою кохану. Крістабел все ще не заміжня і разюче гарна собою, але ... нерозлучна зі своєю вельми несимпатичної компаньйонкою Джун Фіггс. Бажаючи позбавитися від Джун, Нет підшукує для неї бойфрендів, але наймані коханці відмовляються мати з нею справу навіть за гроші.

Нд
27
лют.

2011 р.

Переглядів: (601) | Коментарі: (0) | 11.02.27
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2011
Країна: Росія
Жанр: Мелодрама, Комедія
Тривалість: 1:26:00
Переклад: Професійний (повне дублювання)

Опис: Тренер дитячої школи з фігурного катання Рита ображена невірним коханим. Той залишив її, щоб одружитися на сестрі якогось Власова, що займає 13-е місце в списку найбагатших людей країни.
Щоб помститися несостоявшемуся нареченому, Ріта вирішує закохати в себе цього самого Власова. Є тільки одна «невеличка» проблема: ніхто не знає, як виглядає загадковий Власов; відомо тільки, що він захоплюється дайвінгом, і проводить час інкогніто в Таїланді.
У пошуках Власова Риті допомагає журналіст Костя, - разом з ним вона і відправляється

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (573) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Назва:
Бурлеск
Оригінальна назва: Burlesque
Рік виходу: 2010
Жанр: мюзикл, драма, мелодрама
Режисер: Стів Ентін
У ролях: Шер, Кристина Агилера, Ерік Дейн, Кем Жіганде, Джуліанна Хаф, Алан Каммінг, Пітер Галлахер, Крістен Белл, Стенлі Туччи, Діанна Агрон

Про фільм: Алі - молода амбітна дівчина з маленького містечка з чудовим голосом, зовсім недавно втратила своїх батьків. Тепер нікому не потрібна, вона відправляється у велике місто Лос-Анджелес, де влаштовується на роботу у Тесс, господині нічного клубу «Бурлеск». За короткий час вона знаходить друзів, поклонників і любов всього свого життя. Але чи може казка тривати вічно? Адже немало людей заздрить цій прекрасній танцівниці.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (542) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Країна: США
Жанр: бойовик, триллер, кримінал
Тривалість: 01:54:06
Переклад: Професійний (дубльований)
Субтитри: -
Режисер: Мішель Гондрі
В ролях: Сет Роген, Джей Чоу, Крістоф Вальц, Кемерон Діаз, Том Уїлкинсон, Девід Харбор, Едвард Джеймс Олмос, Джемі Харріс, Чад Коулмен, Едвард Ферлонг


Опис: Син медіа-магната «пропалює» своє життя у вічних п'янках і незліченних випадкових зв'язках. Але після несподіваної смерті отця він, нарешті, усвідомлює безцільність свого існування і вирішує все змінити. Разом з другом вони стають супергероями, які борються із злочинністю її ж методами, абсолютно не зважаючи на закон.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (928) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Назва: Я - Четвертий
Оригінальна назва: I Am Number Four
Жанр: Фантастика, бойовик, тріллер
Рік виходу: 2011
Режисер: Ді Джей Каруз
У ролях: Алекс Петтіфер,тімоті Оліфант,тереза Палмер,діанна Агрон,каллен Маколіффі,кевін Дюран,джейк Абель, Джеф Хочендонер,патрік Сибіс,грег Таунлей...

Опис: Звичайний з вигляду підліток Джон Сміт насправді - один з останніх мешканців далекої планети, що вижили. Джон вимушений ховатися від страшних ворогів, посланих знищити його, йому доводиться міняти імена, постійно переїздить з місця на місце зі своїм опікуном Генрі. У різних городках і в різних школах Джон завжди був новачком без минулого, але одного разу він знайшов місце, яке зміг назвати будинком: у маленькому містечку в Огайо Джон зустрів свою любов. Тепер йому належить відкрити в собі унікальні здібності, битися із стародавніми і страшними ворогами свого народу і усвідомити своє дивовижне призначення.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (606) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Назва: S.W.A.T.: Вогненна буря
Оригінальна назва: S.W.A.T.: Firefight
Рік виходу: 2011
Жанр: бойовик
Режисер: Бені Бум
У ролях: Гебрієл Махт, Роберт Патрік, Крістанна Локен, Ніколас Гонзалез, Карлі Поуп, Джанкарло Еспозіто, Шенон Кейн, Метт Бушнелл, Джіно Ентоні Песи, Елі Бардха і ін.

Про фільм: Сюжет будується на переводі лейтенанта Лос-Анджельської поліції Пола Катлера до Детройта, де він повинен натренувати команду місцевих спецназівців. Проте, рутинна місія виявляється пасткою, підстроєною державою одержимого генія, що охороняється, який вибрав Катлера своєю мішенню.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (635) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Назва: Потойбічне
Оригінальна назва: Hereafter
Рік виходу: 2010
Жанр: фентезі, драма
Режисер: Клінт Іствуд
У ролях: Метт Деймон, Сесиль де Франс, Тьеррі Новік, Синді Майо Девіс, Ліза Гріффітс, Джесіка Гріффітс, Фергюсон Рейд, Дерек Сакакура, Джей Мор, Річард Кайнд

Опис: Три паралельні і незабаром пересічні історії про людей, що пізнали смерть. Французька журналістка, що пережила цунамі в 2004 році,, і наркоманка, що втратила в автокатастрофі одного з десятирічних синів-близнят, звертаються до того, що уміє розмовляти з мертвими людині у пошуках відповідей і утіхи.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com