RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1112) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Нік - простий рознощик піци, чия розмірене життя буквально в одну мить перевертається з ніг на голову, коли в неї з хитромудрим планом вриваються два бандити, які мріють зірвати великий куш. Безбашенная парочка викрадає Ніка з метою змусити його пограбувати банк. Нік розуміє, що йому ніяк не обійтися без допомоги свого кращого друга Подружжя.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1373) | Коментарі: (2) | 11.10.02
Автор: allgamenews




Про фільм: Для наших героїв настали сумні будні: Сем втратив Мікаелу, уряд випускає законодавчий акт про виселення Автоботів з Землі, а поки Мегатрон ховається після ганебної поразки Фолля, Десептикон Шокуейв, правитель Кібертрона, готується нанести візит нашій планеті з зовсім не добрими намірами. Дія заключній частині трилогії цього разу охопить не тільки Землю, але й Місяць, темна сторона якої зберігає не менш темні таємниці.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (792) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Головний герой - ведучий новин на музичному каналі Сергій Добролюбов. Своїм консерватизмом він явно вибивається з колективу модного каналу. Його скепсис по відношенню до чогось нового - привід для насмішок колег.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1501) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Заможний видавець зі своєю дружиною і двома дочками переїжджають в тихе провінційне містечко, яке на перевірку виявляється не таким вже і тихим. За участю цікавої сусідки сімейство дізнається, що їх будинок став місцем жорстокого вбивства, а злочинець досі розгулює на волі.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (944) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Переживання після розлучення для Мері Ки посилюються чергою дивних дзвінків від таємничої незнайомки. Скоро їй починає здаватися, що хтось проникає у будинок без її відома. Але найжахливіше відбувається, коли Мері розуміє, що цей хтось дзвонить з минулого.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (642) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм заснований на реальній історії тренера, який в один прекрасний момент розуміє, що здійснювати свої мрії ніколи не буває пізно. Джим Морріс ніколи не піднімався вище молодшої ліги після того, як травма плеча поклала кінець його кар'єрі пітчера майже дванадцять років тому. Тепер він обзавівся дружиною і дітьми, працює вчителем хімії в школі, а за сумісництвом є бейсбольним тренером техаської команди. І ось удача: якщо команда виграє першість Джима штату, то у них є шанс потрапити у вищу лігу.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1951) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews


Про фільм: Грег Хеффлей повертається після шкільних канікул, позбувшись «сирного прокляття» і як ніколи впевнений у собі. Однак справи будинку йдуть з рук геть погано, особливо зі старшим братом, Родрік. Грегу вже починає здаватися, що є речі страшніше, ніж середня школа, - його родина!

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (761) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Про фільм: Перед самим закриттям в банк вривається дві групи грабіжників. Відвідувачі та працівники банку виявляються між двох вогнів. Один з відвідувачів намагається примирити представників двох кримінальних груп - адже це єдиний шанс вижити для тих хто опинився в банку, а для нього шанс справити враження на дівчину-касира, в яку він закохався з першого погляду. Поступово наш герой розуміє, що схоже, все крім нього виявилися в цьому банку в момент пограбування не випадково...

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1019) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Після переїзду в нову квартиру Шона наймається на роботу в готель. Її начальником виявляється сусід по сходовому майданчику Гевін. Непрості відносини з фанатично віруючим чоловіком і виникла між Шоной і Гевіном тяга штовхають їх один до одного. Двоє чоловіків кардинально протилежних поглядів вплутуються в складний любовний трикутник з прекрасною жінкою, яка загострила їх філософське протистояння до смертельної сутички.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (887) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Саллі Херст - самотня замкнута дівчинка, яка приїжджає на Род Айленд, щоб пожити зі своїм батьком і його дівчиною в старовинному особняку XIX століття, який вони реставрують. Досліджуючи захирілий будинок, Саллі знаходить потайною підвал, куди ніхто не заглядав з моменту загадкового зникнення архітектора особняка, що стався більше століття тому. Сама того не бажаючи, Саллі випускає на свободу стародавні породження темряви, які збираються затягнути її в страшну безодню, що ховається під підлогою старого будинку. Тепер їй належить переконати Алекса і Кім, що це не плід її фантазії - поки відразливі істоти не поглинули їх усіх.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com