RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (2374) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм:
«Все закінчиться»
У грандіозній останньому розділі битва між добрими і злими силами світу чарівників переростає в загальну війну. Ставки ще ніколи не були такі високі, а пошук притулку - настільки складний. І можливо саме Гаррі Поттеру доведеться пожертвувати всім у фінальному бої з Волан-де-Мортом. Чи здатний наш герой врятувати світ? І все закінчиться тут.

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (901) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм: Її життя, просто суцільний клубок неприємностей і проблем. На роботі постійно прискіпується начальник, його права рука Карен теж не відстає від нього і вічно придумує якісь каверзи. У колі сім'ї не краще, її молодший брат, що подає надії футболіст і вона змушена оплачувати його тренування, оскільки батько ніде не працює і відповідно теж сидить у неї на шиї. І тільки її новий знайомий, іспанець Пабло, талановитий гітарист, який грає запальні ритми фламенко зміг розірвати це порочне коло невезіння. До того ж, незабаром вона дізнається таємницю свого народження, завжди від неї приховують.

Ср
19
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1768) | Коментарі: (0) | 11.10.19
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм "Born to Race" (Що "народився, щоб мчатися") - розповідь про Дэнни Крюгере, молодого автогонщика, якого на кожному кроці підстерігають неприємності. Беручи участь в черговій гонці, він потрапляє в аварію. Тепер його доля - жити зі своїм батьком в невеликому містечку. Батько Дэнни, у минулому гонщик, що брав участь в чемпіонатах NASCAR, в силах допомогти синові, коли той вирішує взяти участь в місцевих змаганнях перегонів.

Ср
19
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1082) | Коментарі: (0) | 11.10.19
Автор: allgamenews



Про фільм:
Дія стрічки поміщена в епоху сегунов, а розповість картина про таємну місію деяких 13 вбивць знищити злого правителя, виконати яку виявляється не так-то просто, оскільки чисельність охоронців цього лиходія вдесятеро перевершує кількість людей, що роблять замах на його життя.

Ср
19
жовт.

2011 р.

Переглядів: (788) | Коментарі: (2) | 11.10.19
Автор: allgamenews



Про фільм:
Москва. Наші дні. У центрі міста з машини двоє злодюжок крадуть сумку з мільйоном євро, думаючи, що ним, нарешті, повезло, і навіть не представляючи, в що, насправді, вони вплуталися. За грошима починається справжнє полювання. Перед спокусою не може встояти ніхто. Сума у вигляді двох пачок грошей по півмільйона євро робить абсолютно різних людей однаковими у своїх вчинках і бажаннях : А почалося усе з того, що "мільйонщик" Григорій не захотів чесно платити податки.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (3825) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Панда По нарешті виконає свою мрію, стане Воїном Дракона і зі своїми друзями і майстрами кунг-фу - шаленої п'ятірки - захистить Велику Долину від страшного лиходія і його легіону ...

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1450) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Блискавка Маккуїн і його друг Метр у новому високооктановому пригоді. Починається найважливіша і престижна у світі гонка, Світовий Гран-Прі, в якому буде визначений класний гонщик з усіх категорій - Формула-1, NASCAR, Le Mans. МакКуїн має бути змагатися з кращими з кращих, на найкрасивіших і небезпечних трасах Японії, Франції та Італії. Але головне - Блискавка ще не знає, що вони з Метром опиняться в самому серці заплутаного і запаморочливого шпигунського змови.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (3369) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Сюжет фільму: Молоді друзі Уїтні, Майк, Річі, Аманда і Уейд заблукали в лісах біля покинутого табору «Кришталеве озеро». Коли їх цікавість узяла верх, вони вирішили відвідати те місце, де колись мешкав вбивця-психопат. Тим часом Трент запрошує друзів: Джену, Верії, Чеві, Челсі, Лоуренса і Нолана в його хатину, розташовану біля озера, на уікенд, повний сексу, випивки і наркотиків. Проте їх забавний уікенд, мабуть, скоро переросте в кошмар після того, як самотній мандрівник Клей починає пошуки своєї зниклої сестри Уїтні, і молоді тінейджери незабаром виявляються віч-на-віч зі злом, заново народженим, неймовірним, і вдосконаленим, його ім'я Джейсон Вурхиз !

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1358) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис: Одного разу мужик з бабою пішли в ліс по гриби. І чи то гриби були якісні (або навпаки) або просто відірвалися на природі, але виходять вони з лісу, через 6 днів, до людей і тут їх чекає сюрприз. Бензину в країні немає, газу немає ... всім повний ахтунг. Як за 6 днів все так швидко випарувалося і куди поділося, відомо тільки автору сценарію, але ймовірно він переслідував іншу мету в сюжеті. Як поведуть себе люди, коли настане бензиновий і газова криза у світі. Кожен з нас хоч раз в житті представляв себе, що було б, якби навколо була жопа, а ти один на один з бабою.))

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1101) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
У Всесвіті, настільки ж нескінченною, як і загадковою, багато століть існував загін воїнів, що володіють величезною силою. Захисники миру і справедливості, їх називають Корпус Зелених Ліхтарів. Братство воїнів, що поклялися захищати міжгалактичний закон, де кожен з них носить кільце, що дарує йому надздібності. Але коли новий ворог по імені Параллакс загрожує порушити рівновагу у Всесвіті, їх доля і доля Землі опиняється в руках новобранця, першої людини в історії загону - Хела Джордана.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com