RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
27
вер.

2009 р.

Переглядів: (997) | Коментарі: (0) | 09.09.27
Автор: allgamenews


Рік випуску:
25 вересня 2009 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Burut CT
Видавництво: «Руссобіт-М»
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: лише російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: DAEMON Tools Lite v4.30.4 + Драйвер для обходу StarForce 5.50.9 - 5.7.3.2

Опис:

Обстановка на території Приморії розжарилася до межі. У  ФСБ з'явилася інформація про вербування одного з її агентів Приморськими спецслужбами. Зрадника намагаються заарештувати, але він вирушає в перегони і ховається на території Славії. Враховуючи напружену обстановку в зоні конфлікту, приймається рішення ліквідовувати перебіжчика без зайвого шуму. На завдання вирушає спеціальний агент ФСБ з позивним ім'ям Живчик.

Пт
25
вер.

2009 р.

Переглядів: (2785) | Коментарі: (2) | 09.09.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / Add-on / 3D / 1st Person
Розробник: GSC Game World
Видавництво: GSC World Publishing
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Таблетка: Емуляція образу + FStarForce
Обговорити на форумі : http://f-rl.com/forum/2-329-1

Опис:
        Дія гри «S.T.A.L.K.E.R.: Зов Припяті» розвертається після подій, викладених в грі «S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля». Після того, як прохід до центру Зони виявився відкритий, уряд вирішує провести великомасштабну військову операцію, під кодовою назвою «Фарватером». Метою операції є узяття ЧАЕС під контроль військових. Перша група військових була направлена для повітряної розвідки території і складання детальних планів розташування аномальних полів. Це повинно було дозволити згодом просуватися по безпечних маршрутах основним групам військових.
          Проте план провалюється - більшість вертольотів розвідки виявляються знищено. Для того, щоб взнати причину такого фіаско, Служба Безпеки України направляє свого агента Олександра Дегтярева в центр Зони.
          Первинним завданням Дегтярева є пошук п'яти зниклих вертольотів, в кожному з яких міститься частина деякої важливої інформації. У грі буде присутньо три угрупування - «Долг», «Свободу», «Бандитів». Приєднуватися до якого-небудь угрупування неможливо, проте можливо співробітничати або бути проти одної з них.

Нд
20
вер.

2009 р.

Переглядів: (944) | Коментарі: (0) | 09.09.20
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Diosoft
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: російський
Таблетка: Відсутня

Опис: Східне побережжя Африки - справжній райський куточок. Пляжі, пальми, теплий вітер. Тепер ці місця перетворилися на смертельну пастку для кораблів і моряків. Пірати нашого часу безжально нападають на кораблі, вбивають офіцерів, беруть в заручники нещасних пасажирів. Кривавий бізнес процвітає - до тих пір, поки не знайдеться людина, готова вступити в битву з бандитами і терористами всіх мастей! До нещастя для піратів, такий хлопець вже знайшовся. Родом з далекої Росії, він отримав прекрасну підготовку і не раз бився в гарячих крапках. Ради викраденої у берегів Сомалі дружини він готовий віддати життя. За його спиною - загін найманців. Попереду - сухий тріск автоматних черг і розриви гранат. Хрестовий похід проти піратства починається!

Чт
17
вер.

2009 р.

Переглядів: (735) | Коментарі: (0) | 09.09.17
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Logic / 3d / 1st Person
Розробник: DNS Development
Видавництво: Headup Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Сюжет розповість про черговий апокаліпсис поста, глобальну катастрофу і загальний смуток. Традиційне недалеке майбутнє, залишки людства були закопані глибоко під землею в криогенних камерах, де вибрані люди тихо сплять в очікуванні того, коли ж планета знову стане придатною для життя. І абсолютно несподівано сновидіння «однієї з» - дівчата на ім'я Ешлі Симмс (Ashley Simms) - урвалися зовсім по іншому приводу. Це з'їхала глузду та, що поганяється штучним інтелектом система безпеки O.s.c.a.r. Виявляється, ідеальна система життєзабезпечення дала збій унаслідок чужорідного втручання, а ви, як єдиний індивідуум, здібний до пробудження, є єдиною ж надією на порятунок людства. Така ось зав'язка.

Нд
13
вер.

2009 р.

Переглядів: (795) | Коментарі: (0) | 09.09.13
Автор: VeNoM



Назва: Resident Evil 5
Рік виходу: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Capcom
Видавництво: Capcom
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (RUS), англійський (ENG), французький (FRE), іспанський (SPA), німецький (GER), італійський (ITA), японський (JAP)
Таблетка: Присутня
Платформа: РС

Опис:
Професійний солдат Кріс Редфілд, добре відомий гравцям по попередніх частинах Resident Evil, не залишає надії стерти з лиця землі всі сліди діяльності організації, яка вже декілька десятків років займається розробками біологічної зброї. До цих пір всі дослідження по створенню армії невразливих монстрів кінчалися невдачами, проте божевільні учені не втрачають оптимізму і продовжують проводити жорстокі експерименти на живих людях. У пошуках істини головний герой відправляється в невелике африканське поселення і виявляє сотні людей, уражених черговим експериментальним вірусом. Бідолахи змінилися не тільки зовні, але і внутрішньо: переслідувані жорстоким голодом, вони нападають на все, що рухається. При цьому вірус перетворив хворих на ідеальних вбивць, зробивши їх тіла набагато сильніше і витривало. І дуже скоро Крісу і його напарникові Шеве Аломар доведеться зустрітися з серйозними супротивниками, що мало нагадують безмозких мертвяків з попередніх ігор Resident Evil.

Чт
10
вер.

2009 р.

Переглядів: (805) | Коментарі: (0) | 09.09.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Volition
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: англійський (ENG), німецький (GER), французький (FRE), італійський (ITA), іспанський (SPA)

Опис:
Red Faction: Guerrilla - третя гра в «марсіанській» action-серии Red Faction. Через 50 років після подій оригіналу на Марсе знову не все спокійно. Пригноблювані шахтарі, незадоволені діяльністю організації Earth Defense Force (EDF), знов утворюють повстанське об'єднання Red Faction. Уряд зробить все, щоб жорстоко подавити хвилювання, але тих, хто вижив в шахтах Марса, так просто залякати не вдасться!

Ср
09
вер.

2009 р.

Переглядів: (742) | Коментарі: (0) | 09.09.09
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person / For Kids
Розробник: IO Interactive
Видавець: Eidos Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Таблетка: присутня
Мова інтерфейсу: англійський

Опис:
Мистецтво ніндзя увійшло до легенд і переказів. Вони можуть безшумно ковзати в ночі, підійматися на прямовисні стіни і поодинці перемагати десятки ворогів. Для них не існує нездійсненних доручень. І це дійсно так - якщо мова йде про визнаних майстрах бойових мистецтв. А що буде, якщо порятунок миру покласти на плечі талановитої, але украй непосидючої дітвори, що тільки почала освоювати прийоми справжніх бійців? За допомогою чорного чаклунства підступний Самурай перетворив беззахисних лісових зверят в лютих воїнів і вирішив завоювати весь світ. Незабаром у старійшин не залишилося вибору, окрім як кинути в бій останню надію країни - маленьких ніндзя. Тепер шибеникам загрожують справді уселенські неприємності!Отважный Хиро і його друзі використовують в бою чарівництво, бойові прийоми і зброю, але іноді куди простіше слизнути в тінь і обережно прокрастися мимо пильної варти. Відчайдушні хлоп'ята подолають перешкоди, зруйнують чари чаклуна і навіть кинуть виклик самому Самураєві! Стильна графіка, розроблена з урахуванням вимог кращих ігрових консолей, і неймовірні по красі локації перетворюють мандри маленьких ніндзя в справді незабутнє видовище.

Вт
08
вер.

2009 р.

Переглядів: (908) | Коментарі: (0) | 09.09.08
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: 8Monkey Labs
Видавництво: Phantom EFX
Тип видання: [P]
Мова інтерфейсу: ru/en/de/fr/sp/it/ni
Мова озвучення: en


Таблетка: Не потрібна

 Системні вимоги:
> Операційна система: Windows® XP SP3 / Windows Vista SP2
> Процесор: 2.4 ГГц Intel Pentium 4
> Оперативна пам'ять: 1 гб
> Місце на жорсткому диску: 5 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю з 256 Мб

Опис: Ви коли-небудь задавали собі питання: Що може статися, якщо подорожі в часі були можливі? Ви коли-небудь думали про можливість повернутися в минуле і переписати історію в кращу сторону? Ця можливість стала реальністю в грі - Darkest of Days, де гравці зможуть подорожувати крізь кільця часу і переживати найважчий годинник людства. Ви візьміть участь в жахливих подіях історії: Битва Antietam, криваві конфлікти громадянської війни, I і II світові війни, де вам потрібно буде рятувати ключових осіб історії, аби змінити історію людства в кращу сторону.

У Darkest of Days, ви візьмете на себе роль Олександра Моріса, нещасливого солдата, який отримує серйозне поранення в бою. Від неминучої смерті нашого героя врятує часовий агент, який відносить його в майбутнє і розповідає, що подорожі в часі вже реальність. Проте, існує невідома фракція, яка намагається повторно переписати історію в своїх власних інтересах. Ваше завдання полягає в тому, аби зупинити їх, і ви йтимете до своєї мети через епохи, що охоплюють тисячі років.


Нд
06
вер.

2009 р.

Переглядів: (815) | Коментарі: (0) | 09.09.06
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009 р.
Жанр: Action(Shooter) 3D/1st
Розробник: TimeGate Studios
Видавець: SouthPeak Games Тип видання: Перепакована ліцензія
Мова: ENG
Таблетка: ушита від SKIDROW
Розмір: 2,22ГБ

Опис:
Section 8 - науково-фантастична варіація на тему 101-ої повітряно-десантної дивізії часів Другий світовий - більш всього нагадує sci-fi-версию Medal of Honor: Airborne. Головорізи з Section 8 смутно розуміють різницю між десантуванням і орбітальним бомбардуванням: всяка висадка починається на висоті чотирьох з половиною кілометрів, а перед приземленням зовсім необов'язково включати антигравітаційне гальмо. Як слід розганяється, боєць може прикинутися метеоритом і пробити власним тілом який-небудь танк. Залишитися в живих йому при цьому дозволить надтехнологічний броньований экзоскелет.

Пт
04
вер.

2009 р.

Переглядів: (805) | Коментарі: (2) | 09.09.04
Автор: allgamenews




Рік випуску: 2009г.
Жанр: Action
Разработчик:rocksteady Studios
Видавець: Eidos Interactive
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія - D2D
Мова інтерфейсу: ENG/RUS
Мова озвучення: ENG
Таблетка: присутня

Опис:
У цьому оригінальному проекті нам розповідять про найпохмуріший заклад Gotham City, психіатричну лікарню Arkham Asylum, в якій в різний час побували багато ворогів Batman'a, такі як Two-Face і The Joker. Саме останній втілює в життя свій підступний план, і супергероєві в чорному плащі знов належить розбиратися з проблемами.
Розробники Batman: Arkham Asylum називають свою гру досить похмурою і лякаючою, проводячи аналогії з BioShock. Гра не грунтується ні на якому з існуючих коміксів, оригінальний сюжет створюється Полом Діні (Paul Dini), який був сценаристом і продюсером Batman: The Animated Series.
З цією версією кряка гра не розпізнає оффлайн профіль, тому грати доведеться не зберігаючись і чекати нормального кряка (чекпойнты зберігаються).


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com