RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
01
лип.

2009 р.

Переглядів: (827) | Коментарі: (3) | 09.07.01
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade (Fighting) / 3d
Розробник: Capcom Entertainment
Видавництво: Capcom Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Тільки англійський
Мова озвучення: Тільки англійський
Таблетка: Присутня

Опис:
Що може об'єднувати людей, що відрізняються зовнішнім виглядом, характером, темпераментом і навіть расою? Небагато що: прекрасна фізична форма, прекрасне знання самих різних бойових мистецтв і наявність ворога, якого треба скрушити.

Запекла боротьба кращих воїнів миру за чемпіонський титул в турнірі Street Fighter закінчилася рік тому. Вуличне життя йде своєю чергою. І лише майже непомітні і, здавалося б, не зв'язані один з одним події зрідка порушують загальний спокій, будучи вісниками чорних змін: прийдешнього панування наркомафії і торговців зброєю.

У РС-версії Street Fighter IV будуть представлені різні многопользовательськие онлайн-режіми. Три нові графічні стилі - плакат, акварель і традиційний японський малюнок сумі-е - істотно змінять візуальну зовнішність гри.

Нд
28
черв.

2009 р.

Переглядів: (903) | Коментарі: (0) | 09.06.28
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Manage/busin. / Real-time) / Sport (Futuristic) / 3d
Розробник: Cyanide Studio
Видавництво: Focus Home Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: іспанський (SPA), англійський (ENG), італійський (ITA), французький (FRE), німецький (DE)
Таблетка: Відсутня

Опис: Американський футбол вельми небезпечна гра, але коли на полі виходять персонажі зі всесвіту Warhammer, вона стає не просто небезпечною, а смертельно небезпечною. Погляньте на те, як правильно потрібно ловити м'яч з шпильками і топтати суперника ногами!

Сб
27
черв.

2009 р.

Переглядів: (969) | Коментарі: (0) | 09.06.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Cyanide Studio
Розробник: Focus Home Interactive
Видавець: Focus Home Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Мова озвучення: ENG
Таблетка: присутня

Опис:
Протягом декількох років тепер, ряд Менеджера, що Їздить на велосипеді, запропонували розумне з'єднання між управлінням і спортивним моделюванням. В цей час, ряд безперервно збільшив свою аудиторію через його різні версії, кожні новинки уявлення і кожне становлення новою точкою відліку відеогри для сотень тисяч гравців в Европе.
Спочатку, створення гри про їзду на велосипеді гонок, можливо, здавалося фантастичним новачкам. Проте, тепер очевидно, що студія Ціаниду, розробник гри, є експертом при відновленні сил всієї великої кількості тактики спорту і під час гонок і протягом всього сезону, де гравець надягає кепку спортивного менеджера, щоб управляти підготовкою, контрактами, списками і навіть переходить.

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (1309) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Basketball) / 3D
Розробник: Visual Concepts
Видавництво: 2K Sports / 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: російська
Таблетка: Присутня [емуляція + мініобраз]

Опис:
Неповторний стиль кращих шоу NBA, висока реалістичність і прекрасна графіка, максимально інформативний інтерфейс, захоплюючий геймплей і штучний інтелект, що адаптується під стиль гравця, - лише деякі достоїнства цієї комп'ютерної гри.
Особливості гри:
- Всі ігри. Атмосфера знаменитих баскетбольних шоу з ефектними виступами спортсменів, бурхливою реакцією глядачів і танцями дівчат з груп підтримки.
- Всі зірки. Складні кидки, прийоми захисту і нападу, заздалегідь відпрацьовані в режимі тренування, - лише деякі чинники, що визначають унікальний стиль кожного гравця.
- Всі дії. І противники, і товариші по команді вивчають тактику окремого баскетболіста і, виходячи з цього, в режимі реального часу реагують на його дії.
- Всі новини. Оновлений інтерфейс NBA.com дозволяє стежити за статистикою гравців і команд, взнавати свіжі новини і розклад матчів.

Пн
27
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1224) | Коментарі: (0) | 09.04.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Winter sports / Extreme sports) / 3D
Розробник: Ubisoft Entertainment
Видавництво: Новий диск 
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Сноубордінг - це стиль життя. Хлопці і дівча день за днем піддають себе ризику, штурмують гірські хребти і кидають виклик засніженим вершинам. Прагнення до досконалості, нестримний азарт і драйв, адреналін, що б'є через край, - ось що штовхає їх вперед, примушує виконувати самі божевільні фішки на обривистих схилах і в передчутті стискатися серце. Хочеш до них приєднатися? Тоді ця гра - для тебе!

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (971) | Коментарі: (1) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Pool/Snooker) / 3D
Розробник: Blade Interactive
Видавець: Koch Media
Тип видання: Ліцензія
Реліз група: AVENGED
Таблетка: Не потрібний
Мова інтерфейсу: Англійський

Платформа: PC

Опис:
Черговий сезон World Snooker Championship відкривають десятки іменитих гравців. Зіграйте з живими легендами, померяйтесь силами з своїми кумирами! До того ж, партія в більярд - відмінний спосіб розслабитися після напруженого дня. World Snooker Championship Real 2009 не вимагає астрономічних витрат на ігрове приладдя і не займає половину кімнати, він доступний, зрозумілий і приємний всім!

Ср
26
лист.

2008 р.

Переглядів: (1163) | Коментарі: (0) | 08.11.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Симулятор американського футболу
developer: Electronic Arts
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Ліки: Присутній
Платформа: Windows XP або Vista


Пн
24
лист.

2008 р.

Переглядів: (1304) | Коментарі: (0) | 08.11.24
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2008
Жанр: Sport (Soccer) / 3D
Розробник: EA Canada
Офф сайт гри: http://fifa09.ea.com/
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi 5
Таблетка: Присутня

Пн
24
лист.

2008 р.

Переглядів: (1145) | Коментарі: (0) | 08.11.24
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2008
Жанр: Team Manager Simulator
Розробник: EA Canada
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис: В порівнянні з попередніми іграми серії FIFA Manager в FIFA Manager 09 розробники більше приділили уваги оформленню гри. У FIFA Manager 09 з'являться короткі відеовставки, які присвячені різним подіям, що відбуваються у вашому клубі. Крім цього FIFA Manager 09 отримає майже повністю оновлений екран складу команди - з ним стане набагато простіше визначити найбільш оптимальних виконавців для наступного матчу, використовуючи різну інформацію про ваших гравців. Також в FIFA Manager 09 розробники нарешті узялися за поліпшення тактичної гри, що становила, що спричинило за собою цілий ряд нововведень - тепер гравець може настроювати для своєї команди в цілому і для окремих гравців такі параметри як агресивність, дистанцію і тип оптимального пасу, швидкість ведення гри і напрям атаки, застосування оффсайдних пасток і контратак. Всього в екрані тактики доступні більше 20 різних опцій, за допомогою яких можна внести якнайтонші зміни в грі команди.

Пн
20
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1544) | Коментарі: (2) | 08.10.20
Автор: allgamenews



Платформа: ПК
Мова: Англійський
Видавець: Konami
Розробник: Konami
Жанр: Simulator




1-10 11-20 21-30
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com