RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
08
груд.

2009 р.

Переглядів: (690) | Коментарі: (0) | 09.12.08
Автор: allgamenews



Інформація про фільм

Назва: Так собі канікули
Оригінальна назва: Old Dogs
Рік виходу: 2009
Жанр: комедія, сімейний
Режисер: Уолт Бекер
У ролях: Джон Траволта, Робін Уїльямс, Келлі Престон, Коннер Рейберн, Ела Блю Траволта, Лорі Лафлін, Сет Грін, Берні Мак, Метт Діллон, Енн-маргрет

Про фільм:

Двоє старих приятелів і ділові партнери раптово виявляються за ситуації, коли їм доводиться зайнятися вихованням двох галасливих близнят-шестирічок. Більш того, переполох не обмежується домашніми турботами. Дітвору треба ще вивезти відпочивати в літній табір, а там і близнята, і їх опікуни виявляються у владі прискіпливого вожатого - і все це напередодні важливої операції, від якої залежить майбутнє підприємства. Чи справляться вони з цією непростою ситуацією?

Вт
08
груд.

2009 р.

Переглядів: (745) | Коментарі: (0) | 09.12.08
Автор: allgamenews



Жанр: мультфільм
Країна: Іспанія
Режисер: Антоніо Зурера
Ролі озвучували: Антоніо Зурера

Сюжет фільму: У цьому мультфільмі в комедійній манері розповідається про пригоди Дон Кіхота і Санчо Панси. Але на їх світі тепер все зовсім по-іншому. Всі жителі Ламанчи грають у футбол і зачитуються історіями про мандруючого лицаря на ім'я Бетмен, а замість возів - автомобілі запряжені кіньми.


Вт
08
груд.

2009 р.

Переглядів: (682) | Коментарі: (0) | 09.12.08
Автор: allgamenews



Оригінальна назва: На грі
Рік виходу: 2009
Жанр: бойовик, пригоди
Режисер: Павло Санаєв
У ролях: Алексей Бардуков, Агния Дитковските, Сергей Чирков, Павел Прилучный, Евгений Харланов, Виктор Вержбицкий, Игорь Скляр, Марина Петренко, Тихон Жизневский, Нодар Сирадзе

Про фільм: Після оглушливої перемоги на турнірі по кіберспорту команді геймерів вручають диски з тільки що розробленою грою. Запустивши гру, кожен з них піддається дії, що переводить їх ігрові здібності в реальні. Тепер і в житті вони кращі бійці, стрільці і гонщики.

Нд
29
лист.

2009 р.

Переглядів: (698) | Коментарі: (0) | 09.11.29
Автор: allgamenews



Про фільм:
Історія цього разу обертається довкола Ніка О`беннона, хлопець передбачає що на автогонках станеться жахлива трагедія, жертвами якої стануть його друзі і він сам. Як і раніше групі щасливчиків, завдяки Ніку, удається вижити але смерть зовсім не квапиться викреслювати їх зі свого списку.


Нд
22
лист.

2009 р.

Переглядів: (2216) | Коментарі: (0) | 09.11.22
Автор: VeNoM



Про фільм: Закохатися у вампіра - страшно і романтично. Але втратити коханого, розриву, що вирішив ціною, врятувати свою дівчину від ролі пішака у вічному протистоянні кланів «нічних мисливців», - це просто нестерпно. Бела Свон болісно переживає зникнення Едварда і безуспішно шукає забуття в дружбі з хлопчиськом-індійцем Джейкобом Блеком. Вона навіть не підозрює, що її кращий друг - породження ще одного «народу Тьми». Народу, куди жорстокішого і небезпечнішого, чим аристократи-вампіри.

Сб
14
лист.

2009 р.

Переглядів: (1047) | Коментарі: (0) | 09.11.14
Автор: VeNoM



Про фільм: Згідно календарю індійців Майя, в 2012 році планети сонячної системи опиняться на одній лінії один з одним, що приведе до глобальних природних катаклізмів: сильні землетруси, цунамі і виверження вулканів перетворять країни і цілі континенти в руїни. Недавно учені підтвердили, що цей міф може стати реальністю.

Чт
12
лист.

2009 р.

Переглядів: (796) | Коментарі: (0) | 09.11.12
Автор: VeNoM



Розмір: 700 мб

Опис: Чужак в чужому краю, він живе поза законом і нікому не довіряє. Його єдина мета - виконання місії, остаточний сенс якої залишається туманним. Його шлях по Іспанії нагадує сон, хоча пролягає по конкретному маршруту. Під час подорожі йому належить перетнути незнайому країну і зануритися углиб власної свідомості.

Пн
26
жовт.

2009 р.

Переглядів: (4003) | Коментарі: (0) | 09.10.26
Автор: allgamenews



Сюжет: 78-річний Карл Фредріксен вирішив здійснити мрію усього свого життя – прив’язати до свого будинку тисячі повітряних кульок і полетіти у подорож. Але невдовзі він розуміє, що його випадковим супутником став восьмирічний бойскаут Рассел.

Пт
23
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1110) | Коментарі: (0) | 09.10.23
Автор: allgamenews



Сюжет: В день весілля на Сьюзан Мерфі обсипався пил з метеорита і вона виросла до 15 метрів! Природно, що військові відчули загрозу і поспішили ізолювати її в секретному урядовому секторі. Там їй дали інше ім'я - Гігантіка - і познайомили з групою монстрів, яких утримували в цьому ж секторі. Серед монстрів були: геніальний вчений, щоправда, з головою комахи, доктор наук, професор Тарган , мавпориб з характером справжнього мачо - Відсутня Ланка , драглистий незнищенний Б.О.Б. , а також стометрова личинка на ім’я Комахозавр.
Але їх нудному існуванню приходить кінець, коли на Землю приземляється іншопланетний робот і починає наводити страх на її мешканців. У розпачі Президент приймає рішення використати монстрів для боротьби з прибульцями і порятунку планети…

Чт
22
жовт.

2009 р.

Переглядів: (693) | Коментарі: (0) | 09.10.22
Автор: allgamenews

Джонні Д. / Public Enemies (2009) BDRip


Розмір: 1.99 GB
Опис: Розповідь про легендарного грабіжника банків Джона Діллінджера. Зухвалі напади зробили його видатним героєм для всіх пригноблюваних і головною мішенню для кращого агента ФБР Мелвіса Первіса і його молодого напарника Джея Едгара Гувера. Ніхто не міг зупинити банду Діллінджера. Жодна в'язниця не могла його утримати. Чарівливість і відчайдушні втечі прославляли злочинця в суспільстві, що рахував банки головною причиною Великої депресії.

В той час, як пригоди відважної банди, до якої прилучилися Малюк Нельсон і Елвін Карпіс, надихали розлючених громадян, Гувер вирішив скористатися випадком і перетворити Бюро розслідувань на головну правоохоронну організацію країни, ФБР. Він зробив Діллінджера найнебезпечнішим ворогом Америки, а рятівником народу Первіса, гордість Федерального бюро.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com