RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1128) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: У Кола Вівера, пуританських поглядів сім'янина у віці «трохи за сорок», не життя, а мрія - хороша робота, прекрасний будинок, чудові діти і шлюб зі шкільної коханої. Але коли Кількість дізнається, що його дружина Емілі зрадила його і хоче розлучення, його «ідеальна» життя швидко руйнується. Гірше того, говорячи сучасною мовою, Кіл, який вже пару десятиліть не ходив на побачення, являє собою справжнього «лоха».

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (971) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Зворушлива, прониклива історія про те, як далеко може зайти людина, щоб вирвати у долі шанс на краще життя для своїх близьких. Імміграційні агенти і бандитські угруповання - всі проти нього. Але в боротьбі за долю дитини люблячий батько готовий пройти через неможливе... Йому дуже добре відомо, як легко в цьому місті втратити все і відразу...

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (818) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: У дитинстві Мітч і Дейв були нерозлучними друзями. Але з часом їх дороги розійшлися. Дейв став успішним юристом і зразковим сім'янином. Мітч ж залишився холостяком і серцеїдом. Він вважає, що в одного є все, про що тільки можна мріяти: прекрасна дружина Джеймі, що люблять діти і крута робота. Дейву ж видається казковою безтурботне життя Мітча, який вдень курить травичку, а ночі проводить у компанії гарних жінок. Але одного разу в житті друзів все перевертається вверх дном: Мітч стає Дейвом, а Дейв - Мітчем.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1202) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Випускник школи Чарлі Брюстер знаходиться на піку своєї кар'єри учнівської: він популярний серед однолітків і зустрічається з найчарівнішою дівчиною у всій школі. Він стає настільки крутий, що починає уникати свого колись кращого друга Еда. Неприємності для Чарлі починаються, коли по сусідству прописується Джері.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1309) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Кат було всього десять, коли на її очах невідомі жорстоко вбили її батьків. Дівчинка зуміла втекти від бандитів і знайти притулок в Чикаго у свого дядька. Тепер Кат професійний убивця. Будь-що-будь вона повинна розплутати клубок давнього злочину і помститися за смерть батьків. Всі сліди ведуть до колумбійському наркобарону Дону Лусіа.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1395) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: "Захист Красіна-3" - продовження кінороману про роботу Олега Красіна - справжнього профі у небезпечній справі захисту свідків. У нових серіях Красін, який звільнився з міліції через розбіжності з новим начальником, і працює в службі безпеки великого банку, виявляється втягнутим у справу про розкрадання грошей з будівництва греблі.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (578) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Опис: Сестра працює на фабриці і тихо живе з чоловіком у передмісті. Брат, що застряг в підлітковому віці, сподівається почати жити по-дорослому з жінкою своєї мрії, матір'ю-одиначкою. Серйозне пригода на фабриці, серія збігів і поява таємничого незнайомця «з майбутнього» дають початок «фільму дороги». Життя брата і сестри ось-ось зміниться.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (759) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Ми великі люди з великої країни! Тільки наша країна настільки демократична, що вибори мера столиці можна подивитися в прямому ефірі. Тільки ми живемо в країні, що омивається дванадцятьма морями і океанами трьома, але їздимо відпочивати в Туреччину. Вам ще не соромно за ваш відпустку? Ми це виправимо! Гості із сонячного Нижнього Тагілу і інші поки невідомі герої мегапопулярного скетчкому - найкращий подарунок, який глядачі знайдуть на Новий рік в ефірі ТНТ.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (863) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Після того, як Едді втратив свого нового бійця, він залишився винен букмекерові Мемфісу Ерлу 50 000 доларів. Але Едді випадково дізнається про неприємності, настігшіх 2-х метрового 200 кілограмового гіганта Волтера в сирітському притулку. З вини Волтера виникла пожежа на кухні притулку і, щоб притулок не закрили, йому за тиждень потрібно роздобути 25 000 доларів.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (898) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Вересень 2008 року. Світова економічна криза вже почалася, але Америка ще не знає, яка катастрофа чекає попереду, і тільки група топ-менеджерів на Уолл-Стріт шукає рецепт порятунку. Це були найстрашніші години в їхньому житті... Співробітник одного з найбільших інвестиційних банків Lehman Brothers за допомогою новітньої програми ринкового аналізу отримує приголомшливий прогноз - акції впадуть, ринок обвалиться, банк втратить все. Вранці наступного дня він потрапляє під скорочення і перед відходом передає флешку з небезпечною інформацією своєму колишньому помічнику.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com