RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
19
квіт.

2010 р.

Переглядів: (1372) | Коментарі: (0) | 10.04.19
Автор: allgamenews

   

Рік випуску: 2010
Жанр: RTS-Strategy
Розробник: Lesta
Видавництво: Playnatic Entertainment
Платформа: PC
Мова локалізатор: тільки російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис: Elements of War - це сучасна MMORTS глобальної техногенної катастрофи.
В результаті вийшли з-під контролю випробувань експериментального кліматичного зброї був повністю зруйнований Вашингтон, ховаючи під своїми уламками все вище керівництво країни. Це послужило початком цілої низки екологічних катастроф по всьому світу, і стало причиною відправки до США, охоплений які борються за владу угрупуваннями військових, міжнародного експедиційного корпусу європейської коаліції.
http://www.video.f-rl.com/video/9/Elements-of-War-Playnatic-Entertainment-RUS-L-BETA

Ср
14
квіт.

2010 р.

Переглядів: (1331) | Коментарі: (0) | 10.04.14
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: Blue Byte Software
Видавництво: Новий Диск
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки Російська
Таблетка: ВідсутнЯ

Опис:
Наступила епоха великих відкриттів і битв за переділ світу. Кожен з великих вождів, полководців, королів мріє про нові завоювання. Очольте свою державу, розширте його вплив, знаходять нові технології. Розвиток країни - ось найкращий шлях до перемоги!

«Право на трон» - продовження знаменитої серії Settlers і в той же час абсолютно нова гра, гра готова піднести чимало сюрпризів. Унікальна система розвитку держави дозволить вам поєднувати військову міць, торгові операції і вплив монастирів. Ви зможете підібрати свій, унікальний стиль правління королівством! А якщо битви з комп'ютерним суперником вас не надихають, ласкаво просимо в онлайн, де вас зустрінуть найкращі стратеги з усього світу.

Сб
20
бер.

2010 р.

Переглядів: (1128) | Коментарі: (1) | 10.03.20
Автор: allgamenews




Рік випуску: 19 березня 2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: EA Los Angeles
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Не потрібна

Опис:

В 2062 людство знаходилося на межі вимирання. Через Тіберія - таємничого інопланетного мінералу, який уразив Землю і став причиною кровопролитної війни між Глобальним Радою Безпеки (ГСБ) і "Братством НОД", планета практично спорожніла. У самий розпал кризи Кейн, лідер "Братства НОД", повідомив ГСБ, що він розробив систему, яка дозволить контролювати Тіберій і використовувати його силу. Однак для створення мережі управління Тиберієм Кейн потрібна була допомога ГСБ. Таким чином, дві протиборчі угруповання об'єднали зусилля для того, щоб запобігти зникненню людства з лиця Землі.

Ср
17
бер.

2010 р.

Переглядів: (1278) | Коментарі: (0) | 10.03.17
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: EA Los Angeles
Видавець: Electronic Arts
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Відсутня

Опис: У 2062 році людство знаходилося на межі вимирання. Із-за тіберія - таємничого інопланетного мінералу, який заразив Землю і став причиною кровопролитної війни між Глобальною Радою Безпеки (ГСБ) і «Братерством НОД», планета практично спустіла. У самий розпал кризи Кейн, лідер «Братерства НОД», повідомив ГСБ, що він розробив систему, яка дозволить контролювати тіберій і використовувати його силу. Проте для створення мережі управління тіберієм Кейну потрібна була допомога ГСБ. Таким чином, два протиборчі угрупування об'єднали зусилля з тим, щоб запобігти зникненню людства з лиця землі. 

Вт
16
бер.

2010 р.

Переглядів: (821) | Коментарі: (0) | 10.03.16
Автор: allgamenews



Дата виходу: 16 березня 2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: Cadenza Interactive
Видавництво: Cadenza Interactive
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Sol Survivor являє собою гру, де ви збудуєте стаціонарну оборону для захисту колоній від просування противника Орди! У ваші обов'язки входить зниження підтримки від орбітального знаряддя і знищити тих, хто наважиться атакувати вас. Грати в одному з декількох місцях і унікальних світів, кожен з яких має різні види. Битва з передовими які використовують унікальні стратегії щоб обійти ваш захист. Привабте друзів до кооперативу або в конкурентні розраховані на багато користувачів режими.

Чт
11
бер.

2010 р.

Переглядів: (1184) | Коментарі: (2) | 10.03.11
Автор: allgamenews



Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Мультиплеєр: Відсутній
Розробник: Lesta Studio
Видавець: --
Видавець в Росії: 1C Publishing
Локалізатор: 1C
Тип видання: Repack (Ліцензії)
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: ушита (від TRiViUM v 1.01)
Сайти гри: http://imperia.1c.ru/

Короткий опис:
1350. Страшна чума, що вибухнула в центрі Азії, дісталася до Європи і вмить зібрала свої жнива, зупинивши на час війни. Досягнувши кримських міст, вона рушила на Стамбул і разом з кораблями купців дійшла до Італії. Нова глобальна історична стратегія відсилає до подій 1350-1650 років, що відбувалися на території Русі, Польщі та Великого князівства Литовського.  У масштабній кампанії гравцеві належить виступити за одну з двадцяти шести фракцій. Щоб ефективно управляти вибраним державою, потрібно керувати персонажами, які в битвах вдосконалюють свої навички та здібності.

Чт
11
бер.

2010 р.

Переглядів: (1543) | Коментарі: (0) | 10.03.11
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy (Real-time / Wargame) / 3D
Розробник: 1С
Видавець: 1С
Видавець в : 1C
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Пігулка: Ушита

Опис:
Що продовжувалося сорок дев'ять днів, з 5 липня по 23 серпня 1943 року, це грандіозна битва увійшла до історії як один з найважливіших етапів Великої Вітчизняної війни.
У двох масштабних кампаніях на південному фасі Курської дуги один проти одного виступлять моторизована дивізія «Велика Німеччина» і шістдесят сьома гвардійська стрілецька дивізія. Від першого до останнього бою гравець командуватиме одним з цих підрозділів: німецькою дивізією в одній кампанії, радянській, — в іншій. Подібний прийом дозволить повною мірою оцінити тактичні і технічні можливості обох армій.
Гравцеві належить ретельно планувати кожен бій і відбирати необхідні види військ. Від виконання поставленого завдання залежить не тільки те, куди буде направлено його підрозділ в наступній битві, але і склад частин посилення, об'єм артилерійської і авіаційної підтримки, яке гравець отримає в своє розпорядження.

Чт
11
бер.

2010 р.

Переглядів: (1052) | Коментарі: (0) | 10.03.11
Автор: allgamenews



Жанр: Strategy > Real-Time > Fantasy
Розробник: Relic Entertainment
Видавництво: THQ
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення: ENG
Таблетка: Присутня

Опис:
У похмурому войовничому світі науково-фантастичного всесвіту Warhammer 40,000, Warhammer 40,000: Dawn of War II — Chaos Rising переносить гравців в центр галактичної боротьби між давніми ворогами. Warhammer40,000: Dawn of War II — Chaos Rising представить Космодесант Хаосу як нову доступну армію, продовжить сінгл кампанію оригіналу, додасть новий war-gear і підвищить максимальну планку рівня до 30. Relic Entertainment також додасть нові карти для мультиплеєра і нові юніти для перших чотирьох рас.

Нд
21
лют.

2010 р.

Переглядів: (1209) | Коментарі: (0) | 10.02.21
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/napoleon_totalwar.jpg

Рік випуску: 2010
Жанри: Add-on (Standalone) / Strategy (Real-time / Turn-based) / 3D
Розробник: The Creative Assembly
Видавець: SEGA
Локалізатор в Росії: Софтклаб
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: (RUS) (ENG)(GER)(ITA)(CZE)(FRE)(POL)(SPA)
Мова озвучення:  (RUS) (ENG)(GER)(ITA)(CZE)(FRE)(POL)(SPA)
Таблетка: Відсутня
Платформа: РС

Опис: Napoleon: Total War об'єднує в собі всі кращі риси знаменитих історичних стратегій культової серії Total War. Ви зможете взяти участь в найважливіших походах Наполеона Бонапарта, які ознаменували ключові етапи його правління, — від тріумфального сходження на трон до безславного падіння. Вам вирішувати, яку роль виконати: виступити від імені легендарного французького полководця або ж очолити одну з армій, що протистоять йому. У трьох кампаніях представлені основні Наполеонівські війни: від звитяжних операцій в Італії і Єгипті, завдяки яким генерал-корсіканець зробив запаморочливий зліт і став імператором, до фіаско російської кампанії 1812 року і поразки в битві при Ватерлоо — останній маштабній битві Бонапарта, що ознаменувала кінець цілої епохи в історії Європи.

Вт
16
лют.

2010 р.

Переглядів: (1140) | Коментарі: (0) | 10.02.16
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Sins_of_a_Solar_Empire_Trinity.png


Дата виходу: 12 лютого 2010 року
Локалізація: Snowball Studios
Розробник:Ironclad Games Corporation
Видавець: 1C / Snowball Studios
Жанр:4X-стратегія
Тип видання:  Ліцензія
Мова інтерфейса:\
Мова озвучення: \
Таблетка :Не потрібна

Опис: «Захід Сонячної Імперії» (Sins of а Solar Empire) — глобальної космічної 4-Х стратегії, яка пропонує вам узяти владу над Галактикою в свої руки, вставши на сторону однієї з трьох рас. Перші — земляни, умілі торговці і дипломати. Другі — технократичні Васарі, що живуть за рахунок руйнування чужих світів. Треті — космічні цигани, за роки мандрів в космосі що стали расою з психічними здібностями.

Для всіх, хто вже оцінив по гідності «Захід Сонячної Імперії», тепер з'явилася можливість поглянути на цю стратегію по-новому завдяки продовженню. Гра «Захід Сонячної Імперії. Нова війна», що включає два доповнення, «Останній рубіж» (Entrenchment) і «Дипломатію» (Diplomacy), розповідає про продовження галактичного протистояння.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com