RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Бойовики/Action

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (976) | Коментарі: (1) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Лора, одна з сестер-близнючок, починає шукати вбивцю своєї сестри, після того, як почала отримувати підказки від невідомого їй людини... Чим далі йде розслідування вбивства - тим більше її життя наражається на небезпеку, адже вбивця стежить і за нею...

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1495) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Опис: Ураганна прем'єра НТВ! Серіал «Морські дияволи» повертається! Батя, Багіра, Кот і Риф - у п'ятому сезоні серіалу про пригоди непотоплюваної четвірки! У новому сезоні «Морських дияволів» відчайдушним бійцям «Тайфуна» належить з'ясувати, на якому судні злочинці збираються вивезти зброю з країни, таємно проникнути на захоплений бойовиками дебаркадер, де утримуються заручники, наздогнати прикордонний катер, викрадений швидкими ув'язненими, знешкодити бомбу на людному пляжі, запобігти провокацію в одному з портів Близького Сходу і не дати дискредитувати російських моряків.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1133) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про знаменитому англійському загоні «30 Assault Unit», відомому також під назвою «30 Commando». Загін був сформований під час Другої світової з ініціативи Яна Флемінга, який служив тоді в британській військово-морській розвідці, і діяв на окупованій нацистами території. Його завданням був видобуток німецької секретної документації і різних технічних пристроїв.

Нд
09
жовт.

2011 р.

Переглядів: (943) | Коментарі: (1) | 11.10.09
Автор: allgamenews



Про фільм: Він живе у величезному мегаполісі і працює в солідній фінансовій компанії. У нього красуня дружина, престижна машина, шикарний пентхаус. І не важливо, що дружина - начальник, та й робота давно не приносить задоволення. Він просто звик. Він таємно будує будинок біля річки в далекому селі, щоб коли-небудь відвезти туди дружину і разом пригадати той час, коли в їхньому житті було те, що важливіше грошей: світанки, друзі, байдарки, парне молоко...

Пн
03
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1092) | Коментарі: (0) | 11.10.03
Автор: allgamenews



Про фільм: Професійний вбивця Мел і його побратими по зброї працюють без вихідних. Чергова справа, на перший погляд, здається легким і немудрим. Вони викрадають дочку багатого промисловця, не підозрюючи, що дівчина - хрещениця їх могутнього боса. У довершенні всього, доля посилає Мелу останнє вирішальне випробування; в той момент, коли справи йдуть з рук геть погано, він закохується у власну жертву.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (873) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм роботоутопія Крістофера Хеттон про прекрасне майбутнє, в якому роботи стали звичною справою для людей, яка взяла на своїх залізних помічників частину обов'язків. І роботи, начебто, не протестували до тих пір, поки одного разу не стали всім складом відкручувати своїм творцям голови і насаджувати кишки на тин.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1105) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Нік - простий рознощик піци, чия розмірене життя буквально в одну мить перевертається з ніг на голову, коли в неї з хитромудрим планом вриваються два бандити, які мріють зірвати великий куш. Безбашенная парочка викрадає Ніка з метою змусити його пограбувати банк. Нік розуміє, що йому ніяк не обійтися без допомоги свого кращого друга Подружжя.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1370) | Коментарі: (2) | 11.10.02
Автор: allgamenews




Про фільм: Для наших героїв настали сумні будні: Сем втратив Мікаелу, уряд випускає законодавчий акт про виселення Автоботів з Землі, а поки Мегатрон ховається після ганебної поразки Фолля, Десептикон Шокуейв, правитель Кібертрона, готується нанести візит нашій планеті з зовсім не добрими намірами. Дія заключній частині трилогії цього разу охопить не тільки Землю, але й Місяць, темна сторона якої зберігає не менш темні таємниці.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (979) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (938) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: У Всесвіті, настільки ж нескінченною, як і загадковою, багато століть існував загін воїнів, що володіють величезною силою. Захисники миру і справедливості, їх називають Корпус Зелених Ліхтарів. Братство воїнів, що поклялися захищати міжгалактичний закон, де кожен з них носить кільце, що дарує йому надздібності. Але коли новий ворог по імені Параллакс загрожує порушити рівновагу у Всесвіті, їх доля і доля Землі опиняється в руках новобранця, першої людини в історії загону - Хела Джордана.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com