RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
26
лист.

2009 р.

Переглядів: (1248) | Коментарі: (0) | 09.11.26
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Racing
Розробник: Astragon
Видавництво: Astragon
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Німецький
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Гонки GT - один з найдинамічніших і захоплюючих видів спорту. У GT Speed Racing ви зможете відчути всю потужність спорткарів, завдяки реалістичній фізиці і гідним суперникам. Безліч автомобілів, трас, приємна графіка, все це - GT Speed Racing. Перемагай і будь чемпіоном!


Чт
26
лист.

2009 р.

Переглядів: (972) | Коментарі: (0) | 09.11.26
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Arcade / Party game/симулятор
Розробник: Egosoft
Видавництво: Deep Silver
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:

      Колекційне видання космічного симулятора X3: Gold Edition. До набору увійдуть обидві гри серії, X3: Reunion і X3: Terran Conflict, зі всіма доповненнями. Нагадуємо, що X3 славиться не тільки продуманим ігровим процесом, але і складною сюжетною лінією, Дія Reunion відбувається в 2935-му році. Космічний флот Аргон б'ється з агресивними Кхаакамі і відбивається від піратів Яки, що полюють за таємничим артефактом. Додатково, зустріч з незвичайними машинами ставить перед людьми безліч нових питань. Орім того, шанувальників гри чекає набір нових місій - The Aldrin Missions. Окрім ексклюзивних завдань ми отримаємо нові кораблі і зможемо досліджувати недоступні раніше ділянки всесвіту. Нам покажуть колонію Алдрін, яка була втрачена багато століть назад і лише зараз була знову виявлена. Мета Терраней - відновити зв'язок між Алдріном і Землею, хоча зробити це далеко не просто. Проте вони спробують докласти всі зусилля, щоб їх місія по поверненню колонії виявилася успішною. За словами розробників, нас чекає грандіозний фінал грандіозної саги.


Ср
25
лист.

2009 р.

Переглядів: (720) | Коментарі: (0) | 09.11.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Платформа: РС
Жанри: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробники: Croteam і Devolver Digital
Видавець: Majesco Entertainment Company
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG)
Таблетка: Присутня

Опис:
У далекому майбутньому расі землян довелося зіткнутися з невідомою досі агресивною інопланетною рассой. Спроба переговорів ні до чого не привела, почалися битви. Крок за кроком супротивник тіснив людей до тих пір, поки не залишився останній оплот - наша рідна планета. Саме вам надається можливість врятувати всіх, у тому числі і себе, перебивши всіх монстрів. Нікчемна справа! Проте все йде не так просто, спершу вам потрібно очистити Египт і зібрати спеціальні кристали. Надалі ви подорожуватимете по всій Землі з вогнем і мечем очищаючи її від чужорідної гидоти...

Ср
25
лист.

2009 р.

Переглядів: (781) | Коментарі: (0) | 09.11.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Zombie Studios
Видавець: Bethesda Softworks
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський (ENG)
Таблетка: присутня

Опис:
Гарячі дні холодної війни. Урядові змови, секретна зброя і ставки більші, ніж життя - все це чекає вас у відважно закрученому політичному бойовику Rogue Warrior з Річардом Марсинко по прізвиську Demo Dick в головній ролі. Це - не вигаданий персонаж, а реальний учасник бойових дій. Річард пройшов через горнило В'єтнаму, служив в підрозділі «морських котиків» і був замішаний в справжнісінькому урядовому скандалі. Про своє багате подіями життя він повідав в книзі, а зараз ще і став героєм гри.

Ср
25
лист.

2009 р.

Переглядів: (757) | Коментарі: (0) | 09.11.25
Автор: VeNoM



Назва: King Arthur - The Role-playing Wargame
Рік випуску: 2009
Жанри: Strategy (Turn-based) / 3d
Розробник: Neocore Games
Видавець: Neocore Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG)
Таблетка: Присутня

Опис:
«Ласкаво просимо в епоху лицарів і замків! Вам визначено стати легендарним воїном - королем Артуром, сином Утера Пендрагона, обранцем долі і майбутнім правителем Британії». Виконаєте своє призначення - зберіть лицарів за Круглим Столом і об'єднаєте з їх допомогою виснажену війною країну. Під вашим командуванням вони зроблять безліч подвигів, приймуть участь в битвах і пошуках артефактів, стануть могутніми і відданими героями королівства. Ви побудуєте величний Камелот, звідки правитимете всією Британією. Але пам'ятаєте: великого короля скрізь підстерігають вороги, серед яких є і люди, і потойбічні сили. Вони спробують захопити владу і знищити вас. Будьте готові відправити до битви свою грізну армію, щоб захистити королівство і престол. Результат протистояння визначить майбутнє країни. Доля Британії тепер у ваших руках!

Сб
21
лист.

2009 р.

Переглядів: (3303) | Коментарі: (0) | 09.11.21
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Racing / Simulator
Розробник: SoftLab-Nsk
Видавництво: 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російська
Мова озвучення: російська
Таблетка: Відсутня

Опис гри:
Вам пропонується випробувати себе в ролі російського водія, який прибуває до Каліфорнії у пошуках успіху на ниві далекобійних перевезень. Попереду вас чекають великі і малі міста, жаркі пустелі і квітучі долини, побережжя Тихого океану і засніжені гори Сьєрра-Невада, а головне милі і милі американських хайвеїв. «Далекобійники 3: Підкорення Америки» - це продовження знаменитої ігрової серії. Проте цього разу ігровий мир не придуманий розробниками, а змальований зі світу реального. Гравець залишить під колесами своєї могутньої машини сотні миль каліфорнійських доріг від Сан-Франциско до Ріно, від Юріки до Сан-Дієго. Гравцеві належить завоювати пошану корпоративних клієнтів, довівши, що він найшвидший і надійніший далекобійник Каліфорнії, добитися визнання в середовищі далекобійників, беручи участь в гонках і просто стикаючись з ними в різних ситуаціях в повсякденному житті. В процесі гри гравцеві також доведеться підтвердити свої якості лідера могутньої транспортної корпорації, що претендує на першість у сфері далекобійних перевезень штату. Крім того гравець буде залучений в увлекательную історію з несподіваним фіналом. Він знайде нових друзів і розбереться з прихованими і явними супротивниками, розкриє змову, але це зажадає від нього всього досвіду, що є у нього, і сил.

Вт
17
лист.

2009 р.

Переглядів: (1370) | Коментарі: (0) | 09.11.17
Автор: VeNoM



Назва: Князь 3: Нова династія
Рік випуску: 2009
Жанр: RPG (Rogue/action) / 3d / 3rd Person
Платформа: РС
Розробник: 1C
Видавець: 1C
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Емуляція [Міні-образ]
Мова інтерфейсу і озвучки: Російська
Розмір: 1.11 GB

Опис:
Пригоди в легендарній Лісовій країні - мирі, створеному на основі міфів
трьох великих народів - слов'ян, скандінавів і візантійців, -
продовжуються в новій ролевій грі з серії «Князь».
Завершилася епоха Титанів, пішли в минуле славні богатирі і великі
володарі. Година нових героїв пробила, коли спустілий престол великого
князівства. Багато відважних воїнів і шукачі пригод почали боротьбу за
високий титул, і результат їх поєдинку повинен вирішити легендарний
Богатирський меч.
Добудьте артефакт, станьте князем і напишіть нову історію Лісової країни!

Вт
17
лист.

2009 р.

Переглядів: (1663) | Коментарі: (1) | 09.11.17
Автор: allgamenews



Жанр: Add-on / Strategy (God Sim / Manage/busin. / Real-time) / 3d / Virtual pets
Рік виходу: 2009
Розробник: The Sims Studio
Видавець: Electronic Arts
Мова (локалізатор): Англійський

Опис:
Відправте персонажів до незабутньої подорожі в доповненні "The Sims 3 Cвіт пригод". Ведіть їх назустріч успіху або провалу. Відправте підопічних до дальніх країн на пошуки захованих скарбів. У разі успіху їх чекають нові навики, нові риси вдачі і нагороди. Досліджуйте стародавні катакомби в єгипетських пірамідах, навчитеся військовим мистецтвам на Далекому Сході і познайомтеся з вишуканою і багатою культурою Франції. Пригоди чекають, збирайтеся - і в шлях! 

Вт
17
лист.

2009 р.

Переглядів: (1229) | Коментарі: (0) | 09.11.17
Автор: allgamenews



Жанр: Arcade (Platform) / 3d / 3rd Person
Рік виходу: 2009
Розробник: Traveller's Tales
Видавець: Lucasarts Entertainment
Видавець в Росії: 1C
Мова (локалізатор): англійський, данський, іспанський, італійський, німецький, французький

Опис:
Комп'ютерна гра про пригоди Індіани Джонса відправляє гравця у величезний і дивовижний світ LEGO, де його чекають захоплюючі пригоди в компанії легендарного кіногероя і його відважних друзів. На початку гри доступний всього лише один набір - «Індіана Джонс і Королівства кришталевого черепа», проте у міру виконання завдань з'являтимуться нові цікаві можливості. Гравці зможуть не тільки відкривати нові рівні, але і створювати власні, набувати різноманітних героїв і складати кругосвітні маршрути, подорожуючи по яких Індіана Джонс зустрінеться з неймовірними небезпеками. 



Пн
16
лист.

2009 р.

Переглядів: (1317) | Коментарі: (0) | 09.11.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action(Shooter)/ 1st Person
Розробник: Futuremark Games Studio
Видавництво: Futuremark Games Studio
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Англійський
Тип видання: Ліцензія(Встановлена)
Таблетка: Присутня

Опис:
Сюжетні події Shattered Horizon розгортаються в недалекому майбутньому, поблизу Місяця, де відбувається серйозна аварія в шахтах, яка закінчується викидом в навколоземний простір мільярда тонн астероїдів. Уцілілі шахтарі і астронавти довколишньої космічної станції опиняються в непростом


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com