RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
15
жовт.

2011 р.

Переглядів: (913) | Коментарі: (0) | 11.10.15
Автор: allgamenews



Про фільм: Коли міста і села великої країни почали руйнуватися і старіють, на них обрушилася нова напасть - епідемія вампіризму. Там, де є вампіри, є і мисливці на них. Хтось «Містер», найкрутіший крушітель кровососів, допоможе юнакові перебратися на північ, в так званий Новий Едем.

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (690) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Ми великі люди з великої країни! Тільки наша країна настільки демократична, що вибори мера столиці можна подивитися у прямому ефірі. Тільки ми живемо в країні, що омивається дванадцятьма морями і океанами трьома, але їздимо відпочивати до Туреччини. Вам ще не соромно за ваш відпустку? Ми це виправимо! Гості із сонячного Нижнього Тагілу і інші поки невідомі герої мегапопулярного скетчкому - найкращий подарунок, який глядачі знайдуть в ефірі ТНТ.

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (862) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Втікач, ховаючись від переслідувачів, повинен встигнути добігти з одного кінця міста в інший, щоб врятувати себе і свою подружку. Його час обмежений бомбою навколо шиї зі зворотним відліком. "Божевільна гонка буде тримати вас у напрузі всі 1.5 години".

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (689) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм оповідає про страшну трагедію, яка сталася в житті молодої жінки Анни. Після нападу серійного вбивці, вона дивом залишилася жива і виявилася єдиною свідком видевшей маніяка. Проте складна травма голови зробила її фактично безпорадною. Вона зовсім не запам'ятовує обличчя людей, і як тільки вони зникають з її поля зору, особи стираються з її пам'яті назавжди. Скориставшись цим рідкісним недугою Анни, маніяк почав з нею диявольську гру...

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (7181) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Блискавка Маккуїн і його друг Метр у новому високооктановому пригоді. Починається найважливіша і престижна у світі гонка, Світовий Гран-Прі, в якому буде визначений класний гонщик з усіх категорій - Формула-1, NASCAR, Le Mans. МакКуїн має бути змагатися з кращими з кращих, на найкрасивіших і небезпечних трасах Японії, Франції та Італії. Але головне - Блискавка ще не знає, що вони з Метром опиняться в самому серці заплутаного і запаморочливого шпигунського змови.

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1337) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Еллі - справжня сучасна героїня. Вона розумна, приваблива, забавна і романтична - дівчина, яка намагається зрозуміти, хто вона насправді і з ким їй слід зв'язати своє життя. Хоча до пошуку колишнього кращого кавалера її підстьобнула стаття в журналі, це означає щось більш важливе: у Еллі настав у житті такий момент, коли вона опинилася без чоловіка, без роботи, і її життя зовсім не така, про яку вона мріяла. Вона опинилася на роздоріжжі, і це змушує її замислитися про те, що за останнє десятиліття вона могла пропустити щось, або когось, дуже значимого у своєму житті.

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1551) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Дія фільму відбувається в сучасному Сан-Франциско і будується навколо вченого, генетичні експерименти якого призвели до виникнення високорозвиненого інтелекту у мавп. Примати, усвідомивши своє підлегле становище, піднімають повстання і позбавляють людину звання царя природи.

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (895) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Емма - романтична, гостра на мову і хоче змінити світ на краще. Декстер - плейбой, улюбленець долі і хоче, щоб світ належав йому. Вперше Ем і Декс зустрілися 15 липня на випускному в коледжі і провели разом лише один день. А потім прийшла ніч, і вони ... вирішили залишитися друзями. Вони будуть зустрічатися в той же день через рік, через два. Але скільки років має пройти, щоб вони повірили в свою любов і зрозуміли, як багато значив для них цей ОДИН ДЕНЬ?

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1509) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews




Про фільм: 1873, Абсолюшен, штат Арізона. У цю глуху американську провінцію прибуває втратив пам'ять незнайомець. Єдиний натяк на його минуле - це дивні кайдани на одному з його зап'ясть. Мандрівник швидко дізнається, що жителі містечка не раді незнайомцям, та й взагалі вони виходять на вулиці лише за наказом полковника Долархайда, правлячого в цій місцевості залізною рукою.

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (881) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: У продовженні культової комедії «Похмілля у Вегасі» четверо друзів Філ, Стю, Алан і Даг відправляються в екзотичний Тайланд на весілля Стю. Після шаленого парубочого в Лас-Вегасі, вони вирішують не випробовувати долю вдруге, а тому в Бангкоку планують дуже спокійне і безпечне свято. Але як завжди, все йде зовсім не за планом... Що відбувається у Вегасі, залишається у Вегасі. Але те, що відбувається в Бангкоку - це просто справжнє божевілля!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com