RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
17
вер.

2010 р.

Переглядів: (1121) | Коментарі: (0) | 10.09.17
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Тривалість: 2:20:01
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Тип релізу: Ліцензія
Режисер: Харольд Цварт

У ролях: Джейден Смит, Джекі Чан, Тараджі П. Хенсон, Жунгуан Ю, Джаред Міннс, Йі Жао

Опис: Дванадцятирічний Дре Паркер разом з матір'ю-одиначкою переїжджає з Детройта в незнайомий Пекін, не знаючи мови та місцевих традицій. Тут він зустрічає китайську дівчинку Мей Ін. Проте окрім її батька, не схвалює їх дружбу з-за культурних забобонів, на його шляху встає банда хуліганів на чолі з Ченом, що володіє мистецтвом кунг-фу. Єдиний спосіб перемогти його - зустрітися з ворогом на наближення грандіозному турнірі бойових мистецтв. У цьому хлопчикові вирішує допомогти знавець бойових мистецтв містер Хан.

Пт
17
вер.

2010 р.

Переглядів: (809) | Коментарі: (0) | 10.09.17
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Країна: США
Жанр: бойовик, трилер, комедія, ...
Тривалість: 125 хв.
Переклад: Професійний (повне дублювання) [Ліцензія]
Режисер: Джеймс Менголд
Продюсер: Хосе Луїс Есколар, Тодд Гарнер, Кеті Конрад, ...

Бюджет: $117 млн
Прем'єра в світі: 23 червня 2010

PG-13-Дітям до 13 років перегляд не бажаний
Світовий рейтинг IMDB 6.80 (633)

У ролях: Том Круз, Кемерон Діаз, Пітер Сарсгаард, Хорді Молья, Віола Девіс, Пол Дано, Фальк Хеншель, Марк Блукас, Ленні Лофтін, Меггі ДРЕ

Опис: Випадкова зустріч в аеропорту самотньої жінки Джун Хевенс й симпатичного агента Міллера призводить до того, що їм доводиться разом колесити по всьому світу, рятуючись від найманих вбивць і намагаючись вберегти від підступних злодіїв потужну батарею, яка є унікальним джерелом енергіі.

Нд
12
вер.

2010 р.

Переглядів: (1049) | Коментарі: (0) | 10.09.12
Автор: VeNoM



Назва: Обитель зла 4: Життя після смерті
Оригінальна назва: Resident Evil: Afterlife
Рік виходу: 2010
Жанр: жахи, фантастика, бойовик, тріллер
Режисер: Пів У. С. Андерсон
У ролях: Мілла Йововіч, Елі Лартер, Ким Коутс, Шоун Робертс, Серджо Періс-менчета, Спенсер Лок, Борис Коджо, Вентворт Міллер, Сієнна Гиллорі, Кейси Барнфілд

Про фільм: Еліс продовжує свій шлях в світі, ураженому вірусною інфекцією, що перетворює людей в голубити. Героїня шукає тих, що залишилися в живих, щоб вивести їх в безпечне місце. Її смертельна битва з корпорацією Амбрелла виходить на новий рівень, коли вона раптом отримує несподівану допомогу від старого друга. Він обіцяє привести Еліс в безпечну зону в Лос-Анджелесі, але як тільки вони потрапляють в місто, то бачать тисячі і тисячі заражених і опиняються в смертельній пастці.

Пн
30
серп.

2010 р.

Переглядів: (1523) | Коментарі: (2) | 10.08.30
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: пригоди
Тривалість: 1:29:50
Переклад: Любительський (двоголосий)

Опис: До 100-річчя початкового рейсу знаменитого лайнера приурочили вихід у море сучасного розкішного кора *** «Титанік 2». Він повинен пройти той самий шлях, що і його попередник. Але в дорозі його чекає небезпека - цунамі переміщує айсберг і він опиняється на шляху лайнера. Пасажири і члени екіпажу повинні боротися, щоб уникнути сумної долі.

Пн
30
серп.

2010 р.

Переглядів: (682) | Коментарі: (0) | 10.08.30
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: бойовик
Тривалість: 1:29:43
Переклад: Професійний (двоголосий)

Опис: Брендон - шановний вуличний боєць, він змушений тікати з міста після того, як його брат був убитий, а гроші, які повинні були бути повернуті Місцевим гангстерам вкрадені. Брендон затаївся в будинку свого батька в маленькому південному містечку. Незабаром він починає брати участь у місцевих боях ...

Нд
29
серп.

2010 р.

Переглядів: (673) | Коментарі: (0) | 10.08.29
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: Комедія
Тривалість: 2:00:59
Переклад: Любительський (двоголосий)

Опис: Під час щорічної відпустки на Багамах збираються чотири сімейні пари відпочити, а заодно і обговорити свої сімейні взаємини. Тижневий відпочинок переривається прибуттям колишнього чоловіка однієї з дам. Колишній чоловік Майк сподівається зруйнувати новий шлюб своєї благовірної і повернути її собі.
Інші сім'ї починають розуміти, що їхній шлюб теж не застрахований від зрад і зради. Поступово наростає напруга і недовіра один до одного, що призводить до незвичайного повороту подій. Сімейне життя кожної пари тепер висить на волосині, і по приїзду додому, вони повинні вибрати: звинуватити чи один одного або повірити і пробачити.

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (690) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: бойовик, комедія
Тривалість: 1:30:54
Переклад: Професійний (повне дублювання) [Звук з TS]
Режисер: Йорма Такконе / Jorma Taccone
Сценарій: Вілл Форте / Will Forte, Джон Соломон / John Solomon, Йорма Такконе / Jorma Taccone

Опис: Планета під загрозою знищення, Вашингтон в небезпеці: божевільний Дітер ось-ось висадить Білий Дім за допомогою вкраденої ядерної боєголовки. Армії і спецслужби всіх держав опускають руки. Хто ж врятує світ? Звичайно МакГрубер!
Колишній суперагент, що залишив суєтний світ заради самоти в одному з монастирів Еквадору, знову виходить на стежку війни. Круглий тупиця МакГрубер - єдина і остання надія Америки, та й усього людства.

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (692) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: трилер, кримінал, детектив
Тривалість: 1:41:47
Переклад: Професійне (багатоголосе, закадровий)
Режисер: Кріс Шедлі / Chris Shadley
Сценарій: Патрік вісі Махоні / Patrick Wehe Mahoney

Опис: Це трилер про виживання дев'яти незнайомців, які були викрадені збройним в масці, який сказав їм, що він буде вбивати кожного з них через кожні десять хвилин, поки вони будуть дізнаватися, як всі вони пов'язані. Хто з дев'яти залишиться в живих і хто помре?

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (906) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Країна: США
Жанр: Комедія
Тривалість: 2:22:08
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Тип релізу: Ліцензія
Режисер: Денніс Дуган
Продюсер: Янсі Деррінджер Бенкс, Беррі Бернарді, Аллен Коверт
Сценарій: Адам Сендлер, Фред Вульф
Бюджет: $80 млн
Прем'єра в світі: 24 червня 2010

Опис:
Через тридцять років після випуску зі школи, п'ять хороших друзів знову збираються разом на уїк-енд з нагоди Дня Незалежності.

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (964) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Країна: США
Жанр: жахи, бойовик, трилер
Тривалість: 100 хв.
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Режисер: Олександр Ажа
Продюсер: Олександр Ажа, Мартін Дж. Барабой, Стів Барнетт, ...
Сценарій: Піт Голдфінгер, Джош Столберг
Бюджет: $24 000 000


Опис: 20 тисяч підлітків курортного містечка біля озера Вікторія готуються до святкування щорічного свята початку літа. Але нічний землетрус вивільняє сотні тисяч доісторичних піраній прямо напередодні торжества. Чарівна шериф, її підлеглі-поліцейські і доктор Гордій Рейбенкс вирішують зробити все, щоб веселе свято молоді в озері не перетворився на криваве бенкет. Але піраньї вже знають відповідь, хто переможе: молодість або багатовікова жага крові


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com