RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
05
лист.

2010 р.

Переглядів: (657) | Коментарі: (0) | 10.11.05
Автор: allgamenews


Рік випуску: 28 жовтня 2010
Жанр: Strategy (Manage / Busin.) / Sport (Soccer) / 3D
Розробник: Bright Future
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: / Multi7
Мова озвучення:
Таблетка: Не потрібна

        FIFA MANAGER 11 - це десята гра серії, що включає в себе безліч нових можливостей і сотні поліпшень, які стосуються усіх ключових аспектів. Крім цього шанувальників футболу чекає вперше представлений минулого року окремий мережний режим, в якому до 8 гравців можуть змагатися один з одним по Інтернету.

Пт
05
лист.

2010 р.

Переглядів: (1231) | Коментарі: (0) | 10.11.05
Автор: allgamenews



Назва:
Team Fortress 2
Тип видання: піратка
Жанр: Екшен
Розробник: Valve Corporation
Рік: 2010
Платформа: PC
Версія: 1.1.1.5
Мова інтерфейсу: Російський
Мультіплеер: присутня
Таблетка: присутня

Team Fortress 2 - найбільш очікуваний екшен (action) 2007 року за оцінками багатьох експертів. TF2 являє собою новий тип командної гри від компанії Valve, що активно використовує останні технології анімації, підтримує докладну статистику по кожному гравцеві і багато іншого.

На відміну від інших ігор, заснованих на ідеї наділення різним функціоналом гравців, Team Fortress 2 пропонує кінцевий список персонажів зі своїми ролями в грі. У TF2 прихований широкий пласт можливостей для прояву тактичних здібностей окремих персонажів, але насамперед це командна гра.
Грай вогнедихаючим вогнеметне, чистильником кулеметником, що змінює вигляд шпигуном. Інші персонажі: Розвідник, Снайпер, Медик, Інженер, підривник, Солдат.

Пт
05
лист.

2010 р.

Переглядів: (890) | Коментарі: (0) | 10.11.05
Автор: allgamenews

James Bond: Blood Stone (2010|RUS|ENG|RePack)

Рік випуску:
2010
Жанр: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Розробник: Bizarre Creations
Видавництво: Activision
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Не потрібна


Сюжетна лінія гри James Bond 007: Blood Stone створена Брюсом Ферштайном (Bruce Feirstein) - автором сценаріїв знаменитих кіноблокбастерів «Золоте око», «Завтра не помре ніколи», «І цілого світу мало». Зовнішність головних героїв гри повторює облики персонажів фільмів, в головних ролях яких виступили Деніел Крейг і Джуді Денч (Dame Judith Olivia Dench), а в образі нової дівчини Бонда без праці можна дізнатися співачку Джосс Стоун (Joss Stone).

Пт
29
жовт.

2010 р.

Переглядів: (791) | Коментарі: (0) | 10.10.29
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action, RPG
Розробник: Obsidian Entertainment
Видавництво: Bethesda Softworks
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Ласкаво просимо в Нью-Вегас - місто мрійників і мисливців за успіхом. Три угрупування ведуть нещадну боротьбу за контроль над цим оазисом у постапокаліптичній пустелі. Той, хто добре озброєний і твердо знає, чого хоче, тут швидко прославиться, але при цьому наживе безліч ворогів. Проробіть нелегкий шлях по жаркій Пустищі Мохаве, дістаньтеся до дамби Гувера, прогуляйтеся по блискучим неоном вулицях Вегаса. Подорожуючи, ви зустрінете чимало колоритних особистостей, візьмете участь у сутичках між прагне влади угрупованнями, а також бийтеся з мутантами всіх мастей і розмірів і відчуєте зброю небаченої потужності. Вирішуйте, хто буде вашим союзником, або ж, обравши шлях героя-одинака, станьте єдиновладним королем Нью-Вегаса.

Ср
13
жовт.

2010 р.

Переглядів: (910) | Коментарі: (0) | 10.10.13
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2010
Жанр: RPG / Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Spellbound Entertainment
Видавець в Росії: Акелла
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу і озвучення: Російська
Таблекта: вшита (від TRIVIUM)

Опис: Війна, що обкутала Південні Острови кривавим туманом, нарешті, докотилася і до острова Фешир, де до недавнього часу панували спокій і ідилія. Головний герой гри "Готика 4: Арканія" повертається в своє село і застає її розграбованою і розореною. Ті, хто напав на неї, пішли в морі на своїх кораблях під вітрилами з емблемою у вигляді орла. Наш герой, одержимою спрагою мести, відправляється в чергове повне небезпек пригода, але незабаром усвідомлює, що напад головорізів на беззахисне мирне село було не просто чиєюсь хвилинною примхою. За всіма подіями, що відбуваються в світі, як з'ясовується, коштує незрима темна сила, і нашому героєві незабаром належить зустрітися з могутнім невідомим ворогом. Але він протистоїть йому не один - його доля нерозривно пов'язана з таємничою прекрасною незнайомкою, а також з могутнім артефактом з давно забутого минулого.

Ср
13
жовт.

2010 р.

Переглядів: (924) | Коментарі: (3) | 10.10.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: EA Los Angeles / DICE
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: російська, англійська, польська
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Вшита (від TRIVIUM)
Платформа: РС

Опис: Цим бійцям немає рівних. Вони - професіонали - кращі з кращих. Скільки їх - точно невідомо, але навряд чи більше декількох сотень. Вони підкоряються безпосередньо командуванню озброєних сил США. Їх направляють тільки в найгарячіші крапки і доручають завдання, успішно виконати які не під силу нікому іншому. Вони - елітні солдати Tier 1 Operators. Представлена в Medal of Honor одиночна кампанія розроблена в тісній співпраці з ветеранами і членами підрозділу Tier 1, що діють. У її основу покладені реальні події, про які розповіли їх учасники. Саме завдяки цим людям автори Medal of Honor змогли точно відтворити атмосферу сучасної війни. В ролі елітного бійця Tier 1 у складі одного з підрозділів армії США гравцеві належить битися з силами «Талібану» і «Аль-каїди» на суворій афганській землі. Многопользовательський режим Medal of Honor розроблений всесвітньо відомою студією DICE, що створила знамениту серію Battlefield. У цих жорстоких битвах кожному гравцеві доведеться боротися за виживання, розраховуючи лише на власні сили.

Пт
08
жовт.

2010 р.

Переглядів: (920) | Коментарі: (0) | 10.10.08
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: Capcom Entertainment
Видавництво: Capcom Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi9
Мова озвучення: Multi5
Таблетка: Присутня

Опис: Друга частина знаменитого футурологічного екшену, дія якої розгортається через дванадцять років після подій, що відбувалися в оригінальній грі. У результаті діяльності людей планета EDN III, де колись панувала вічна мерзлота, змінилася до невпізнання: сніг і лід поступилися місцем буйним тропічним джунглях і жарким безплідним пустелях. І знову на теренах цього суворого світу вибухнула глобальна війна: на цей раз люди зійшлися в запеклій боротьбі за панування на планеті не тільки з її споконвічними мешканцями - комахоподібних акридами, але й один з одним.

Чт
30
вер.

2010 р.

Переглядів: (964) | Коментарі: (0) | 10.09.30
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Спортивний симулятор
Розробник: Konami
Видавництво: Konami
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Французька
Таблетка: Вшита

Опис: Перше, чим гордяться розробники - це більше тисячі нових анімацій для футболістів. Народ на полі почав рухатися реалістичніше і витончено. Суддям, у свою чергу, додали декілька сотень бонусних полігонів, щоб вони сталі схожі на людей, а базікання коментаторів розбавили новими фразочкамі. Штучний інтелект був перероблений, і загальна складність гри збільшилася.

Ср
29
вер.

2010 р.

Переглядів: (890) | Коментарі: (0) | 10.09.29
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade / 3d / Top-down
Розробник: Double Helix Games
Видавництво: Square Enix
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: російська, англійська, японська
Мова озвучення: англійська
Тип видання: Repack
Таблетка: вшита

Опис: Історія учить, що без війни неможливо досягти миру. Що без досконалої зброї не можна отримати перемогу. Але історики ніколи не були на полі бою. Залиште думки на потім. А зараз - є наказ, є мета, є ворог, якого треба знищити. І є величезний, сучасний бойовий робот. Проведіть свій Wanzer назустріч вогненному шквалу і розривам снарядів. Доведіть, що у ваших силах змінити хід історії!

Ср
29
вер.

2010 р.

Переглядів: (1122) | Коментарі: (0) | 10.09.29
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Sport (Soccer) / 3d
Розробник: EA Canada
Платформа: РС
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: Repack
Таблетка: Вшита (RELOADED)

Опис: У новій частині футбольного симулятора нас чекають не тільки чергові переколбашиванія балансу, але і багаті можливості по кастомізациі. За допомогою нового Creation Centre фанати зможуть створювати власних футболістів і команди і обмінюватися ними один з одним. Індивідуальні характеристики гравців тепер відбиваються в грі, дозволяючи з легкістю відрізняти одного футболіста на полі від іншого. До того ж ви можете тепер насолодитися свободою рухів спортсменів: система битви за володіння м'ячем в будь-якому напрямі в межах 360 градусів перетворює схемну силову боротьбу попередніх версій на сьогодення, повноцінні зіткнення гравців, а нова система покращуваних передач припускає, що їх точність залежить від того, наскільки вправно користувач управляється з контроллером, які можливості футболіста і ситуація на полі.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com