RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (10383) | Коментарі: (9) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Опис:
Строго за традицією, як серцевини Battlefield 3 виступає все ті ж ненаглядні багатокористувацькі битви, розраховані на 64 гравця (тільки на PC!) І прикрашені різноманітною технікою, включаючи і реактивні літаки, і великовагові танки. На другому місці йде одиночна кампанія, де нам віддана роль американського піхотинця, і кооператив для віддають перевагу працювати в команді бійців.

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (2408) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Опис:
Через два роки після втрати Мегатрона, свого лідера, десептикони непомітно набрали силу. Незважаючи на постійні чвари, вони зуміли відновити міць під керівництвом підступного й амбіційного Старскріма.
Тим часом автоботи встановили таємний альянс із секретною військовою організацією НЕСТ, щоб стримувати натиск десептиконів і зберегти мир на Землі.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1475) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис:
Blood Bowl - божевільний коктейль з класичної стратегічної гри і спортивного симулятора! Гра поєднала в собі знамениту всесвіт Warhammer і американський футбол! Створіть вашу власну команду, вибравши будь-яку з 8 рас: людей, орків, лісових ельфів, гномів, скавенов, ящеролюдей, сили хаосу і гоблінів. Керуйте вашими гравцями і ведіть вашу команду до перемоги в престижному кубку Blood Bowl! Що проходить у всесвіті Warhammer, ця неймовірно жорстока гра увібрала в себе найкраще з того, що здатний запропонувати жанр тактичних стратегій. Розширене видання кривавого змагання надасть у ваше розпорядження 11 нових рас, кожна з яких відрізняється неповторним стилем гри.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (4105) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Ця історія починається в 564-му році епохи Сьомого Дракона.
У буремні час другого затемнення Місяця Кривавої і повстання імператора Демонів - Кха-Белеха. Легендарний ватажок Архангелів, убитий під час війни старших рас, тепер відроджений. Він виношує плани з майбутнього вторгнення Демонів і замишляє відновити свої сили, вбити старих заклятих ворогів і захопити контроль над світом Асхана. Однак, він недооцінює силу Династії Грифона. Меч і Магія: Герої VI розповідають історію Династії Грифонів в той час, коли вони ще були герцогами Святий Імперії і не сиділи на Імперському Троні. У п'яти кампаніях розкриється історія дітей Слави, герцога Грифонів.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1151) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис: Метою гри є захоплення всіх точок контролю на карті, знищення всіх ворожих об'єктів або комбіновані завдання. Підключившись до гри, учасник вибирає між двома воюючими сторонами: Вермахтом і Союзниками, а також шістьма класами. У кожної команди є фіксована зона появи, на території якої гравці відроджуються після смерті. У разі летального результату, кожен гравець стає частиною Підкріплення, з якого він може спостерігати за боєм, але не може вплинути на його результат. Перший вбитий гравець ініціює таймер підкріплень.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1227) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Опис: Коли людство виявилося перед загрозою знищення від зіткнення Землі з гігантським астероїдом, лідери всіх націй прийняли рішення створити спеціальні ковчеги, в яких обрані знайшли б притулок глибоко під поверхнею планети ... Саме вони повинні відродити життя на Землі, після того як мине небезпека. Ви потрапили в число вибраних. Через роки після катастрофи ковчеги відкрилися, і ви опинилися в світі, який сильно відрізняється від колишнього.

Пн
03
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1067) | Коментарі: (0) | 11.10.03
Автор: allgamenews



Опис: he Binding of Isaac - новий проект Едмунда МакМіллена, співавтора платформера Super Meat Boy. Дія гри відбувається в підвалі будинку, де живе головний герой Айзек. Хлопчисько збігає на цокольний поверх після того, як його божевільна матуся, ведена божим настановою, загоряється бажанням покласти свого сина на жертовний вівтар.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1917) | Коментарі: (1) | 11.09.29
Автор: allgamenews


Опис:
Продовження гри F1 2010, яка удостоїлася престижної нагороди British Academy Video Games Award, яка присуджується Британської академією кіно і телебачення (BAFTA).
Нова гра серії F1 створена за згодою з Formula One World Championship: у ній представлені всі пілоти і команди, які беруть участь у світовому чемпіонаті «Формули-1» в 2011 році, а також траси, на яких проходять заїзди.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (5534) | Коментарі: (4) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: Основою FIFA 12 для PC і консолей стало нове програмне ядро ​​Player Impact Engine, що забезпечує дотримання реальних законів фізики при будь-якій взаємодії гравців на полі. Гра забезпечує безліч реалістичних варіантів результату будь-якого зіткнення. Тепер гравці зможуть вести більш природну боротьбу за м'яч і будуть легше відновлювати сили після легких зіткнень.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (2008) | Коментарі: (2) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Опис: Pro Evolution Soccer 2012 продовжує знамениту серію футбольних симуляторів від Konami. У цій частині цінителів футболу чекає абсолютно новий движок штучного інтелекту, завдяки якому були поліпшені командні елементи гри, і тепер напарники по команді краще реагують на ваші дії на полі. Також була покращена система перемикання між футболістами, що дозволяє легко вибирати будь-якого товариша по команді, що знаходиться в безпосередній близькості від вас. Головна мета всіх змін, що вносяться в Pro Evolution Soccer 2012 - домогтися максимальної реалістичності ігрового процесу.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com