RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
16
січ.

2011 р.

Переглядів: (631) | Коментарі: (0) | 11.01.16
Автор: allgamenews


Жанр: Комедія, Бойовик, Драма
Країна: США, Великобритания

Кіностудія / кінокомпанія: Lionsgate
Режисер: Меттью Вон
Сценарій: Меттью Вон
Продюсер: Бред Пітт, Меттью Вон
Актори: Крістофер Мінц-Плассе , Аарон Джонсон , Ніколас Кейдж , Марк Стронг , Ксандер Берклі , Кларк Дьюк , Хлоя Моретц , Івен Пітерс

Сюжет:
Головний герой — школяр Дейв, який, вирядившись в костюм супергероя, намагається боротися із злочинцями, хоча не володіє для цього жодними здібностями.


Чт
13
січ.

2011 р.

Переглядів: (551) | Коментарі: (0) | 11.01.13
Автор: allgamenews


Жанр: триллер, шпигунський
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія:Columbia Pictures
Режисер: Філліп Нойс
Актори: Анджеліна Джолі, Лів Шрайбер, Курт Уіммер, Чіветель Еджифор

Сюжет:
Анжеліна Джолі в головній ролі нового шпигунського трилера від студії Columbia Pictures. Перед тим як стати агентом ЦРУ Евелін Солт (Джолі) поклялася служити вірою та правдою своїй країні.


Ср
12
січ.

2011 р.

Переглядів: (621) | Коментарі: (0) | 11.01.12
Автор: allgamenews


Жанр: комедія, мелодрама / comedy, romance
Країна: США / USA

Сюжет:
Успішний рієлтор Пітер Клейвен нарешті зробив пропозицію жінці своєї мрії, але зіткнувся з несподіваною проблемою. У нього немає кращого друга, я кому можна доручити важливу місію шафера на весіллі. Після черги специфічних побачень Пітер нарешті знайшов відповідну людину, повну собі протилежність.


Вт
11
січ.

2011 р.

Переглядів: (863) | Коментарі: (2) | 11.01.11
Автор: allgamenews


Жанр: Триллер, Бойовик, Фантастика, Пригодницький
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Walt Disney Pictures
Режисер: Джозеф Косінскі
Актори: Джефф Бріджес , Гаррет Хедлунд , Олівія Вайлд , Майкл Шин , Джон Херт , Серінда Свон , Джеймс Фрейн , Брюс Бокслейтнер , Бо Гаррет , Йайа ДаКоста

Сюжет:
Сем Флінн, технічно обдарований 27-річний син Кевіна Флінна, починає розслідувати зникнення свого батька і опиняється втягнутим у світ жорстоких програм і гладіаторських ігор, в якому його батько жив впродовж 25 років.


Пн
10
січ.

2011 р.

Переглядів: (663) | Коментарі: (0) | 11.01.10
Автор: allgamenews


Жанр: фантастика, триллер
Країна: США
Режисер: Колин Штраус, Грег Штраус
У ролях: Эрик Бальфур, Скотти Томпсон, Дэвид Зайас, Дональд Фэйсон, Бриттани Дэниэл, Кристал Рид, Нил Хопкинс, Дж. Пол Бомер, Таня Ньюболд, Пэм Левин 


Сюжет / опис фільму:
После вечеринки компания друзей просыпается от того, что в окно ударяет яркий свет. Они видят, как людей на улице затягивает в столп света и они поднимаются куда-то вверх. Вскоре после этого на планете начинается зачистка оставшихся людей. Выжившим предстоит бороться за жизнь с инопланетными тварями.


Пн
10
січ.

2011 р.

Переглядів: (704) | Коментарі: (0) | 11.01.10
Автор: allgamenews


Жанр: драма, трилер, кримінальний
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Muse Productions
Режисер: Майкл Уінтерботтом
Актори: Кейсі Аффлек, Кейт Хадсон, Джессіка Альба, Нед Бітті, Еліас Котеас, Том Бауер, Саймон Бейкер, Білл Пуллман, Брент Бріско, Метью Мехер

Сюжет:
Помічник шерифа Лу Форд — справжній техасець з маленького містечка. Неквапливий, дружелюбний і, навіть, привабливий, він скриває всередині себе зовсім іншу особистість — невблаганного душогуба, який вбиває так само легко, як розкурює сигару.


Пн
10
січ.

2011 р.

Переглядів: (708) | Коментарі: (2) | 11.01.10
Автор: allgamenews


Жанр: драма, пригодницький, екшн, триллер
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Alcon Entertainment, Silver Pictures
Режисер: Альберт Х'юз (Albert Hughes), Аллен Х'юз (Allen Hughes)
Актори: Дензел Вашингтон (Denzel Washington), Гарі Олдман (Gary Oldman), Міла Куніс (Mila Kunis), Рей Стівенсон (Ray Stevenson), Дженніфер Білз (Jennifer Beals), Майкл Гембон (Michael Gambon)

Сюжет:
Після всесвітньої катастрофи Америка перетворилася на випалену пустелю. По безкрайніх дорогах, що кишать бандами, які ворогують між собою за воду і їжу, мандрує мудрий Ілай. Одного дня він прибуває в похмурі краї, де колись була квітуча Каліфорнія, а тепер це справжнє пекло, де безчинствує тиран Карнегі.


Пн
10
січ.

2011 р.

Переглядів: (698) | Коментарі: (0) | 11.01.10
Автор: allgamenews


Жанр: комедія, пригодницький, сімейний
Країна: США

Режисер: Адам Шенкман
Актори: Стів Мартін, Юджин Леві, Бонні Хант, Том Веллінг, Пайпер Перабо, Кармен Електра, Джеймі Кінг, Хіларі Дафф, Тейлор Лотнер, Елісон Стоунер

Сюжет:
У відчайдушній спробі знову зібрати сім'ю разом, Том Бейкер орендує будиночок на озері, в якому пройшов найкращий в його уявленні уїкенд.


Пн
10
січ.

2011 р.

Переглядів: (1437) | Коментарі: (0) | 11.01.10
Автор: allgamenews


Жанр: пригодницький, фентезі
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Fox 2000 Pictures
Режисер: Кріс Коламбус
Актори: Логан Лерман, Брендон Т. Джексон, Александра Даддаріо, Джейк Абель, Шон Бін, Пірс Броснан, Стів Куган, Розаріо Доусон, Ума Турман та ін.

Сюжет:
В основу фільму покладено першу книгу Ріка Ріордана із серії "Персі Джексон та олімпійці". Головний персонаж - американський підліток, який дізнався, що він являється сином грецького бога Посейдона.


Пн
10
січ.

2011 р.

Переглядів: (619) | Коментарі: (0) | 11.01.10
Автор: allgamenews


Жанр: бойовик, екшн, кримінальний
Країна: Франція

Кіностудія / кінокомпанія: Europa Corp
Режисер: Рішар Беррі
Актори: Жан Рено, Кад Мерад, Рішар Беррі, Марина Фоіс, Жан-Пьєр Дарруссен

Сюжет:
Шарль Матей - один з хрещених батьків Марселя. Він вирішує відійти від справ і жити спокійно, адже йому чимало років, а за спиною дуже бурхливе життя.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com