RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1090) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Вчителька середніх класів живе гламурної життям світської левиці, ходить на роботу як на вечірку і мріє про збільшення обсягу власного бюста. Однак після раптового розриву з багатим бойфрендом її спосіб життя різко змінюється, хоча сама вона це усвідомлює не відразу. Але коли в їхню школу приходить новий викладач, вона зовсім втрачає голову і починає полювання за... грошима.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (869) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Фільм про трьох роблять частішим історіях, об'єднаних подвійний темою сексу і смерті. Перша історія про молоду парочку, яка заходить занадто далеко у своїх рольових іграх, заснованих на принципах садомазохізму, друга про те, як повія і наркоманка Джен стала жертвою експерименту свого лікуючого лікаря, котрі вважають себе есесівських садистом. Третя про сімейну парочку, заманюють у свій будинок бездомних дітей (заради християнського очищення) і використовують їх у своїх сексуальних іграх. На їх біду, остання жертва виявляється зовсім не м'ясом для бійні, але мисливцем, охочим пограти зі своїми мучителями.


Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1064) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews




Про фільм:
Червона Шапка проходить курс підготовки в шпигунській школі «Хитрий Дятел» і стає секретним агентом. Глава розвідшколи відразу кидає Шапку в саме пекло. Її місія - розслідувати загадкове зникнення Гензель і Гретель. Можливо, Шапка так би й провалила перше завдання, але відважна Бабуся, Вовк - папарацці і вся банда лісовий братви зітруть на порошок будь-якого, хто встане на шляху улюбленої онучки. Нехай це буде хоч саме Зло!

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (617) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Вулкан, що дрімав кілька тисячоліть, починає раптове виверження в Йеллоустонском національному парку. Пожежний Чарлі Янг і вулканолог Кейт об'єднують зусилля в спробі запобігти поширенню отруйної хмари, що загрожує занурити Землю в царство вічної зими...

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1019) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Сідні Прескотт останні кілька років провела у відносній тиші і спокої. Тепер вона працює методистом в Вудсборгской Середньої Школі, її Альма Матер. Життя потихеньку налагоджується, далеко від спалахів і відеокамер папарацці. Але коли знаходять труп одного зі студентів, світ Сідні Прескотт знову починає валитися. Всьому виною відродився вбивця в масці «Обличчя Примари».

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1025) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Ця захоплююча і повна пригод історія відбувається з птахами, що живуть у місті. Звичайний горобець Хуан раптом відчув себе унікальним і в що б те не стало намагається це довести своїм родичам. А красуня-канарейка Фефі-хоче стати вільною і відлітає з клітки, намагаючись почати нову, незалежне життя. Адже свобода-це так природно для птахів!

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1038) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Дороті Гейл - проста дівчина, що живе зі своїм дядьком Генрі в Канзасі. У вільний час вона пише книги для дітей про вигадану її дідом країні Оз. Життя Дороті різко змінюється, коли її запрошують в Нью-Йорк для презентації своїх книг. Для неї тут все незнайоме і дивно. Несподівано Дороті розуміє, що розповіді діда про чудеса країни Оз і її персонажах дуже і дуже... реальні.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (993) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Солдат, повернувшись з війни в Афганістані, розкриває змову, в який залучена служба розвідки і банда наркоторговців.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1088) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Сім чи вісім? Не в грамах, а в поліцейських! .. Саме цим питанням задається лондонський маніяк, який вирішив прославитися. Вибравши собі для перших шпальт таблоїдів звучний псевдонім Бліц і озброївшись молотком, Баррі Вайс виходить на вулиці. І тепер головному герою доведеться рятувати свою шкуру і намагатися зупинити божевільного вбивцю...

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (835) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Молодий бізнесмен Воронцов дійшов, що називається, до ручки. Він щось будує свою справу грамотно і за всіма зарубіжними стандартами, а ось співробітники не піддаються жодним мотиваціям і методиками. Воронцов в такому відчаї, що зважується на крайній захід: він готовий ліквідувати свій офіс разом зі штатом, причому в самому прямому сенсі слова. Але тут на допомогу приходить його старий приятель Щеглов.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com