RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1777) | Коментарі: (1) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
У Darkspore гравців чекають динамічні битви в чужих світах, боротьба за спасіння галактики від полчищ мутантів в спільному режимі для чотирьох гравців і повномасштабної одиночної кампанії, а також напружені колективні бої. Для того щоб отримати перемогу над зловісними Darkspore гравцям належить зібрати арсенал живого зброї - генетичних героїв з різними бойовими здібностями - і удосконалити їх за допомогою десятків тисяч частин тіл і зброї.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1190) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews




Опис:
Спеціально для тих, хто любить добре порибалити, закинути вудку і витягнути не іржаву консерву, а гарну рибу! Отже, у грі вас чекає безліч різних настроювань і досить простий ігровий процес, для тих, хто не любить морочитися з приводу клювання. Просто зловіть більше риби!

Чт
21
лип.

2011 р.

Переглядів: (1093) | Коментарі: (0) | 11.07.21
Автор: allgamenews



Рік випуску:
Росія - 10 жовтня 2007
Жанр: Simulator (Helicopter) / 3D
Платформа: PC
Розробник: Microprose
Видавець: Atari
Видавець в Росії: Акелла
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібно
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський

Опис: Танки можуть літати - це не жарт гранатометника і не фантазія військового інженера. Досить поглянути на сучасний бойовий вертоліт. Ви відразу зрозумієте, як буде виглядати танк, якщо його забезпечити гвинтом і запустити в небо. Товста броня, укорочені крила з пілонами під найрізноманітніше озброєння і скорострільний авіапулемет на носі. Така купа смертоносного металу, та ще й у маневреному польоті! Ніщо на землі не спасеться, зате в повітрі навіть цей монстр може зустріти гідного суперника ...

Чт
21
лип.

2011 р.

Переглядів: (1370) | Коментарі: (0) | 11.07.21
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Назва гри: Агентство Аномалій. примарний госпіталь
Назва гри в оригіналі: Agency of Anomalies. Mystic Hospital
Жанр: Пошук предметів
Розробник: Orneon
Видавництво: Big Fish Games
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: російська (переклад команди "Наша Версія")
Мова озвучення: відсутній
Тип видання: піратка
Таблетка: Не потрібно

Опис: Станьте спеціальним агентом і досліджуйте військовий госпіталь, в якому, як з'ясувалося, проводилося безліч страхітливих експериментів. Досліджуйте кожну окрему кімнату лікарні, знаходячи моторошних монстрів, в яких були перетворені солдати, доктора та медсестри. Зупиніть злодіяння божевільного доктора, поки не настала ще більша катастрофа! Вас чекають незабутні пригоди, безліч таємниць і загадок, прихованих в темних локаціях, які по-справжньому захоплять ваш дух, прекрасні графіка і
музичне оформлення, а також два режими складності на вибір.

Пт
15
лип.

2011 р.

Переглядів: (3097) | Коментарі: (2) | 11.07.15
Автор: allgamenews



Назва: Need for Speed​​: Shift 2 Unleashed
Дата виходу: 29 березня 2011
Дата виходу в Росії: 1 квітня 2011
Жанр: Racing (Cars), Simulator, 3D
Розробник: Slightly Mad Studios
Видавець: Electronic Arts
Видавець в Росії: Electronic Arts
Локалізатор: Electronic Arts

Опис: завоювала визнання критиків серія Need for Speed ​​повертається на трасу з новою грою Shift 2 Unleashed. Шанувальники віртуальних автогонок знову зможуть зануритися в атмосферу справжніх змагань і випробувати захват, підкоряючи найскладніші траси на високих швидкостях.

Чт
07
лип.

2011 р.

Переглядів: (1502) | Коментарі: (0) | 11.07.07
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: RPG, 3D
Розробник: BioWare
Видавець: Electronic Arts / СофтКлаб
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Російська / Англійська
Пігулка: Ушита

Dragon Age: Початок
Dragon Age: Початок Від творців Mass Effect ™, Star Wars ®: Knights of the Old Republic ™ і легендарного проекту Baldur's Gate ™ - студії BioWare, виходить епічна історія насильства, жадання і зради.
Гра "Dragon Age: Початок" знаменує повернення розробників до витоків жанру рольових ігор і представляє собою злиття кращих візуальних ефектів, захоплюючого сюжету, динамічних поєдинків, неймовірних магічних здібностей і реалістичних персонажів. У похмурої давньою легендою "Dragon Age: Початок" знову відроджується дух класичних рольових ігор.

Dragon Age: Пробудження
Століттями Сірі Правоохоронці - стародавній орден захисників, що поклялися об'єднувати і захищати землі - билися з породженнями темряви. Легенда свідчить, що знищення Архідемона покладе кінець багатовікової загрозі, що виходить від породжень тьми, але якимось чином вони вижили.
Ви - капітан Сірих Вартових і вам довірено обов'язок з відновлення ордена Сірих Вартових та розкриття секретів породжень тьми і того, як вони зуміли вижити.

Чт
07
лип.

2011 р.

Переглядів: (1505) | Коментарі: (0) | 11.07.07
Автор: allgamenews



Назва:
Vigilante 8
Тип видання: ліцензія
Жанр: Автомобільний Combat (Ігри з PS1)
Розробник: Luxoflux
Дата виходу: 1998
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: англійська
Мова озвучення: англійська
Пігулка: вшита

Опис: Vigilante 8 - відеогра в стилі автомобільного бою (буквально: бій з використанням транспорту), перший реліз вийшов 4 червня 1998 на ігрових платформах PlayStation, Nintendo 64 і Game Boy Color, двійник гри на PC Interstate'76.
Vigilante 8 схожа з тією ж грою на PlayStation - Twisted Metal, але з куди більш кращою графікою і реалістичною фізикою
Ви обираєте автомобіль і відправляєтеся в подорож по США, вас чекають руйнування і аварії. У міру проходження кампанії будуть відкриватися нові машини з незвичайними спеціальними атаками

Ср
06
лип.

2011 р.

Переглядів: (1519) | Коментарі: (0) | 11.07.06
Автор: allgamenews



Назва:
Grand Prix 4: Formula 1 Season
Тип видання: Ліцензія
Розробник: MicroProse
Рік випуску: 2011
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: англійська
Пігулка: присутня

Опис:

Cборка сезону Формули-1 2011 року. Машини (моделі та фарбування), шоломи пілотів, графіка трас, включаючи гаражі і капітанські містки, відповідно до того, що ми бачили в перших гонках сезону. Тактика піт-стопів приведена до нинішнього стану, враховано підвищений знос шин. Представлені 11 команд сучасної Формули-1 за винятком HRT, 17 трас сезону за винятком нових Кореї, Індії і відкладеного ДП Бахрейну

Ср
06
лип.

2011 р.

Переглядів: (2864) | Коментарі: (0) | 11.07.06
Автор: allgamenews



Назва:
Він Дизель: Wheelman
Оригінальна назва: Wheelman
Рік випуску: 2009
Жанр: Action, Shooter, Racing, 3rd Person, Гонки
Розробник: Midway Studios Newcastle і Tigon Studios
Видавець: Новий Диск
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Вшита

Опис: На вулицях Барселони панують анархія і хаос. Єдиний закон, шанобливий бандами злочинців, - це право сильних. Злочини тут відбуваються постійно, але інформація про підготовлюване пограбування століття не залишилася без уваги спецслужб. Головний герой, професійний водій і одночасно агент під прикриттям, упроваджується в злочинний світ, повний насильства, вбивств і кривавих грошей.

Вт
05
лип.

2011 р.

Переглядів: (1295) | Коментарі: (0) | 11.07.05
Автор: allgamenews



Назва:
Divinity 2.Пламя помсти / Divinity 2.The Dragon Knight Saga
Тип видання: RePack
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person / Compilation
Розробник: Larian Studios
Рік випуску: 2010
Платформа: PC
Мова інтерфейсу і озвучки: російська
Таблетка: не потрібна

Опис: У виданні представлено продовження фентезійної рольової саги «Divinity 2. Кров драконів », а також поліпшена й доповнена версія оригінальної гри. Полум'яний лицар, останній із легендарних посланників драконів, повертається в Рівеллон! Вирвавшись з астральної в'язниці, він опиняється в Алероте - стародавньому місті, обложеному військами Даміана Проклятого.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com