RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (474) | Коментарі: (0) | 11.09.22
Автор: allgamenews



Про фільм: Дія фільму відбувається в Владение глухий англійської сільській місцевості. У героїні фільму Кессі Нейлор є жахлива таємниця - вісім місяців тому вона вбила свого чоловіка, коли виявила, що він чіплявся до їхньої дочки. Тепер самотності приходить кінець, коли ставний і привабливий незнайомець з'являється у неї на фермі, входить в її життя. Він дуже хоче мати свою сім'ю, причому таку, як хоче саме він...

Ср
14
вер.

2011 р.

Переглядів: (1136) | Коментарі: (0) | 11.09.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Після переїзду в нову квартиру Шона наймається на роботу в готель. Її начальником виявляється сусід по сходовому майданчику Гевін. Непрості відносини з фанатично віруючим чоловіком і виникла між Шоной і Гевіном тяга штовхають їх один до одного.

Нд
11
вер.

2011 р.

Переглядів: (1282) | Коментарі: (0) | 11.09.11
Автор: allgamenews




Про фільм:
Зламавши машину і застрягши посеред каліфорнійської пустелі, Тім з вагітною дружиною Еллі до вечора добираються до невеликої ферми. Ферма належить старіючому проповідника Коулу і його дружині Хелен, які дозволяють гостям скористатися телефоном і дозволяють залишитися у них до ранку. Господарі втім здаються підозрілими, а вночі Еллі чує дитячий плач, що лунає з стоїть у дворі замкненого сараю.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1015) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews




Опис: Австралійська кримінальна драми Джона Хьітта X, в якій головні ролі зіграли стервозна блондинка Віва Бьянка з серіалу «Спартак: Кров і пісок» і 19-річна британка Ханна Менген Лоуренс. Перша - повія зі стажем, що вирішила зав'язати, друга - зовсім соплива дівчинка, що вийшла в свою першу робочу ніч. Скооперувавшись, дамочки відправляються на роботу, але вплутуватися в страшну історію, зв'язавшись з місцевими відморозками.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (2285) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews




Про фільм:
Роланд Флінт і Вінсент Брейзіл - страшенні найманці, майстри східних єдиноборств і гуру військового мистецтва. Вінсент спеціалізується на холодну зброю, у той час, як Роланд є першокласним стрільцем. Вони не знайомі один одному, але незабаром їм належить створити непростий альянс і колоритний тандем.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (974) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Опис:
Три підлітка відповідають на інтернет-пропозиція сексуального характеру, але всі їх еротичні фантазії закінчуються тим, що, прийшовши до тями після втрати свідомості, вони опиняються в заручниках у фанатиків релігійної громади. У прагненні направити на шлях істинний сотні заблукалих душ місцевий священик вважає виправданим пролити кров парочки згрішили, якими є головні герої.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1125) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
Молодий учасник Опору стає свідком звірств по відношенню до євреїв, і втягується в мережу шпигунства і таємної діяльності. Він разом із групою студентів-фізиків і журналістом Хансом Полі починає полювання на солдатів гестапо використовуючи підземні тунелі. Опір - вибуховий трилер про події Другої Світової війни, який буде тримати вас у напрузі протягом усього фільму.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1000) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews




Опис:
Келвін з сестрою Менді і подругою Пейдж їде на вихідні на дачу. Менді вмовляє брата взяти з собою і її нового приятеля триста, з яким вона познайомилася напередодні. Триста справляє враження людини нервового і замкнутого, а по приїзду за місто і зовсім кудись іде.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (745) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Опис:
З тих пір, як Коул став свідком вбивства, його життя покотилося під укіс. Дружина покинула його, він страждає від галюцинацій, а на шматок хліба йому доводиться заробляти чищенням килимів. У той момент, коли Коул, здавалося б, досяг самого дна, його викликають на нічну роботу в заміський особняк...

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (954) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Дія фільму розгортається в 1995 році в Канаді, під час другого референдуму про відділення провінції Квебек. У розпал зими серійний вбивця вийшов на полювання в невеликій околиці Монреаля Нотр-Дам-де-Грас. Мешканці старого будинку повинні з'ясувати, кому вони можуть довіряти і хто ж вбивця.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com