RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (986) | Коментарі: (1) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Лора, одна з сестер-близнючок, починає шукати вбивцю своєї сестри, після того, як почала отримувати підказки від невідомого їй людини... Чим далі йде розслідування вбивства - тим більше її життя наражається на небезпеку, адже вбивця стежить і за нею...

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1500) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Опис: Ураганна прем'єра НТВ! Серіал «Морські дияволи» повертається! Батя, Багіра, Кот і Риф - у п'ятому сезоні серіалу про пригоди непотоплюваної четвірки! У новому сезоні «Морських дияволів» відчайдушним бійцям «Тайфуна» належить з'ясувати, на якому судні злочинці збираються вивезти зброю з країни, таємно проникнути на захоплений бойовиками дебаркадер, де утримуються заручники, наздогнати прикордонний катер, викрадений швидкими ув'язненими, знешкодити бомбу на людному пляжі, запобігти провокацію в одному з портів Близького Сходу і не дати дискредитувати російських моряків.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1524) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Опис: Головні герої ситкому - чотири інтерна. Вони весь час потрапляють в ідіотські ситуації, а їхній керівник доктор Биков (Охлобистін) із задоволенням за цим спостерігає. Доводити інтернів до сказу Бикову допомагає друг доктор Купітман і заважає головлікар лікарні Анастасія Кисегач. Майже всі сюжети взято з реального лікарської практики. Роль доктора, який окрім своєї волі стає керівником практики у чотирьох телепнів-інтернів, грає Іван Охлобистін. Священик, актор і сценарист.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (673) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Лариса - дівчина з простої сім'ї виявляється відданою коханою людиною Сергієм Паратовим. Любові він воліє шлюб за розрахунком. У цю гру виявляються втягнутими ще троє чоловіків: Василь Вожжеватов - друг дитинства Лариси і соратник Паратова, Михайло Кнур - конкурент по бізнесу Паратова і знехтуваний Ларисою претендент на її любов, Юрій Карандишев - чесний, а тому бідний військовослужбовець, щиро закоханий в Ларису і в поодинці протистоїть багатства і підступності інших чоловіків. Який буде фінал?

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1139) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про знаменитому англійському загоні «30 Assault Unit», відомому також під назвою «30 Commando». Загін був сформований під час Другої світової з ініціативи Яна Флемінга, який служив тоді в британській військово-морській розвідці, і діяв на окупованій нацистами території. Його завданням був видобуток німецької секретної документації і різних технічних пристроїв.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (728) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Турбота про безпеку вітчизни постійно змушує Гната Барабанова ризикувати якщо не власним життям, то своєю кар'єрою і професійною репутацією.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (823) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Семеро близьких друзів зібралися на весілля двох з них. Проблеми виникають тому, що між нареченою і подружкою нареченої існує давня конкуренція на нареченого.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (788) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Буба Мабрі, легковірний приватний детектив, стає підозрюваним у вбивстві репортера однієї бульварної газети, будучи найнятим, щоб вести спостереження за однією таємничою знаменитістю...

Нд
09
жовт.

2011 р.

Переглядів: (953) | Коментарі: (1) | 11.10.09
Автор: allgamenews



Про фільм: Він живе у величезному мегаполісі і працює в солідній фінансовій компанії. У нього красуня дружина, престижна машина, шикарний пентхаус. І не важливо, що дружина - начальник, та й робота давно не приносить задоволення. Він просто звик. Він таємно будує будинок біля річки в далекому селі, щоб коли-небудь відвезти туди дружину і разом пригадати той час, коли в їхньому житті було те, що важливіше грошей: світанки, друзі, байдарки, парне молоко...

Нд
09
жовт.

2011 р.

Переглядів: (909) | Коментарі: (0) | 11.10.09
Автор: allgamenews



Опис: Леонід Вісників, співробітник Оперативно-розшукового бюро, втрачає все. Від нього йде дружина, забираючи дитину, в підлаштований засідці гинуть його товариші. І в загибелі колег, і у вбивстві ключового свідка підозрюють саме його.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com