RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
29
лист.

2009 р.

Переглядів: (719) | Коментарі: (0) | 09.11.29
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Brainbox Games
Видавництво: Groove Games
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: RU, ENG
Мова озвучення: RU, ENG
Таблетка: Не потрібнa

Опис:
Орда кровожерливих зомбі захопила коледж «Фенкотт Меморіал»! Збройні сили зачистили округ і розставили по периметру території коледжу снайперів. На місце жахливих подій відправлений загін спецназу із завданням узяти його повністю під свій контроль.
Тим часом, в самому епіцентрі кривавого хаосу опиняються троє бідолаг: студент, що відчайдушно намагається врятувати свою дівчину; завгосп, не охочий залишати напризволяще увірений йому учбовий заклад; і спецназівець, який повинен навести лад в цьому бедламі. Чи переживуть вони День зомбі?

Пт
27
лист.

2009 р.

Переглядів: (784) | Коментарі: (0) | 09.11.27
Автор: allgamenews


Рік випуску:
2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Croteam
Видавництво: Devolver Digital
Тип видання: [P]
Мова інтерфейсу: RU,ENG
Мова озвучення: ENG
Таблетка: Присутня

Класичний шутер Serious Sam: The First Encounter повертається з новою графікою для старих фанатів і для нового покоління гравців по всьому світу. Разом з оновленою графікою і переробленим дизайном гравці управляють легендарним Семом ‘Serious’ Стоуном під час його подорожі до Давнього Єгипту для боротьби з силами зла Ментала і Сиріанськой армією.

Ср
25
лист.

2009 р.

Переглядів: (719) | Коментарі: (0) | 09.11.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Платформа: РС
Жанри: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробники: Croteam і Devolver Digital
Видавець: Majesco Entertainment Company
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG)
Таблетка: Присутня

Опис:
У далекому майбутньому расі землян довелося зіткнутися з невідомою досі агресивною інопланетною рассой. Спроба переговорів ні до чого не привела, почалися битви. Крок за кроком супротивник тіснив людей до тих пір, поки не залишився останній оплот - наша рідна планета. Саме вам надається можливість врятувати всіх, у тому числі і себе, перебивши всіх монстрів. Нікчемна справа! Проте все йде не так просто, спершу вам потрібно очистити Египт і зібрати спеціальні кристали. Надалі ви подорожуватимете по всій Землі з вогнем і мечем очищаючи її від чужорідної гидоти...

Ср
25
лист.

2009 р.

Переглядів: (780) | Коментарі: (0) | 09.11.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Zombie Studios
Видавець: Bethesda Softworks
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський (ENG)
Таблетка: присутня

Опис:
Гарячі дні холодної війни. Урядові змови, секретна зброя і ставки більші, ніж життя - все це чекає вас у відважно закрученому політичному бойовику Rogue Warrior з Річардом Марсинко по прізвиську Demo Dick в головній ролі. Це - не вигаданий персонаж, а реальний учасник бойових дій. Річард пройшов через горнило В'єтнаму, служив в підрозділі «морських котиків» і був замішаний в справжнісінькому урядовому скандалі. Про своє багате подіями життя він повідав в книзі, а зараз ще і став героєм гри.

Пн
16
лист.

2009 р.

Переглядів: (1316) | Коментарі: (0) | 09.11.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action(Shooter)/ 1st Person
Розробник: Futuremark Games Studio
Видавництво: Futuremark Games Studio
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Англійський
Тип видання: Ліцензія(Встановлена)
Таблетка: Присутня

Опис:
Сюжетні події Shattered Horizon розгортаються в недалекому майбутньому, поблизу Місяця, де відбувається серйозна аварія в шахтах, яка закінчується викидом в навколоземний простір мільярда тонн астероїдів. Уцілілі шахтарі і астронавти довколишньої космічної станції опиняються в непростом

Пт
13
лист.

2009 р.

Переглядів: (824) | Коментарі: (0) | 09.11.13
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action/horror (Tactical / Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Valve Software
Видавництво: Акелла
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Відсутня
Розмір: 7.64 GB

Опис:
  Довгождане продовження кооперативного шутера "Left 4 Dead", визнаного багатьма виданнями кращою грою 2008-го року в своєму жанрі. Цього разу вам разом з друзями належить пробиратися крізь міста болота і кладовища американського Півдня - від порту Саванни до Нового Орлеана - в ході 5 обширних кампаній. Ви граєте за одного з чотирьох героїв вони мають широкий спектр всілякої зброї, як класичного зразка, так і вдосконалених модифікацій. На додаток до вогнепальної зброї у вас буде можливість розібратися з мертвяками і по-свійському, по-чоловічому, узявши в руки бензопилу, сокири або ж смертельну страхітливу нищівну... сковорідку! Так, тепер мерцям нарешті є, чого боятися!

Вам доведеться застосувати весь цей арсенал проти жахливих Особливих Інфікованих (або ж граючи за них в режимі Versus). Вам залишається лише не забувати вчасно натиснути на курок або лупцювати монстрятіну тим, що підвернулося під руку.




Чт
12
лист.

2009 р.

Переглядів: (1380) | Коментарі: (0) | 09.11.12
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Infinity Ward
Видавництво: 1C
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: Вшита

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows® XP / Windows Vista / Windows 7
> Процесор: Intel Pentium 4 3.2 Ггц або AMD Athlon 64 3200+ або вище
> Оперативна пам'ять: 1 GB (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista)
> Місце на жорсткому диску: 12 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: 256 Мб NVIDIA Geforce 6600gt або вище; ATI Radeon 1600xt або вище

Опис:
Продовження гучного бойовика Call of Duty 4: Modern Warfare, що розійшовся по всьому світу тиражем 10 мільйонів екземплярів і яка отримала звання, «Гра 2007 року» від більшості ігрових видань.
Дія розгортається опісля декілька років після подій в першій частині блокбастера.
У складі спецзагону по боротьбі з тероризмом під командуванням капітана Джона Мактавіша гравець візьме участь в найнебезпечніших операціях в самих різних куточках світу: у засніжених горах Казахстану, Ріо-де-Жанейро, в пісках Афганістану і навіть на безкрайніх просторах Росії. У перестрілках, що захоплюють дух.

Нд
08
лист.

2009 р.

Переглядів: (769) | Коментарі: (0) | 09.11.08
Автор: allgamenews



Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Рік виходу: 2009
Розробник: Rockstar London, Rockstar Toronto і Rockstar North
Видавець: Rockstar Games
Мова (локалізатор): Англійський

Опис:
За шість років, проведених в психлікарні, Денієль Лам не раз позбавлявся розуму. Вчений , престижна робота, любляча дружина і двоє маленьких дітей — що це? Плід уяви, що розігралася, або минуле життя, що залишилося за межами проклятої лікарні? Розмиті спогади про участь в секретному експерименті і про сотні психопатів-вбивць, замкнутих в цих стінах… З місяця в місяць питання терзали розум який марно шукав відповіді. Але одного дня Проект Пікман вступив в наступну фазу.

Сб
07
лист.

2009 р.

Переглядів: (822) | Коментарі: (0) | 09.11.07
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Infinity Ward
Видавництво: Activision
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: Відсутня

Опис: Продовження гучного бойовика Call of Duty 4: Modern Warfare, що розійшовся по всьому світу тиражем 10 мільйонів екземплярів і звання, що удостоїлося, «Гра 2007 року» від більшості ігрових видань.
Дія розгортається опісля декілька років після подій, подій в першій частині блокбастера.
У складі спецзагону по боротьбі з тероризмом під командуванням капітана Джона Мактавіша гравець візьме участь в найнебезпечніших операціях в самих різних куточках миру: у засніжених горах Казахстану і трущобах Ріо-де-Жанейро, в пісках Афганістану і навіть на безкрайніх просторах Росії. У перестрілках, що захоплюють дух, і рукопашних сутичках з екстремістами бійці елітного загону використовуватимуть новітню зброю, спорядження і техніку.

Вт
03
лист.

2009 р.

Переглядів: (877) | Коментарі: (0) | 09.11.03
Автор: allgamenews



      ■ Дата виходу: 5 листопада 2009
      ■ Жанр: Action (Slasher) / 3d / 3rd Person
      ■ Розробник: From software
      ■ Видавництво: Новий диск
      ■ Платформа: РС ■ Тип видання: Ліцензія
      ■ Мова інтерфейсу: Російський
      ■ Мова озвучення: Російський
      ■ Таблетка: Відсутня

Опис:


Місце дії гри – футуристичний Токіо, в якому Кен (над його дизайном працював Keiji Nakaoka дизайнер персонажів Lost Planet), протагоніст Ninja Blade, б'ється за права простих японських самураїв. На відміну від Ninja Gaiden II, арсенал головного героя заповнюють всього три зброї, між якими можна перемикатися в режимі реального часу: katana (швидкі атаки якими можна застати зненацька ворога), Souken (подвійні мечі, легко замінюють нунчаки в бою) і Taiken ( тяжкий меч, в основному використовується проти супостатів з важкою броньою).


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com