RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Бойовики/Action

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (974) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Про фільм: Головний герой в один прекрасний день виявляє на сайті по розшуку зниклих дітей власне фото. Відійшовши від шоку, він розуміє, що батьки викрали його і виростили як власну дитину. Юнак починає розслідування, яке, в підсумку, перетворюється в ланцюг жорстоких і місцями смертельно небезпечних подій.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (697) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Розорений громадянською війною Алжир. Напередодні Різдва 1994 чотири терориста захоплюють прямує до Франції рейс 8969 Air France з 220 пасажирами на борту. Після прибуття рейсу в Марсель його зустрічає напоготові елітний підрозділ спецназу, яка повинна зробити все можливе для того, щоб запобігти трагедії.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1391) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Для наших героїв настали сумні будні: Сем втратив Мікаелу, уряд випускає законодавчий акт про виселення Автоботів з Землі, а поки Мегатрон ховається після ганебної поразки Фолля, Десептикон Шокуейв, правитель Кібертрона, готується нанести візит нашій планеті з зовсім не добрими намірами. Дія заключній частині трилогії цього разу охопить не тільки Землю, але й Місяць, темна сторона якої зберігає не менш темні таємниці.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (925) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Чудовий гонщик - при світлі дня він виконує каскадерські трюки на знімальних майданчиках Голівуду, а ночами веде ризиковану гру. Але один небезпечний контракт - і за його життя призначена нагорода. Тепер, щоб залишитися в живих і врятувати свою чарівну сусідку, він повинен робити те, що вміє найкраще - віртуозно йти від гонитви...

Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (800) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews




Про фільм: Фільм присвячений подвигу псковських десантників. В основу картини покладено історію життя і подвигу псковського десантника, розвідника Олексія Воробйова, на основі щоденника якого ведеться розповідь.

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (2216) | Коментарі: (1) | 11.09.22
Автор: allgamenews




Про фільм: Ураганна прем'єра НТВ! Серіал «Морські дияволи» повертається! Батя, Багіра, Кот і Риф - у п'ятому сезоні серіалу про пригоди непотоплюваної четвірки! У новому сезоні «Морських дияволів» відчайдушним бійцям «Тайфуна» належить з'ясувати, на якому судні злочинці збираються вивезти зброю з країни, таємно проникнути на захоплений бойовиками дебаркадер, де утримуються заручники, наздогнати прикордонний катер, викрадений швидкими ув'язненими, знешкодити бомбу на людному пляжі, запобігти провокацію в одному з портів Близького Сходу і не дати дискредитувати російських моряків. Це - лише мала частина спецзавдань, які начальство може довірити тільки ім.

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (2851) | Коментарі: (2) | 11.09.22
Автор: allgamenews



Про фільм: Ураганна прем'єра НТВ! Серіал «Морські дияволи» повертається! Батя, Багіра, Кот і Риф - у п'ятому сезоні серіалу про пригоди непотоплюваної четвірки! У новому сезоні «Морських дияволів» відчайдушним бійцям «Тайфуна» належить з'ясувати, на якому судні злочинці збираються вивезти зброю з країни, таємно проникнути на захоплений бойовиками дебаркадер, де утримуються заручники, наздогнати прикордонний катер, викрадений швидкими ув'язненими, знешкодити бомбу на людному пляжі, запобігти провокацію в одному з портів Близького Сходу і не дати дискредитувати російських моряків.

Нд
18
вер.

2011 р.

Переглядів: (861) | Коментарі: (0) | 11.09.18
Автор: allgamenews



Про фільм: Франк Адріан мотає термін за пограбування банку, як тут в камеру до нього підсаджують невинно звинувачену людину.

Нд
18
вер.

2011 р.

Переглядів: (1294) | Коментарі: (0) | 11.09.18
Автор: allgamenews



Про фільм: Молодий д'Артаньян покинув рідний дім і відправився в Париж, сподіваючись на місце в полку мушкетерів. Завдяки випадку в один день він образив одразу трьох мушкетерів - Атоса, Портоса та Араміса - і отримав від всіх трьох виклики на дуель.

Нд
18
вер.

2011 р.

Переглядів: (1629) | Коментарі: (0) | 11.09.18
Автор: allgamenews


Про фільм: Дія фільму розгортається через 8 років після подій попереднього фільму і з тих пір кар'єра сера Джонні Інгліша погіршується. За 5 років до початку фільму його направили до завдання в Мозамбік, але місія пішла жахливо погано.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com