RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
11
вер.

2010 р.

Переглядів: (1061) | Коментарі: (1) | 10.09.11
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy (Real-time / Turn-based / Wargame) / 3d
Розробник: Апейрон, Battlefront.com і Snowberry Connection
Видавництво: Snowball Studios
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис: Перша гра популярної серії варгеймов «Лінія фронту», присвячена новітній російській історії. Літом 1979 року радянські війська безперешкодно увійшли до Афганістану. І лише зимою 1989 року покинули цю країну. Все ці десять років радянська 40-а армія робила те, що вважала за потрібний, а моджахеди - лише те, що могли. У проекті представлено тридцять місій, в основу яких покладені реальні події того затяжного військового конфлікту. Гравцеві належить виконати безліч самих різних бойових завдань: від зачистки кишлаків і охорони караванів до штурму і утримування контрольних висот.

Пт
10
вер.

2010 р.

Переглядів: (1398) | Коментарі: (1) | 10.09.10
Автор: Werfelis



Дата виходу: 2010
Жанр: Add-on (Content pack)
Розробник: EA Montreal
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: Add on
Мова інтерфейсу:
\
Таблетка: Присутня

Опис:
Вперше для каталогів цієї серії ігор персонажі зможуть отримати не тільки машину, але й предмети обстановки, а також одяг, витриману в чотирьох стилях. Але який би стиль вони не вибрали, «The Sims 3 Швидкісний режим відкриє для них нову дорогу в житті. Тисніть на газ і відправляйте свого персонажа назустріч новим пригодам разом з каталогом «The Sims 3 Швидкісний режим».

Ср
08
вер.

2010 р.

Переглядів: (1388) | Коментарі: (0) | 10.09.08
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Розробник: Pivotal Games
Видавець: Eidos Interactive
Жанр: Action (Shooter), 3d, 1st Person
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Вшита


Опис: Двом агентам ЦРУ (за відсутності реального напарника його роль виконає комп'ютер) належить об'їхати земну кулю, щоб на світовій політичній арені запанував закон і порядок. Безкомпромісним борцям за демократію доведеться знайти і знешкоджувати ядерну зброю, яка новий уряд Венесуели складними шляхами придбав у африканського діамантового короля, щоб загрожувати Об'єднанимПри всій зовнішній простоті сюжету дія гри розгортається нестримно і непередбачувано. Детальність відтворення безлічі різноманітних локацій, велика частина яких відповідає реальним географічним об'єктам, а також фантазія творців гри, що приділили особливу увагу візуальним і графічним ефектам, а також розробці штучного інтелекту, здивують навіть досвідчених.  націям. Потім вони відправляться до Руанди, щоб знайти постачальника і напасти на слід виробника урану, який є божевільним професором, що перебуває на службі у впливового боса російської мафії.

Ср
08
вер.

2010 р.

Переглядів: (735) | Коментарі: (0) | 10.09.08
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: Eugen Systems
Видавець: Ubisoft Entertainment
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейса: MULTI 8
Мова озвучення: MULTI 8
Таблетка: Присутня

Опис: Що таке R.U.S.E? Це новий погляд на можливості генералів і окремих солдатів під час Другої Світової війни.Це - шанс показати хто хитріший, швидше, сильніше.Все стало можливо завдяки унікальній системі масштабування, яка дозволяє спостерігати за битвою як з висоти хмар, для огляду десятків кілометрів поля бою, так і для наближення камери в саму гущавину подій. Все це - завдяки унікальному движку Iriszoom.При будь-якому масштабі Вас уразить деталізація всіх персонажів. Поганий той генерал, який ніколи не нюхав пороху і не чув свисту куль у скроні.Для перемоги всі засоби хороші! Одурюйте супротивника, використовуючи різні маневри, а так само унікальні ськилли - наприклад, активувавши «радіомовчання» або «камуфляж», приховати ваш загін від очей і вух ворога. Розшифруйте переговори недруга і розкрійте план його наступальної операції. Залякайте його неіснуючими загонами і дуже сильними бійцями, які насправді такими не є.

Нд
05
вер.

2010 р.

Переглядів: (1590) | Коментарі: (0) | 10.09.05
Автор: itCrysis


Назва: Counter Strike: Paranoia v1.2
Рік виходу: 2009
Жанр: Action
Розробник: Paranoia Team
Видавець: Paranoia Team
Мова інтерфейсу: Російська
Таблетка: Не потрібно

Опис:
РARANOIA - некомерційний проект, створений групою ентузіастів. Це наша гра, яка базується на движку Half-Life (GoldSrc engine) і поширюється абсолютно безкоштовно. Щоб пограти в PARANOIA, вам потрібно мати копію гри Half-Life, або клієнт Counter-Strike 1.6.

Ви граєте роль бійця групи "Альфа" і виконуєте бойові завдання зі знищення терористів і захисту цивільних осіб. Ви вважаєте своє завдання звичайним зовсім не підозрюючи, що прийдешні події стануть для вас справжнім кошмаром ...
PARANOIA - некомерційний проект, створений групою ентузіастів. Це наша гра, яка базується на движку Half-Life (GoldSrc engine) і поширюється абсолютно безкоштовно. Щоб пограти в PARANOIA, вам потрібно мати копію гри Half-Life, або клієнт Counter-Strike 1.6.

Ви граєте роль бійця групи "Альфа" і виконуєте бойові завдання зі знищення терористів і захисту цивільних осіб. Ви вважаєте своє завдання звичайним зовсім не підозрюючи, що прийдешні події стануть для вас справжнім кошмаром ...



Сб
04
вер.

2010 р.

Переглядів: (906) | Коментарі: (0) | 10.09.04
Автор: itCrysis



Назва:
Condition Zero: Deleted Scenes Full RUS NonSteam
Рік виходу: 2008
Жанр:Acthion
Розробник: Ritual Entertainment
Видавець: Valve
Мова інтерфейсу: Англійська
Таблетка: Не потрібно

Опис:
Повністю відмовитися від місій, розроблених Ritual Entertainment, Valve не зважилася. Кращі з двох десятків були поміщені в розділ "видалені сценарії” (Deleted Scenes). Загальне враження про них можна було скласти ще в жовтні. Пам'ятаєте ту історію про хакера, який викрав альфа-версию Half-life? Цей же умілець вмудрився прихопити і альфа-версию Condition Zero, яка, завдяки піратам, розійшлася у величезних кількостях під штампом "full-version”. Народ так награвся в той спертий у Valve Condition Zero, що багато навіть зараз відмовляються вірити, що тоді вийшла не фінальна версія Counter-strike!Тепер виразно видно - Valve не тягнула час, коли говорила, що краще б переробити те, що зготувала Ritual. Deleted Scenes - дійсно слабеньке творіння, негідне називатися Counter-strike. І якщо оцінювати видалені сценарії як окрему гру, то я сумніваюся, що вона дотягла б до медалі. А ось як "безкоштовний” додаток до основного режиму - зовсім інша справа. Valve вірно розсудила, запіхнув у фінальну версію Condition Zero напрацювання Ritual, - і розробникові не так образливо.


Пн
30
серп.

2010 р.

Переглядів: (736) | Коментарі: (0) | 10.08.30
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Adventure / 3D
Розробник: Sumo Digital
Видавництво: BBC
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу:

Мова озвучення:
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Doctor Who: The Adventure Games - City of the Daleks V3.0

До видання включено три епізоди "Doctor Who".
Пригодницька гра за серіалом Doctor Who. Доктор Хто і його напарниця Еммі Понд відправляються на планету СКАР, щоб запобігти нападу Далекс на Землю.

Пн
30
серп.

2010 р.

Переглядів: (1016) | Коментарі: (0) | 10.08.30
Автор: allgamenews



Дата релізу:
29 серпня 2010
Рік випуску: 2008
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: SkyFallen Entertainment
Видавець: n / a
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: На образі диска в папці TRiViUM


Опис: «Death Track: Відродження» - гоночний бойовик, що продовжує традиції легендарного Deathtrack, що став свого часу одним з родоначальників жанру сombat racing.
Дія «Death Track: Відродження» відбувається в недалекому майбутньому. У світі запанували анархія і розруха.

Нд
29
серп.

2010 р.

Переглядів: (1286) | Коментарі: (0) | 10.08.29
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Action
Розробник: Crytek
Видавництво: DOOMLORD
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Нова збірка ігри CRYSIS Жесть!
У цій збірці ви дізнаєтеся на собі поняття ЖЕСТЬ!!

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (670) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
27 серпня 2010
Жанр: Симулятор / Спорт
Розробник: IQ Publishing
Видавництво: UIG Entertainment
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: англійська
Мова озвучення: англійська
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис: Відчуйте себе менеджером баскетбольної команди, виберіть собі з майже 30 провідних команд Європейської ліги а також Північноамериканської ліги NBA. Ви можете будувати або модернізувати вже існуючу баскетбольну арену, займатися підготовкою матчів, купувати або обмінювати гравців.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com