RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
02
лист.

2009 р.

Переглядів: (843) | Коментарі: (0) | 09.11.02
Автор: allgamenews



Рік випуску: 3 листопада 2009 р.
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Lucasarts Entertainment Company
Видавництво: Lucasarts Entertainment Company
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: ENG
Мова озвучення: ENG
Таблетка: Не потрібна

Опис:

    За десятиліття «Зоряні війни» з простого фільму перетворилися на культову космічну сагу з легендарними героями. «Зоряні війни» - це цілий світ, повний дивовижних загадок і таємниць. Star Wars: The Force Unleashed прочиняє завісу секретності і дає відповіді на безліч питань, що хвилюють. Революційна для серії гра служить сполучною ланкою між двома трилогіями Джорджа Лукаса, сполучаючи третій і четвертий епізоди.

    Метр особисто трудився над сюжетом, тому будьте готові до інтриг, дивовижних відкриттів і шокуючих розв'язок. Абсолютним втіленням зла у всесвіті «Зоряних воєн» завжди був Дарт Вейдер, але тепер на сцену виходить нова персона. Таємний учень темного лорда ще молодий, але по силі навряд чи поступається найдосвідченішим воїнам. Імперія доручає своєму нащадкові відповідальне завдання - знищити всіх джедаєв в галактиці і зруйнувати їх знамениту Академію. Перетвориться юний послідовник Дарта в таке ж чудовисько, як його наставник, або змінить свій шлях? Завдяки новітнім технологіям, унікальним рішенням і захоплюючому сюжету від Джорджа Лукаса, ви не раз відчуєте себе учасником видовищного фільму!

Особливості гри:


    * Бракуюча ланка - Star Wars: The Force Unleashed виконує роль сполучної ланки між двома трилогіями знаменитої космічної саги і проливає світло на події, що мали місце між третім і четвертим епізодами.
    * Імперські інтриги - Таємний учень Дарта Вейдера відправляється на фатальне завдання, здатне змінити хід історії. Йому наказано спалити дотла легендарну Академію джедаїв і знищити благородних лицарів. Проте ніхто не знає, чим обернеться його місія у результаті.
    * Сила джедаїв - Переміщайте предмети по повітрю, бийте супротивників блискавкою, хапайте і кидайте їх в стіни, відображайте лазерні імпульси світловим мечем і освоюйте інші неймовірні прийоми! Такого ви не бачили навіть у фільмах!
    * Нові особи - Вперше в історії «Зоряних війн» на сцену виходять нові герої. Незнайомі джедаю і лиходії, що не з'являлися раніше, гармонійно доповнюють фантастичну картину.
    * Знайомі герої -вас чекає зустріч з улюбленими персонажами, почесне місце серед яких займає сам Лорд Вейдер.
    * На рівні кінематографа -star Wars: The Force Unleashed використовує новітні технології, завдяки чому навколишній світ виглядає лякає правдоподібно. Будь-який предмет підкоряється всім законам фізики: дерево горить, вода заливає доступний простір, рослини ламаються від ударів. Особливості навколишнього середовища можна вигідно використовувати у видовищних битвах.


Сб
31
жовт.

2009 р.

Переглядів: (658) | Коментарі: (0) | 09.10.31
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Lucasarts Entertainment Company
Видавництво: Lucasarts Entertainment Company
Платформа: Рстіп видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, Французкий, Італійський, Іспанський, Німецький
Таблетка: присутня

Опис: За десятиліття «Зоряні війни» з простого фільму перетворилися на культову космічну сагу з легендарними героями. «Зоряні війни» - це цілий світ, повний дивовижних загадок і таємниць. Star Wars: The Force Unleashed прочиняє завісу секретності і дає відповіді на безліч питань, що хвилюють. Революційна для серії гра служить сполучною ланкою між двома трилогіями Джорджа Лукаса, сполучаючи третій і четвертий епізоди. Метр особисто трудився над сюжетом, тому будьте готові до інтриг, дивовижних відкриттів і шокуючих розв'язок. Абсолютним втіленням зла у всесвіті «Зоряних воєн» завжди був Дарт Вейдер, але тепер на сцену виходить нова персона. Таємний учень темного лорда ще молодий, але по силі навряд чи поступається найдосвідченішим воїнам. Імперія доручає своєму нащадкові відповідальне завдання - знищити всіх джедаєв в галактиці і зруйнувати їх знамениту Академію. Перетвориться юний послідовник Дарта в таке ж чудовисько, як його наставник, або змінить свій шлях? Завдяки новітнім технологіям, унікальним рішенням і захоплюючому сюжету від Джорджа Лукаса, ви не раз відчуєте себе учасником видовищного фільму!

Ср
28
жовт.

2009 р.

Переглядів: (741) | Коментарі: (0) | 09.10.28
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Shooter
Розробник: Homegrown Games
Видавництво: Jowood Productions
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис: легендарний Painkiller повертається в абсолютно новому вигляді. Сюжет гри розповість про сумну історію Уїльяма Шермана (William Sherman), колишнього агента ЦРУ. Чому саме він став головним героєм такого неподобства? Хоч би тому, що в рамках однієї з операцій по зачистці місцевості від наркоторговців наш Уїллі зрешетив десятки мирних і ні в чому не повинних жителів. По прикрій помилці, але все таки. За такі лиходійства після смерті наш герой потрапляє в Пекло, проте миритися з такою долею навідріз відмовляється. Вихід же всього один - знову зайнятися тим, чим він уміє займатися краще всього на світі - зачисткою місцевості від не зовсім хороших осіб.
Щоб заслужити на милість вищих сил, Уїльям, під нашим чуйним керівництвом, відправиться кришити черепні коробки сотням, тисячам монстрів за допомогою найрізноманітнішого озброєння. Зрозуміло, фірмова динаміка нікуди не подінеться - розробники запевняють, що часу на відпочинок у вас не буде. Штучний інтелект супротивників обіцяють підняти на небачені для серії висоти (тепер страшні тварюки патрулюватимуть місцевість, навчаться відступати, щоб перегрупуватися і контратакувати з ще більшим завзяттям), а однією з додаткових розваг стане режим кооперативного проходження. Графічний движок чудово знає про багато сучасних технологій, а за фізику відповідатиме Havok 2.0, що обіцяє навчити ворогів красиво вмирати, а оточення - красиво і правдоподібно руйнуватися.


Пн
26
жовт.

2009 р.

Переглядів: (715) | Коментарі: (0) | 09.10.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанри: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавець: 2k Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Таблетка: Присутня

Опис: Borderlands є екшеном у дусі культового «Божевільного Макса» - мир майбутнього, зібрані з підручного непотребу. гм. транспортні засоби, безліч угрупувань і єдиний закон - «кожен сам за себе». Заявлена спорідненість з Diablo виллється в непіддатливе підрахунку кількість зброї і можливість отримувати традиційно-ролеві «льовел-апи», покращуючи при цьому ряд здібностей персонажа. Можна буде модернізувати і персональну колимагу. Втім, головне, на що роблять акцент розробники - можливість кооперативного проходження. Три товариші у будь-який момент зможуть приєднатися до вашої гри, якщо ви, зрозуміло, цього захочете. Консерваторам ніхто не заборонить проходити кампанію в гордій самоті.

Сб
24
жовт.

2009 р.

Переглядів: (716) | Коментарі: (0) | 09.10.24
Автор: VeNoM


Рік випуску: 2009
Жанри: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Zombie Studios
Видавець: Konami
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG), французький (FRE), іспанський (SPA)
Таблетка: Присутня

Опис: Новий, лякаючий до тремтіння екшен «Пила» створений по мотивах знаменитої серії голлівудських блокбастерів. Дія розвернеться між першою і другою частямі фільму. Головний герой гри, детектив Трапп остаточно розчарувався в житті. Розслідування кривавих злочинів маніяка по прізвиську Конструктор зайшло в безвихідь. Смерть напарника посилила справу. Але що буде, якщо смертельно утомлений поліцейський отримає шанс все виправити? Похмурий підвал покинутої психіатричної лікарні. Грати на вікнах. Замкнуті двері. І десятки злочинців, спраглих вашої крові. Але наркомани і вбивці - не сама значуща загроза. Адже Конструктор приготував жорстокі пастки для кожного, хто потрапив до нього до рук. Що чекає вас там, в темноті? І чому за вами йде справжнє полювання? Питання убік. Головне - вижити. Гра із смертю починається!

Ср
14
жовт.

2009 р.

Переглядів: (758) | Коментарі: (0) | 09.10.14
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Krome Studios
Локалізатор:
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Rus / Eng
Мова озвучення: Rus / Eng
Таблетка: Вшита

Опис:
    Війна клонів у розпалі! На знак доброї волі по відношенню до Республіки кримінальний авторитет хатт Джабба погоджується поділитися з джедаямі інформацією про контрабандистів-сепаратистів, що діють на його території. Чутки про війну розповсюджуються з неймовірною швидкістю, і Обі-Ван Кенобі відправляється на Набу, щоб обговорити тривожні новини з сенатором Падме Амідалой. В той же час Енакин Ськайуокер і його падаван Асока Тано методично знищують залишки армії дроїдов на недавно звільненій планеті Рілот.

Вибравши свого героя - джедая або солдата-клона, гравець стане учасником абсолютно нової історії у всесвіті «Зоряних воєн», події якого розгортаються в декораціях мультсеріала і є сполучною ланкою між першим і другим сезонами.

Вт
13
жовт.

2009 р.

Переглядів: (663) | Коментарі: (0) | 09.10.13
Автор: VeNoM


Рік випуску: 2009
Жанри: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Mindware Studios
Видавець: Aspyr Media
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Таблетка: Присутня

Опис:
Dreamkiller - «швидкий, божевільний і кровопролитний» шутер від першої особи. Події гри розвернуться в глибинах людського розуму. Гравцям належить стати психологом Алісою Дрейк, яка уміє проникати в свідомість пацієнтів і знищувати всю ту погань, яка сидить в їх головах. Гри в розумах хворих людей розтягнуться на 12 рівнів, а продовжити задоволення від відстрілу всілякої нечисті можна буде в мультіплєєре, де обіцяні якісь спецздібності.

Пн
12
жовт.

2009 р.

Переглядів: (777) | Коментарі: (0) | 09.10.12
Автор: allgamenews



Рік випуску: 9 Жовтня 2009 р.
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Gaijin Entertainment
Видавництво: 1C
Видавець в Росії:
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: pic
Мова озвучення: pic
Таблетка: ВідсутнЯ

Опис:

   Немало часу пройшло з початку подорожі Федора Сумкина і Покрову Ганджубаса. Довгі поневіряння, позбавлення і криваві сутички загартували героїв і перетворили їх на досвідчених воїнів. Всі члени Братерства Кільця вже не такі, як раніше: вони досвідчені, холоднокровні, озброєні до зубів і дуже, дуже небезпечні. Вони вже йдуть за тобою, лиходій Сарумян, і їх не зупинити!

    Проливши немало урочьей крові, з тріумфом вступлять герої до Мордовії, що тріпоче, гордо сидячи на бойових рохляндських баранах. Союзницькі сили хоробрих вершників Рохляндії і партизан Гондурасу, а також гігантські дерева-мутанти, що дрімають в страшному лісі, нададуть їм всіляку допомогу. Проте безстрашним воїнам потрібно бути украй обережними: Усевидюще Око спостерігає за ними!

    Новий дизайн ігрових персонажів, а також два нові герої - Мерин і Піпін.
Кожен герой має унікальний бойовий стиль, зброю і здібності.
Герої можуть прокотитися на бойовому рохляндськом баранові, використовувати бойові знаряддя, і, звичайно ж, саму силу кільця.
Унікальний дизайн ігрового миру: дія розгортається більш ніж в десяти різних локаціях - найзнаменитіших визначних пам'ятках і місцях, про які раніше можна було тільки здогадуватися.
    Безліч ворогів - від тюнінгованних урков Сарумяна до небачених монстрів і гігантських босів.

Особливості гри:

Новий дизайн ігрових персонажів, а також два нові герої - Мерин і Піпін.
Кожен герой має унікальний бойовий стиль, зброю і здібності.
Герої можуть прокотитися на бойовому рохляндському баранові, використовувати бойові знаряддя, і, звичайно ж, саму силу кільця.
Унікальний дизайн ігрового світу: дія розгортається більш ніж в десяти різних локаціях - найзнаменитіших визначних пам'ятках і місцях, про які раніше можна було тільки здогадуватися.
Безліч ворогів - від тюнінгованних урків Сарумяна до небачених монстрів і гігантських босів.


Пн
12
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1383) | Коментарі: (2) | 09.10.12
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: Rockstar
Видавництво: 1C
Таблетка: Не потрібна
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: англійський

Опис:
Ласкаво просимо в Місто Пороку - Vice City, величезний людський мурашник, де є все: золоті пляжі і смердючі болота, блиск і убогість, палаци і трущоби. Найгучніший хіт року, Vice City дозволить вам заглянути в яскравий, повний чорного гумору і насильства злочинний світ гігантського мегаполісу, Майамі, що надзвичайно нагадує. Тепер і у вас є шанс пройти шлях від звичайного вуличного викидайла до представника еліти злочинного світу.
Прибувши в мегаполіс, повний спокус і насолоди, головний герой Томмі Верчетті втрачає все в першій же операції. Він хоче отримати назад свої гроші, але на його шляху встають банди байкеров, кубинські гангстери і продажні політики. Схоже, весь Vice City озброївся проти Томмі. Залишається тільки одне: відповідати ударом на удар - і, врешті-решт, прибрати місто до рук!


Вт
06
жовт.

2009 р.

Переглядів: (807) | Коментарі: (0) | 09.10.06
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: Відсутня

Опис: Продовження легендарного "симулятора війни", про який декілька років не було ніякої інформації. Але виявляється, що два роки гра знаходилася в змозі "пре-продакшена" і в даний момент активно розробляється. Інформації, втім, ніякої не немає - розробники лише обіцяють, що нас чекає все те, чим славилася серія раніше, покращуване і доповнене.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com