RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
10
серп.

2009 р.

Переглядів: (1362) | Коментарі: (0) | 09.08.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2006
Жанр: Action / FPS / RPG
Розробник: Arkane Studios
Видавництво: Бука
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки російський (текст+звук)
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Дія гри перенесе нас в світ Ashan, темний і невблаганний світ, з кривавою історією, що знаходиться під загрозою апокаліптичного пророцтва. Нам належить утілитися в молодого героя на ім'я Сейрт, який навчався мистецтвам магії і війни, здатного протистояти Темному Месії. Ми зможемо стати воїном, магом або кілером, озброїтися різноманітною зброєю або заклинаннями, і відправитися на боротьбу із злом. У міру проходження гри ми знаходитимемо нові здібності, набиратимемося досвіду, удосконалюючи свої навики як у військовому мистецтві, так і магії.

Пн
27
лип.

2009 р.

Переглядів: (1300) | Коментарі: (0) | 09.07.27
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Larian Studios
Видавництво: Акелла
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Німецький
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Відсутня

Опис:
Divinity 2: Ego Draconis повертає гравця в світ Рівеллон. Війна, ураганом що пролетіла по його землях, знищила безліч міст і понесла життя багатьох людей. Але катастрофа може повторитися. Древній демон з'явився в Рівеллон, і разом з ним в світ повернулося зло...
Головний герой - мандрівник, мандрівний по світу у пошуках драконів. Йому судиться взнати, що древні чудовиська, на яких він полював, нерозривно пов'язані з його долею. Б'ючись із злом, він відкриватиме в собі велику силу, і з часом перетвориться на легендарного повелителя драконів.

Пн
08
черв.

2009 р.

Переглядів: (1277) | Коментарі: (2) | 09.06.08
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: RPG/3D/3rd
Розробник: Radon Labs
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Не потріба

Опис:
Мирне і спокійне місто Фердок охоплене жахом. Жорстокі і на перший погляд безглузді вбивства змусили людей ховатися за міцними стінами. Розростається змова, в околицях з'явився таємничий архимаг, і невідомо, що замишляють жерці могутнього культу Хесинде. Четвірці відважних персонажів належить битися з багаточисельними ворогами, розкрити плани темних сил і досліджувати загадПеред вами - справжнє відродження жанру! Гра заснована на найуспішнішій серії німецьких настільних ролевих ігор - Das Schwarze Auge. Порядно забуті канони ролевих ігор повертаються разом з епічними пригодами загону героїв. Всього в грі представлено порядка двадцяти різних класів, в дев'яти з них є можливість вибору особливої спеціалізації. Просунута ролева складова і багаточисельні можливості розвитку персонажів спеціально адаптовані і спрощені в порівнянні з настільним варіантом гри. Діалоги з NPC грають важливу роль і безпосередньо залежать від різних умінь і здібностей героїв.
кове гірське плато Дракенсанг.

Сб
06
черв.

2009 р.

Переглядів: (926) | Коментарі: (1) | 09.06.06
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009 р.
Жанр: Rpg/3d/3rd
Розробник: Radon Labs
Видавець: Valusoft
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Пігулка: присутня

Опис:
Мирне і спокійне місто Фердок охоплене жахом. Жорстокі і на перший погляд безглузді вбивства змусили людей ховатися за міцними стінами. Розростається змова, в околицях з'явився таємничий архимаг, і невідомо, що замишляють жерці могутнього культу Хесинде. Четвірці відважних персонажів належить битися з численними ворогами, розкрити плани темних сил і досліджувати загадкове гірське плато Дракенсанг.

Сб
30
трав.

2009 р.

Переглядів: (1668) | Коментарі: (1) | 09.05.30
Автор: VeNoM



Рік випуску: 27 грудня 2007
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks
Видавництво: 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: (http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-925)

Опис:
"Oblivion. Золоте видання" виходить повністю російською мовою з істотно оновленим перекладом. Всі діалоги озвучені професійними акторами. Гра містить всі зміни, внесені розробниками, і покращувана до версії 1.2.0416.
"The Elder Scrolls IV: Oblivion. Золоте видання" включає ту, що стала культовою ролеву гру The Elder Scrolls IV: Oblivion, що демонструє графіку високого рівня і необмежену свободу дій персонажа на просторах віртуального світу, а також офіційне доповнення The Elder Scrolls IV: Shivering Isles і доповнення The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine.

Пн
27
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1024) | Коментарі: (1) | 09.04.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: RPG (Rogue/Action) / 3D / 3rd Person
Розробник: Rostok-Games
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: російський
Мова озвучення: російський
Таблетка: Присутня Емуляція образу (мініобраз в комплекті). Працює без проблем з FStarForce v3.5 від 10.04.09 (у комплекті). 

Опис:

Зведення Рівноваги - інквізиція, покликана охороняти державу від забороненої магії, жорстока організація із залізною дисципліною і багатовіковими порядками. Служба в ній - це велика честь, тяжкий тягар і гора «брудної роботи», яку можуть виконати тільки лицарі ордена. Тобі належить пройти довгий шлях від амбітного новобранця, який тільки що прибув в столицю, до вищих чинів керівництва. Тебе чекають небезпечні завдання в найдальших куточках миру, боротьба з ворожими арміями і дикими племенами аборигенів, обширні підземелля, що кишать чудовиськами. Але пам'ятай, що в світі Сармонтазари вбивства і подвиги здійснюються ради єдиної мети - розгадки таємниці надзброї під назвою «Бельтіон»!

Ср
08
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1434) | Коментарі: (0) | 09.04.08
Автор: VeNoM



Рік: 2009
Жанр: RPG
Розробник: Katauri Interactive
Видавець: 1C
Мова: російський
Таблетка: Не потрібна (DTPro 4.30.03.04 + FStarForce v3.5) (http://www.g-n.org.ru/load/74-1-0-682 )

Платформа: PC

Опис:
Нова пригодницька ролева гра King's Bounty: Armored Princess - продовження успішної гри King's Bounty: Легенда про лицаря. В ролі принцеси Амелі гравець відправитНовий світ повний небезпек: на шляху принцеси стануть армії жахливих монстрів, величезні чудовиська-боси і раса кровожерних ящерів. Але, як і в будь-якій пригоді, у вас є, що протиставити ворогові. Різні навики і здібності Амелі, а також можливість вільного польоту дозволять подолати будь-які труднощі. По дорозі принцесу супроводжуватиме маленький ручний дракон. Цей звір поки що маленький і забавний, але його здібності стрімко розвиваються, і скоро він стане украй небезпечний. У битві він стане захищати свою принцесу всіма доступними засобами, починаючи від простих ударів і пошуку скарбів, закінчуючи бойовим безумством і пробудженням вулканів.

Чт
19
бер.

2009 р.

Переглядів: (1099) | Коментарі: (0) | 09.03.19
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009   
Жанр: RPG (Japanese-style) / 3D / 3rd Person   
Розробник: Square Enix   
Видавництво: Square Enix   
Платформа: PC   
Тип видання: ліцензія   
Мова інтерфейсу: English
Таблетка: Присутня

Опис:
The Last Remnant - ролева гра, в якій вас чекає принципово нова бойова система, завдяки якій ви зможете взяти участь у великомасштабних битвах. Передісторія подій така: тисячу років назад люди увійшли до контакту з Remnants - магічними представники ери, що давно пішла, які постійно підтримували баланс в світі. Незабаром після того, як намітився розлом між правителями і підлеглими цього світу, Remnants припинили виконувати своє завдання. На тих землях, де раніше панував мир, потекли криваві річки. Через тисячу років після цього і починається ваша пригода.

Пн
27
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1583) | Коментарі: (0) | 08.10.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 28 жовтня 2008 року
Жанр: RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Bethesda Softworks
Видавництво: Bethesda Softworks
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня

Опис:
Продовження культового ролевого серіалу, події якого розгортаються в світі, що пережив ядерну війну.

Війна... Війна завжди залишається війною, і ніколи не міняється. В кінці двадцять першого сторіччя боротьба за нафтові родовища спровокувала конфлікт між США і Китаєм. Дипломатична суперечка незабаром переросла в озброєне протистояння двох наддержав, яке тривало лічений годинник.

Хто першим запустив ракети, так і залишилося загадкою. Земля перетворилася на випалену пустелю. Не було ні що програли, ні переможців. Лише небагато чим вдалося врятуватися від згубної радіації в спеціальних притулках, збудованих незадовго до катастрофи, що вибухнула. Почалася нова епоха в історії людства...


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com