RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1011) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Про фільм: Під завісу свого довгоочікуваного, але невдалої подорожі в Париж три дівчини від нудьги заходять в п'ятизірковий готель, і їхнє життя робить запаморочливий поворот: одну з них приймають за розпещену англійку, спадкоємицю величезного стану. І ось гарбуз перетворюється на карету, скромне платтячку - в шикарний наряд, Попелюшка - в принцесу, а Париж - в Монте-Карло з всюдисущими папараці, приватними літаками, і незабутньою романтикою.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (613) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Четверо молодих людей - Мартін, Ральф, Микола і Тімо, які колись були друзями дитинства, давно вже розбіглися по різних куточках світу і нині більше стурбовані тяготами життя та повсякденною суєтою, ніж думками про своє прекрасне минуле і неповторних часи дитинства і отроцтва. Всі вмить змінюється, коли в один прекрасний день вони зустрічаються знову. Але довгоочікувана зустріч нерозлучних в минулому товаришів - лише один з тих несподіваних сюрпризів і раптових подарунків, якими їх обдаровує доля. У хлопців з'являється одна невелика проблема - вони живуть по різні боки всюдисущого Закону.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (844) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Це історія про британську в'язницю суворого режиму і про те, як у ній виживають ув'язнені...

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (868) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Ми великі люди з великої країни! Тільки наша країна настільки демократична, що вибори мера столиці можна подивитися в прямому ефірі. Тільки ми живемо в країні, що омивається дванадцятьма морями і океанами трьома, але їздимо відпочивати в Туреччину. Вам ще не соромно за ваш відпустку? Ми це виправимо! Гості із сонячного Нижнього Тагілу і інші поки невідомі герої мегапопулярного скетчкому - найкращий подарунок, який глядачі знайдуть на Новий рік в ефірі ТНТ.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (3848) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Про фільм: Фільм оповідає про трьох друзів, які розчарувалися у своїй роботі і прийшли до висновку, що їм слід вбити босів один одного.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (988) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (949) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: У Всесвіті, настільки ж нескінченною, як і загадковою, багато століть існував загін воїнів, що володіють величезною силою. Захисники миру і справедливості, їх називають Корпус Зелених Ліхтарів. Братство воїнів, що поклялися захищати міжгалактичний закон, де кожен з них носить кільце, що дарує йому надздібності. Але коли новий ворог по імені Параллакс загрожує порушити рівновагу у Всесвіті, їх доля і доля Землі опиняється в руках новобранця, першої людини в історії загону - Хела Джордана.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (984) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Про фільм: Головний герой в один прекрасний день виявляє на сайті по розшуку зниклих дітей власне фото. Відійшовши від шоку, він розуміє, що батьки викрали його і виростили як власну дитину. Юнак починає розслідування, яке, в підсумку, перетворюється в ланцюг жорстоких і місцями смертельно небезпечних подій.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (706) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Розорений громадянською війною Алжир. Напередодні Різдва 1994 чотири терориста захоплюють прямує до Франції рейс 8969 Air France з 220 пасажирами на борту. Після прибуття рейсу в Марсель його зустрічає напоготові елітний підрозділ спецназу, яка повинна зробити все можливе для того, щоб запобігти трагедії.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1400) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Для наших героїв настали сумні будні: Сем втратив Мікаелу, уряд випускає законодавчий акт про виселення Автоботів з Землі, а поки Мегатрон ховається після ганебної поразки Фолля, Десептикон Шокуейв, правитель Кібертрона, готується нанести візит нашій планеті з зовсім не добрими намірами. Дія заключній частині трилогії цього разу охопить не тільки Землю, але й Місяць, темна сторона якої зберігає не менш темні таємниці.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com