RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
12
вер.

2011 р.

Переглядів: (1609) | Коментарі: (0) | 11.09.12
Автор: allgamenews



Про гру:
Коли нацисти проходять по країнах Європи, а Гітлер виношує плани світового панування, коли британські війська терплять нищівні поразки, захищати честь країни доручена елітному загону морської піхоти Її Величності. В умовах тотальної війни вони готові до будь-якого, навіть найнебезпечнішому завданню. Стрімкі рейди, боротьба з диверсантами противника - ось накази, які до душі цим бравим хлопцям! У руки англійської розвідки потрапила інформація про прототип нової німецької підводного човна. Ця субмарина може поставити під удар атлантичні перевезення і завдати останнього удару знемагає в боях Британської імперії.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1800) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Опис:
Герої Dead Island - туристи, яким довелося зіткнутися з ожилими мерцями на відпочинку, на тропічному курорті The Royal Palms Resort в Папуа - Новій Гвінеї. Гравцям належить дізнатися причину зараження і скоріше втекти з небезпечного острова, рятуючи свої життя. На відміну від героїв Left 4 Dead 2, що потрапили в схожу ситуацію, в Dead Island боротися з зомбі доведеться усіма підручними засобами: трубами, мітлами, бейсбольними бітами, мачете. Розжитися вогнепальною зброєю і патронами буде нелегко.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1022) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Опис:
XVI століття, Карибське море. Ескадри піратських кораблів і корсарів борознять води біля узбережжя Америки і карибських островів, але у них немає людини, здатної об'єднати їх в грізну силу. Чи зможете ви домогтися визнання та титулу Піратського короля, взявши під свій контроль всі торгові шляхи, по яких перевозяться в Європу щедрі дари Американського континенту?

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (1009) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Ця гра являє собою 3D Action в світі "Oddworld" і має мало спільного з трьома попередниками. У цій грі ви будете грати за "незнайомця", справжнього мисливця за головами, який шукає бандитів за грошові винагороди. Тут реалізована спеціальна "жива" система озброєння, де в якості патронів використовуються різні дрібні звірятка.

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (1826) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



CHPower це модифікація для Battlefield 2. Мета цього мода полягає в наданні реалістичного битви між Китаєм, Японією, США і Близького Сходу коаліції. Крім того, ми прагнемо отримати шанс для BF2 гравцям у використанні сучасного китайського вогнепальної зброї і транспортних засобів. Цей мод включає в себе різні регулювання, починаючи від фізики (тобто об'єктів, що руйнуються / навколишнього середовища, ракетний перехоплення і т.д.), нові Head-Up дисплей дизайн візуальних ефектів (наприклад, вибух і т.д. ракетний слід ).

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (1329) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Комп'ютерна гра для дітей та їх батьків створена за мотивами однойменного анімаційного фільму Disney / Pixar. Уявіть, що людству довелося покинути Землю. Єдиний, хто вцілів за 700 років, що минули з цього драматичного моменту, - маленький робот. Безжурний ВАЛЛ-І збере веселу компанію кумедних персонажів, включаючи домашнього вихованця таргана і команду зламаних роботів-невдах. Добра історія, придумана авторами добре відомих фільмів "Рататуй" і "В пошуках Немо", припаде до смаку всім, не залежно від віку і естетичних уподобань.


Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1193) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Опис:
Впливова організація Секрету Секрутарум в якый ви служите намір знищити основного ворога - Федерацію. Ваш герой прокидається в невідомій печері після однієї з битв, де він був свідком загибелі багатьох своїх товаришів. Персонаж пам'ятає що є членом надсекретної організації EYE, яка пов'язана з секретами Секрутарум. Він наодинці намагається знищити могутню Федерацію. Далі за сюжетом головний герой розуміє що в EYE безліч розбіжностей і конфліктів. Тут починається найцікавіше, він виявляється посеред двох ворожих барикад у своїй організації.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1590) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Опис:
"Московський Водила" - це аркадні гонки з яскраво вираженим "національним колоритом». Дія відбувається на вулицях Москви і її історичного центру. Гравцеві доведеться палити гуму на реальних вулицях, розвозячи злегка ненормальних обивателів центру столиці на дуже оригінальних тачках!

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (2711) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews




Опис:
Самостійне доповнення до знаменитої військово-історичної стратегії.
У новій грі знаменитої серії її шанувальники візьмуть участь в найбільших боях Другої світової, командуючи військами СРСР, США, Великобританії, Німеччини або ж Японії. Крім багатокористувацьких режимів, добре знайомих по попередніх проектів, увазі гравців пропонуються нові варіанти битв, у тому числі командні. У боях гравці зможуть не тільки командувати цілою армією, а й, керуючи танком, трощити ворожі укріплення, або ж, виступивши в ролі простого піхотинця, прикривати відхід товаришів з автоматом в руках, що дозволяє поринути в атмосферу військового часу.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1220) | Коментарі: (1) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
«Heroes of Newerth» грунтується на грі всесвіту «Savage - Newerth». Проте всі герої, речі, моби та магазини розташовані ідентично таким же даними у «Dota Allstars». В цілому гра представляє собою копію «DotA Allstars», але з поліпшеною графікою. Також гру відрізняє просто чудовий GUI. Панель управління в «Heroes of Newerth» створена спеціально для управління одним героєм. У графічній складової HoN обганяє DotA раз на сто - це дозволяє повноцінно застосовувати в грі сучасні графічні відеокарти.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com