RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
13
бер.

2010 р.

Переглядів: (1165) | Коментарі: (0) | 10.03.13
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade (Platformer) / 3D
Розробник: Open-Reset
Видавництво: Open-Reset
Платформа: PC
Мова локалізатор: Англійська
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібна

 Системні вимоги:

Рекомендовані:
Система: Windows XP / Vista / 7
Процесор: Intel Pentium 2.6 ГГц або краще
Пам'ять: 1 ГБ
Відео-карта: 128 Мб
Аудіо-карта: сумісна з DirectX ® 9.0с
Жорсткий диск: 500 Мб

Опис:
Відмінний вбивця часу, аркадний платформер використовує сучасну технологію двіжка Unreal Engine 3. Барвиста графіка, незвичайний персонаж. Любителі Trine по  оцінять цей витвір.

Чт
11
бер.

2010 р.

Переглядів: (772) | Коментарі: (0) | 10.03.11
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Жанр: Action
Розробник: Autumn Moon Entertainment
Видавництво: HQ Simulation
Платформа: PC
Мова локалізатор: ENG
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис: Єгипет, 1939 - Фріц Браун, лідер німецьких підрозділів спеціальних досліджень виявляє на одній з його розкопок таємничий матеріал, з якого можна отримати неймовірну кількість енергії. Таємничий матеріал вивезли до Німеччини, де його вирішили використовувати як зброю і випробувати в секретному підземному бункері.
Хоча дослідження проходять строго в таємниці, американці дізналися про німецькі плани і відправили кращого агента секретної служби Майка Бейкера до Німеччини з метою отримання інформації, а також захопити лідера досліджень Фріца Брауна і знищити експериментальну установку. Після прибуття, він зауважив, що в німців втрачений контроль над своїми дослідження і це може призвести до жахливих наслідків.

Чт
11
бер.

2010 р.

Переглядів: (1191) | Коментарі: (2) | 10.03.11
Автор: allgamenews



Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Мультиплеєр: Відсутній
Розробник: Lesta Studio
Видавець: --
Видавець в Росії: 1C Publishing
Локалізатор: 1C
Тип видання: Repack (Ліцензії)
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: ушита (від TRiViUM v 1.01)
Сайти гри: http://imperia.1c.ru/

Короткий опис:
1350. Страшна чума, що вибухнула в центрі Азії, дісталася до Європи і вмить зібрала свої жнива, зупинивши на час війни. Досягнувши кримських міст, вона рушила на Стамбул і разом з кораблями купців дійшла до Італії. Нова глобальна історична стратегія відсилає до подій 1350-1650 років, що відбувалися на території Русі, Польщі та Великого князівства Литовського.  У масштабній кампанії гравцеві належить виступити за одну з двадцяти шести фракцій. Щоб ефективно управляти вибраним державою, потрібно керувати персонажами, які в битвах вдосконалюють свої навички та здібності.

Чт
11
бер.

2010 р.

Переглядів: (1550) | Коментарі: (0) | 10.03.11
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy (Real-time / Wargame) / 3D
Розробник: 1С
Видавець: 1С
Видавець в : 1C
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Пігулка: Ушита

Опис:
Що продовжувалося сорок дев'ять днів, з 5 липня по 23 серпня 1943 року, це грандіозна битва увійшла до історії як один з найважливіших етапів Великої Вітчизняної війни.
У двох масштабних кампаніях на південному фасі Курської дуги один проти одного виступлять моторизована дивізія «Велика Німеччина» і шістдесят сьома гвардійська стрілецька дивізія. Від першого до останнього бою гравець командуватиме одним з цих підрозділів: німецькою дивізією в одній кампанії, радянській, — в іншій. Подібний прийом дозволить повною мірою оцінити тактичні і технічні можливості обох армій.
Гравцеві належить ретельно планувати кожен бій і відбирати необхідні види військ. Від виконання поставленого завдання залежить не тільки те, куди буде направлено його підрозділ в наступній битві, але і склад частин посилення, об'єм артилерійської і авіаційної підтримки, яке гравець отримає в своє розпорядження.

Чт
11
бер.

2010 р.

Переглядів: (1057) | Коментарі: (0) | 10.03.11
Автор: allgamenews



Жанр: Strategy > Real-Time > Fantasy
Розробник: Relic Entertainment
Видавництво: THQ
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення: ENG
Таблетка: Присутня

Опис:
У похмурому войовничому світі науково-фантастичного всесвіту Warhammer 40,000, Warhammer 40,000: Dawn of War II — Chaos Rising переносить гравців в центр галактичної боротьби між давніми ворогами. Warhammer40,000: Dawn of War II — Chaos Rising представить Космодесант Хаосу як нову доступну армію, продовжить сінгл кампанію оригіналу, додасть новий war-gear і підвищить максимальну планку рівня до 30. Relic Entertainment також додасть нові карти для мультиплеєра і нові юніти для перших чотирьох рас.

Ср
10
бер.

2010 р.

Переглядів: (1220) | Коментарі: (0) | 10.03.10
Автор: allgamenews



Рік випуску: 26 жовтня 2009 р.
Рік випуску в Росії: 5 березня 2010 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавець: 2k Games
Видавець в Росії: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: російська
Пігулка: Емуляція образу (DAEMON Tools Lite 4.35.5)


Опис: Проект, об'єднуючий елементи шутера від першої особи.
Дія розгортається на пандорі - малонаселеній пустелі планети, де закони переписуються щодня - за допомогою зброї. Все місцеве населення зосереджене на невеликих аванпостах, розташованих на межі тих, що належать людям територій, відомих як Прикордонні землі. Єдина визначна пам'ятка на пандорі - таємниче Сховище, що приховує незчисленні скарби, нібито заховані представниками високорозвинутої інопланетної цивілізації багато століть назад.
Солдат або мисливець, сирена або берсерк - вибравши одного з чотирьох персонажів, кожен з яких володіє унікальними можливостями, гравець відправиться на пошуки Сховища. Можна спробувати дістатися до скарбів поодинці, проте краще знайти союзників, щоб битися з ними пліч-о-пліч.

Вт
09
бер.

2010 р.

Переглядів: (1748) | Коментарі: (0) | 10.03.09
Автор: allgamenews



Дата виходу: 4.03.2010
Жанр: Simulator (Submarine) / 3d
Розробник: Ubisoft Romania
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Платформа: РС 
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Вшита

Опис:
У Silent Hunter 5 гравець зможе пройтися по високо деталізованій субмарині, використовуючи новий вигляд від першої особи, поспілкуватися зі своїм екіпажем і випробувати на ділі нову систему наказів. У п'ятій частині гравців також чекає повністю перероблений інтерфейс, який стане доступнішим і зрозумілішим для новачків, але в теж час на високих рівнях складності пропонуватиме командувати підводним човном практично власноручно. Тут не передбачається ніяких поблажок. Завдання тепер видаватимуться не тільки на старті місії, але і безпосередньо в морі, коли у ваші руки ввіряється вибір мети. Ну і стандартно - обіцяний небувалий рівень реалізму, відтворені до болтика по реальних прототипах підводні човни і непогана графіка.

Вт
09
бер.

2010 р.

Переглядів: (2340) | Коментарі: (0) | 10.03.09
Автор: allgamenews




Розробник: Disney / Новий диск
Рік: 2010
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російський текст, англійський звук
Таблетка: Встановити і грати


Опис: Чарівний, приголомшливо красивий і добрий світ фєєчок Disney запрошує всіх малюків в нову казкову подорож! Яскрава і весела гра від студії Disney створена по мотивах одного з найчудовіших мультфільмів про маляток-фей, здатних творити справжнє диво.
Юні гравці побувають в зачарованій Долині фей і познайомляться з її чарівними мешканцями. Це найчудовіше місце на світі, тут щодня відбуваються чудові речі! Яка з фей подобається тобі більше всього? Адже тут ти зможеш вибрати одну з найулюбленіших героїнь і грати за неї. Дінь-дінь, Сріблянка, Ірідесса, Розетта і Фауна звуть тебе політати на маленьких крильцях, створити чудеса за допомогою чарівної палички і відкрити всі таємниці цієї чудової країни!

Вт
09
бер.

2010 р.

Переглядів: (1704) | Коментарі: (0) | 10.03.09
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010 р.
Жанр: Arcade / 3d / 3rd Person
Розробник: Etranges Libellules
Видавництво: Disney Interactive Studios
Видавництво в Росії: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Не потрібна


Опис:

-Перед вами гра по фільму, якого всі чекали із завмиранням серця. Одна з найдивовижніших казок всіх часів і народів в екранізації геніального Тіма Бертона - абсолютно неймовірна подія! Задзеркальний світ Люіса Керролла в бертоновській інтерпретації просто вражає уяву.
-І нова гра студії Disney дозволить вам там побувати! З першого візиту Аліси в Країну Чудес пройшло вже немало часу, і ось вона знову опинилася там. Але на загадковому світі багато що помінялося: тепер там всі підкоряються злій Королеві Черв'яків, яка кривдить наївних підданих.

Пн
01
бер.

2010 р.

Переглядів: (1203) | Коментарі: (3) | 10.03.01
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Розробник: Ubisoft
Видавець Акелла
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучки: Російська
Таблетка: відсутня

Опис: Assassin's Creed 2 - сиквел успішного екшену про вбивцю. Цього разу дія відбувається в Італії, 1476 рік. Граючи за дворянина з флоренції, вам буде запропоновано виконати різні завдання. Головний герой тепер може плавати. У арсеналі ви зможете знайти: сокиру, мелений, булаву, списи, 2 різних меча, алебарду і 2 невеликих клинка. Але вороги в Assassins Creed 2 теж не ликом шиті. Стрільці, важка піхота з могутньою бронею і дворучними мечами або сокирами, алебарди і інші солдати стануть серйозною перешкодою для виконання завдань. Всього в грі буде 16 типів унікальних типів завдань, виключаючи всяку елементарщину на зразок кишенькових крадіжок і підслуховування. Окрім реальних місць в Assassins Creed 2 присутні історичні персонажі: Макіавеллі, Катерина Сфорца, Лоренцо Медічи. Збираючи різні приховані об'єкти, ви зможете отримати цікаві бонуси і досягнення.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com