RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1925) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: Чи зможете ви управляти 10000-тонним вантажним потягом, що летять через гірський перевал? Чи доберуться ваші пасажири в цілості й схоронності до свого будинку після снігової ночі? Чи зумієте ви впоратися з експресом, що летять на швидкості 200 км / год? Стати машиністом. Здолавши природу. Точно відтворені локомотиви як наших днів, так і «паровий» епохи.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1681) | Коментарі: (3) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: Над сонячним Сан-Франциско нависла страшна загроза в особі таємничого і підступного злочинця Чарльза Джеріко. Протистояти цьому лиходієві здатний тільки одна людина на ім'я Джон Таннер, який за своє життя об'їздив дороги сотень міст і сховав за грати цілу армію головорізів усіх мастей. Однак, перемогти в сутичці з Джеріко не так-то просто. Джон, вирушаючи на пошуки свого нового ворога, прекрасно усвідомлює, що ця місія може стати для нього останньою. Але він не з тих, хто звик відступати.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1952) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: 1198. Третій хрестовий похід завершився нищівною поразкою християн, проте вже знову кинутий клич, що проголосив чергову священну війну. На заклик відгукнулися самі різні люди - як істинно віруючі ідеалісти, так і пройдисвіти, які прагнуть легкої наживи.

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (1208) | Коментарі: (0) | 11.09.22
Автор: allgamenews



Опис: Футуристичний бойовий симулятор "Universal Combat: Бій за Галактику" має всі шанси стати справжньою революцією для любителів віртуально досліджувати простори Всесвіту. Вас чекають величезний ігровий світ, сотні видів зоряних кораблів, їх бойове оснащення і, звичайно, безліч найрізноманітніших завдань.

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (1132) | Коментарі: (0) | 11.09.22
Автор: allgamenews



Опис: Гімалаї - не тільки рай для альпіністів. Ці гори в будь-який момент можуть обернутися смертельною пасткою. У пошуках безслідно зниклої експедиції вам доведеться зіткнутися зі справжнісіньким кошмаром. Демони і привиди, душі мандрівників і буддійських ченців поспішають покінчити з непроханим гостем. Чи зможете ви прокласти шлях до вершини і врятувати брата від стародавнього прокляття?

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (1331) | Коментарі: (0) | 11.09.22
Автор: allgamenews




Опис: Нова історія від творців лисого кілера - агента 47. Жорстокий, похмурий, моторошно реалістичний командний бойовик розповість про двох засуджених на смертну кару негідників, в силу обставин опинилися напарниками. Найманець-зрадник і накочений медикаментами психопат повинні стати однією командою, щоб вижити і знайти відповіді на питання, приховані в їх темному минулому і туманному майбутньому.

Нд
18
вер.

2011 р.

Переглядів: (1058) | Коментарі: (1) | 11.09.18
Автор: Werfelis




Опис: Дія гри відбувається в Чорнобильській зоні відчуження, що перетворилася з місця, де ламалися долі, в загрозу всьому людству. Свої таємниці Зона розкриває неохоче, через силу, і рідкісний герой зможе дістатися до самого її серця і дізнатися - яка небезпека чекає його там?



Нд
18
вер.

2011 р.

Переглядів: (1944) | Коментарі: (0) | 11.09.18
Автор: allgamenews



Опис: У центрі сюжету - поворотний момент Другої світової, Сталінградська битва і пов'язані з нею бойові операції, які проводили обидві сторони з липня 1942 року по лютий 1943 року. Але перш ніж ви вступите в бій, вам належить пройти короткий курс молодого бійця: дві одиночні кампанії (на боці СРСР чи Німеччині), які допоможуть отримати або довести до досконалості навички, необхідні професійному військовому. Це особливо стати в нагоді тим, като вирішить воювати в складі танкового розрахунку.

Ср
14
вер.

2011 р.

Переглядів: (1265) | Коментарі: (0) | 11.09.14
Автор: allgamenews



Опис: Люди и машины — кто победит? Будущее. На Земле, разоренной войной с машинами, остался всего один город, где еще живут люди. Герой Hard Reset майор Флетчер — один из обитателей этой твердыни. И именно ему предстоит сыграть главную роль в конфликте, который определит судьбу всего человечества.

Пн
12
вер.

2011 р.

Переглядів: (1333) | Коментарі: (1) | 11.09.12
Автор: allgamenews




Опис: попелища, що залишилися від терористичних баз NITO ще димлять, але сили зла вже готують нову атаку. Людство знову опинилося перед лицем страшної загрози, і тільки ви здатні запобігти жахливі події. Мотор запущений, системи залпового вогню приведені в повну бойову готовність, а вороги тремтять в очікуванні майбутньої битви. У цій стрелялке у вашому розпорядженні буде три вертольоти, оснащених новітніми моделями озброєння. Ухиляється від ворожих снарядів і ведіть прицільний вогонь по бойових одиниць противника.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com