RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
11
лип.

2009 р.

Переглядів: (782) | Коментарі: (0) | 09.07.11
Автор: allgamenews


Розмір: 1,37 GB
Опис: Банківська Крістін Браун, що служить, відмовляється продовжити кредит дивній старенькій, яка насправді виявляється древнім демоном.
Стара накладає на дівчину старовинне закляття - у Крістін є три дні, аби зняти його, інакше її потягнуть в пекло.

Сб
11
лип.

2009 р.

Переглядів: (900) | Коментарі: (0) | 09.07.11
Автор: VeNoM



Про фільм:
Фільм розповідає історію молодої людини, яка прокидається від чотирилітньої коми і дізнається, що його невинно чиста шкільна кохана красується на обкладинці чоловічого журналу. Він і його друг ухвалили рішення брати участь в гонках на виживання в легендарному особняку штаб-квартири журналу, щоб відіграти дівчину назад.
Розмір: 695.68 Mb

Пт
10
лип.

2009 р.

Переглядів: (751) | Коментарі: (0) | 09.07.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
Сюжет відстежує пригоди батька сімейства, Майка О`Доннела, що одного дня вранці пробуджується сімнадцятилетнім підлітком і що вступає до тієї ж школи, де вчаться його власні діти.
Повний розмір      1.36 GB

Пт
10
лип.

2009 р.

Переглядів: (821) | Коментарі: (0) | 09.07.10
Автор: allgamenews



Повний розмір  1.37 GB
Опис:
Сюжет фільму оповідає про легендарного грабіжника банків Джоне Діллінджере.  Зухвалі напади зробили його видатним героєм для всіх пригноблюваних і головною мішенню для кращого агента ФБР Мелвіса Первіса і його молодого напарника Джея Едгара Гувера. Ніхто не міг зупинити банду Діллінджера.Жодна в'язниця не могла його втримати. Чарівливість і відчайдушні втечі прославляли злочинця в суспільстві, що рахувало банки головною причиною Великої депресії. В той час, як пригоди відважної банди, до якої прилучилися Малявка Нельсон і Елвін Карпіс, надихали розлючених громадян, Гувер вирішив скористатися випадком і перетворити Бюро розслідувань на головну правоохоронну організацію країни, ФБР. Він зробив Діллінджера найнебезпечнішим ворогом Америки, а рятівником нарік Первіса, гордість Федерального бюро.


Ср
08
лип.

2009 р.

Переглядів: (756) | Коментарі: (0) | 09.07.08
Автор: VeNoM



Про фільм: Джек Стоун вірить, що Примарний Острів, який виявляється на радарі, - є містичним местомом, що зберігає таємниці міфічного скарбу. Але він не підозрює, що охороняє острів Гидра-міфічеська істота з сім'ю зміїними головами, яка захистить скарб острова за всяку ціну.
Розмір: 685.22 МБ

Пн
06
лип.

2009 р.

Переглядів: (799) | Коментарі: (0) | 09.07.06
Автор: VeNoM



Про фільм:
Події фільму відбуваються в 1990-х роках і розповідають про життя двох китайських іммігрантів, що живуть в Токіо.
Розмір: 1.37 GB

Пн
06
лип.

2009 р.

Переглядів: (881) | Коментарі: (0) | 09.07.06
Автор: allgamenews



Опис: Головна героїня, Теа, - референт в пафосному видавництві. Вона вимушена симулювати свою вагітність, аби негідник-начальник не зміг звільнити її. Ета «безневинна» брехня наводить до серії курйозних ситуацій і заставляє дівчину поглянути на своє життя по-новому.
Розмір: 1,36 GB

Нд
05
лип.

2009 р.

Переглядів: (825) | Коментарі: (0) | 09.07.05
Автор: VeNoM



Про фільм: Напарник поліцейського гине під час урагану Катріна, але одного разу з'являються свідоцтва того, що поліцейський міг бути убитим. Розслідування заводить детектива разом з новим партнером на саме дно кримінального миру.
Розмір: 1,397 MB

Нд
05
лип.

2009 р.

Переглядів: (1030) | Коментарі: (0) | 09.07.05
Автор: allgamenews


Про фільм:
Амбітна актриса, кар'єра якої повільно, але вірно йде на спад, вербується в морську піхоту, аби довести продюсерові, що вона як ніхто інший личить на роль у фільмі на військову тематику. Прибувши в табір морфлоту, зірка розуміє, що для неї це занадто, але відступати вже нікуди.
Розмір: 1.37 GB

Нд
05
лип.

2009 р.

Переглядів: (807) | Коментарі: (2) | 09.07.05
Автор: VeNoM



Про фільм: В умовах світової фінансової кризи, кримінальне угрупування на чолі якої коштує Френк Різзол (Олександр Лаертський) і його підручні відморозки (група "Таргани") доручають Азамату (Ментай Утепбергенов "Інтердевочка", "Рекетир") незвичайне замовлення - зйомки фільму жахів, із справжніми вбивствами акторів. Реалізацію цього проекту доручають Євгенію, який набирає нестандартну команду професіоналів що складається з керівника секти "Сон зеленої скелі", божевільного хіміка і амбітного гіпнотизера.
Розмір: 1.37 GB


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com