RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (702) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews




Опис:
Скотт Кейн, людина з темним минулим, намагається почати вести правильне життя. Але коли його син серйозно захворює, Кейн не знаходить іншого виходу, як звернутися до місцевої шишці кримінального світу, на якого він колись працював. І з цієї миті його життя стає ще більш небезпечною, ніж раніше.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1149) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
Легковажна наречена, багато сил витратила на те, щоб привести свого бойфренда до думки про шлюб, навіть не підозрює, що її краща подруга, успішний адвокат, присвятила найкращі роки свого життя кар'єрі, може опинитися в ліжку з її нареченим, миттєво завоювавши його душу, серце і тіло... Коротше, хлопець потрапив. Наближається день весілля. Хто ж піде під вінець?

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (2554) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
Фільм поєднує три історії. Їх учасники - це молоді люди, що живуть в Нью-Йорку, розміняли третій десяток років. Усім їм вже є, що згадати, але є й чого ще повчитися.

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (961) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Дія фільму розгортається в 1995 році в Канаді, під час другого референдуму про відділення провінції Квебек. У розпал зими серійний вбивця вийшов на полювання в невеликій околиці Монреаля Нотр-Дам-де-Грас. Мешканці старого будинку повинні з'ясувати, кому вони можуть довіряти і хто ж вбивця.

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (992) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Сюжет фільму:
Сему Фелану казково пощастило. На нього (у буквальному сенсі) звалилася величезна сума грошей - 625 000 731 долар. Вони з дружиною нарешті зможуть виплатити кредит і придбати новеньке авто. Але от біда - це гроші бандитів. І тепер подружжю доведеться повернути витрачене - 74 тисячі 316 доларів і ще 47 центів, інакше їм не поздоровиться...

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (914) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Дуг МакРей - один з них, але не варто «чесати всіх під одну гребінку». На відміну від більшості у Дуга був шанс на успіх, шанс на те, щоб не йти по кримінальному шляху свого батька. Однак замість цього він став фактичним лідером групи безжальних грабіжників банків, які пишаються тим, що беруть все, що хочуть, і виходять сухими з води.

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (1043) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Воїни-ніндзя стають свідками того, як вогненна куля падає з неба недалеко від їх села. Незабаром вони знаходять прибульців, які нападають на них. Ті, що вижили клянуться помститися, але пізніше з'ясовується, що їхня зброя марно...

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1466) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Про фільм:
Колишній поліцейський Брайан О'Коннером разом з бувалим лихачів Домініком Торетто зовсім трохи захопилися життям поза законом. Після того, як Брайан і Міа Торетто звільнили Домініка, вони не ризикують довго затримуватися на одному місці, тому що є бажаною метою порядком незадоволених копів.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (964) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews




Про фільм:
Ви думаєте кролик - це тільки цінне хутро, дієтичне м'ясо, і полохливий, сором'язливий вдачу? Не всі кролики однаково боязкі. Серед них є і сильні духом упевнені в собі особи. Це все про нашого героя. Він завжди відрізнявся від інших неймовірною сміливістю. Бачачи таке прагнення, старий майстер Кунг-Фу вирішив саме йому передати свої секрети майстерності. Прийде день і Кролик стане новим супергероєм.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (983) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Про фільм:
Бути копом нелегко, і в цьому не раз переконувався бувалий детектив Елайя Кейн, бачив на своєму віку немало бійок, перестрілок, локальних війн і жорстоких сутичок. У цьому запевняє і свій загін поліцейських-колег і напарників, більшість з яких є зовсім зеленими новачками. Проте, життя на вулицях міста є настільки ж непростою, як і небезпечною, тому охоронці закону й охоронці правопорядку змушені день за днем припиняти правопорушення та запобігати злочинам, ловити бандитів і заарештовувати наркоторговців.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com