RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (992) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Сюжет фільму:
Сему Фелану казково пощастило. На нього (у буквальному сенсі) звалилася величезна сума грошей - 625 000 731 долар. Вони з дружиною нарешті зможуть виплатити кредит і придбати новеньке авто. Але от біда - це гроші бандитів. І тепер подружжю доведеться повернути витрачене - 74 тисячі 316 доларів і ще 47 центів, інакше їм не поздоровиться...

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (914) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Дуг МакРей - один з них, але не варто «чесати всіх під одну гребінку». На відміну від більшості у Дуга був шанс на успіх, шанс на те, щоб не йти по кримінальному шляху свого батька. Однак замість цього він став фактичним лідером групи безжальних грабіжників банків, які пишаються тим, що беруть все, що хочуть, і виходять сухими з води.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1466) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Про фільм:
Колишній поліцейський Брайан О'Коннером разом з бувалим лихачів Домініком Торетто зовсім трохи захопилися життям поза законом. Після того, як Брайан і Міа Торетто звільнили Домініка, вони не ризикують довго затримуватися на одному місці, тому що є бажаною метою порядком незадоволених копів.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (982) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Про фільм:
Бути копом нелегко, і в цьому не раз переконувався бувалий детектив Елайя Кейн, бачив на своєму віку немало бійок, перестрілок, локальних війн і жорстоких сутичок. У цьому запевняє і свій загін поліцейських-колег і напарників, більшість з яких є зовсім зеленими новачками. Проте, життя на вулицях міста є настільки ж непростою, як і небезпечною, тому охоронці закону й охоронці правопорядку змушені день за днем припиняти правопорушення та запобігати злочинам, ловити бандитів і заарештовувати наркоторговців.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (936) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews




Про фільм:
У далекому 1940 мешканці одного селища в Нью-Гемпширі несподівано покидали свої будинки, речі, одяг і голими пішли в ліс. Пошукова група знайшла частина з них замерзлими, інших - жорстоко убитими, решта зникли безвісти. Уже в наші дні слідами цієї легенди-загадки йде інша пошукова група, щоб розгадати цю подію.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1047) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Про фільм:
Серійний вбивця виявляє «милосердя» і дає право вибору: його жертва за одну хвилину може сама обрати, хто з її близьких зараз помре, а хто залишиться жити...

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (869) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Фільм про трьох роблять частішим історіях, об'єднаних подвійний темою сексу і смерті. Перша історія про молоду парочку, яка заходить занадто далеко у своїх рольових іграх, заснованих на принципах садомазохізму, друга про те, як повія і наркоманка Джен стала жертвою експерименту свого лікуючого лікаря, котрі вважають себе есесівських садистом. Третя про сімейну парочку, заманюють у свій будинок бездомних дітей (заради християнського очищення) і використовують їх у своїх сексуальних іграх. На їх біду, остання жертва виявляється зовсім не м'ясом для бійні, але мисливцем, охочим пограти зі своїми мучителями.


Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1019) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Сідні Прескотт останні кілька років провела у відносній тиші і спокої. Тепер вона працює методистом в Вудсборгской Середньої Школі, її Альма Матер. Життя потихеньку налагоджується, далеко від спалахів і відеокамер папарацці. Але коли знаходять труп одного зі студентів, світ Сідні Прескотт знову починає валитися. Всьому виною відродився вбивця в масці «Обличчя Примари».

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1088) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Сім чи вісім? Не в грамах, а в поліцейських! .. Саме цим питанням задається лондонський маніяк, який вирішив прославитися. Вибравши собі для перших шпальт таблоїдів звучний псевдонім Бліц і озброївшись молотком, Баррі Вайс виходить на вулиці. І тепер головному герою доведеться рятувати свою шкуру і намагатися зупинити божевільного вбивцю...

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1230) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Компанія американських підлітків у захваті від пропозиції їх ірландського друга Джейка! Він кличе хлопців зробити захоплюючу подорож по Ірландії, яка запам'ятається їм на все життя. Заклопотані цією ідеєю, юні мандрівники - чарівна Тара, мужній Блуто, завзята туристка Лайза і хіпі Трой зі своєю подружкою Холлі - відправляються до Ірландії, назустріч пригодам.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com