RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
11
лют.

2010 р.

Переглядів: (1173) | Коментарі: (0) | 10.02.11
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Milestone
Видавництво: Black Bean Games
Видавництво в Росії: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потрібна


 Опис:

Поведінка авто на трасі залежить від великою кільскості чинників, включаючи зміну погоднх умов. Потрібно підкручування пари гайок, змінити покришки або повністю поміняти налаштування машини? Застосуй інженерні здібності на повну котушку! А якщо возитися небажання, вибери інший рівень складності і влаштуй феєричні аркадні заїзди. Битися можна як з комп'ютерними суперниками, так і з іншими гравцями - в кожній гонці по мережі зможуть взяти участь до дванадцяти чоловік.

Вт
09
лют.

2010 р.

Переглядів: (986) | Коментарі: (0) | 10.02.09
Автор: allgamenews

Дата виходу : 23 грудня 2009
Дата виходу в Росії: 23 грудня 2009
Жанр: Arcade / Space / 3D / Privateer/Trader
Мультиплеєр: -
Розробник: Quazar Studio
Видавець: -
Видавець в Росії: Акелла
Локалізатор: Акелла
Тип видання :
Repack (Ліцензії)
Платформа:

Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Crack: Вшитий

Короткий опис:
Гра "Звёзды.Холодные Игрушки" заснована на дилогії, що належить перу одного з кращих російських фантастів сучасності - Сергія Лукьяненко.
У глибокому космосі, в центрі нашої галактики раса Геометрів, освоюючи Простір, зіткнулася з чимось, що, уперше у своїй історії, не змогла зрозуміти. Не у силах навіть описати це щось, Геометри назвали його - Тінь. Кращі розвідники раси пропадають в таємничих брамах, кращі пілоти гинуть в боях з невідомими раніше машинами. Бажаючи дізнатися хоч що-небудь про свого ворога, Геометри приймають рішення про термінову організацію дослідницької кампанії на околицях територіях Тіні, умовно названих "Сектор 7".

Вт
09
лют.

2010 р.

Переглядів: (1071) | Коментарі: (0) | 10.02.09
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/BioShock_2.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: 2K Australia / 2K Marin / Digital Extremes
Видавництво: 2K Games
Мова інтерфейсу:
Платформа:
Таблетка: Вшита

Опис: Продовження знаменитого «розумного шутера», що завоював більше п'ятдесяти титулів «Гра 2007 року» в рейтингах провідних ігрових журналів і онлайн-порталов, — це неймовірна історія, новий головний герой, унікальний ігровий досвід і море гострих відчуттів.
З тих пір, як завершилися драматичні події оригінальної гри BioShock, пройшло десять років. На побережжі Атлантичного океану відбувається низка таємничих зникнень маленьких дівчаток. Сліди зловісного викрадача ведуть не інакше як в підводне місто Захоплення. Час змінило це місце: захисний купол підточила вода, деякі райони повністю затоплені, будівлі занепали. У відчайдушній боротьбі за право на життя уціліли лише найсильніші, жорстокіші і підступніші мутанти.

Пн
08
лют.

2010 р.

Переглядів: (794) | Коментарі: (0) | 10.02.08
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: 2k Marin
Видавець: 2k Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська (ENG), німецька (GER), італійська (ITA)
Таблетка: Присутня

Опис: Десять років - неабиякий період навіть для історії звичайного міста, а під водою десятиліття зіставно з вічністю. За цей час утопічне місто Захоплення занепало ще більше, а деякі його райони повністю опинилися у владі води. Проте в нім як і раніше тліє життя - хижа, агресивна і завжди готова до боротьби. Найжорстокіші і підступніші мутанти до цих пір бродять під тріснутим куполом у пошуках своїх жертв. І вам належить зіткнутися з ними, тому що ви повертаєтеся в Захоплення.
Десять років опісля після подій оригінальної гри в невеликому містечку на побережжі Атлантичного океану починають творитися дивні і зловісні речі - там пропадають маленькі дівчатка. Сліди викрадача втрачаються в прибережних водах, і стає очевидно, що розгадку таємниці потрібно шукати під водою. Під купол Захоплення ви повертаєтеся в новій якості - в ролі найпершого Великого Татка, що зберіг волю і розум. На дні океану в руїнах колись прекрасного фантастичного мегаполісу вам належить битися зі своїми побратимами, з мутантами і з новою господинею Захоплення - Сестричкою, що подорослішала.

Сб
06
лют.

2010 р.

Переглядів: (904) | Коментарі: (0) | 10.02.06
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Sins_of_a_Solar_Empire_Trinity.png

Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy
Розробник: Ironclad Games Corporation
Видавець: 1C / Snowball Studios
Платформа:
Мова інтерфейсу:
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
«Захід Сонячної Імперії» (Sins of а Solar Empire) — глобальної космічної 4-Х стратегії, яка пропонує вам узяти владу над Галактикою в свої руки, вставши на сторону однієї з трьох рас. Перші — земляни, умілі торговці і дипломати. Другі — технократічниє Васарі, що живуть за рахунок руйнування чужих світів. Треті — космічні цигани, за роки мандрів в космосі що стали расою з псионічеськімі здібностями.
Для всіх, хто вже оцінив по гідності «Захід Сонячної Імперії», тепер з'явилася можливість поглянути на цю стратегію по-новому завдяки продовженню. Гра «Захід Сонячної Імперії. Нова війна», що включає два доповнення, «Останній рубіж» (Entrenchment) і «Дипломатію» (Diplomacy), розповідає про продовження галактичного протистояння.
З моменту початку галактичної війни пройшла вже чверть століття.

Сб
06
лют.

2010 р.

Переглядів: (1293) | Коментарі: (0) | 10.02.06
Автор: Werfelis


http://img1.immage.de/0602b84cf9565.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: Руссобит-м
Видавництво: Руссобит-м
Платформа:
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення: ​
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Ірової фінансова криза до кінця 2009 року примусила уряди більшості країн вивести свої коаліційні війська із зони бойових дій в Іраку і в Афганістані. Відповідальність за підтримку порядку в цих країнах лягла на США.
Але незабаром почастішали випадки незаконного проникнення озброєних угрупувань на територію Таджикистану, одночасно небувалими темпами стала розвиватися наркоторгівля.
Всі ці процеси привели до реальної загрози національним інтересам РФ. У серпні 2010 року почалася «десятиденна війна» між Росією і США.

Сб
06
лют.

2010 р.

Переглядів: (1218) | Коментарі: (0) | 10.02.06
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Cursed_Mountain.png
Рік випуску : 2010
Жанр:Action (Survival horror) / 3D / 3rd Person
Розробник: Sproing Interactive Media
Видавець Deep Silver
Платформа: РС
Мова (локалізатор): Англійська, Французька, Німецька, Іспанська
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Дію гри бере початок в 80-х роках, коли звичайний молодий альпініст наважується підійнятися на вершину Гімалаїв. Ні, не ради розваги – він намагається знайти свого без вісті зниклого брата. Але нашому майбутньому альтер-его не повезло в подорожі – він наткнувся на страшну таємницю, стародавній артефакт і, до купи, ожилих мертвяків.

Пт
05
лют.

2010 р.

Переглядів: (1637) | Коментарі: (0) | 10.02.05
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Mortal_Online_Open.jpg
Рік випуску: 2010
Жанр: MMORPG
Розробник: Star Vault
Видавництво: Star Vault
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Тільки англійська
Тип видання: Бета версія
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Гра Mortal Online - наступний ступінь в розвитку жанру, розробники забезпечать абсолютно новий рівень геймплея і графіки. Це відкритий реалістичний мир. Бої ведуться в реальному часі. Величезний вплив на успіх в битвах матимуть ваші особисті навики. У Mortal Online можна побудувати свій власний будинок, заснувати гільдію і навіть стати правителем цілого народу.

Чт
04
лют.

2010 р.

Переглядів: (796) | Коментарі: (0) | 10.02.04
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/f80570999684.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Action(Tactical/Shooter)/1st/3rd
Розробник: Bohemia Interactive
Видавництво: Bohemia Interactive
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Англійська
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис:
JCOVE Lite це безкоштовна гра в основі якої лежить VBS2 від Bohemia Interactive який у свою чергу заснований на грі Armed Assault, але з поправкою на симуляцію бойових дій для навчання військових. JCOVE Lite сплачене Міністерством Оборони Великобританії щоб прості люди тобто потенційні новобранці могли отримати уявлення про те як Британські військові готуються і навчаються за допомогою цієї гри що є реалістичним стимулятором бойових дій, а не простенькою іграшкою з розряду "убий їх всіх". В цілому це гра дає дуже гнучку платформу з можливістю створювати, поширювати і грати свої і не тільки свої місії використовуючи дуже широкий спектр зброї і техніки починаючи з Sig 229 і закінчуючи ОБТ Challenger 2.

Ср
03
лют.

2010 р.

Переглядів: (1140) | Коментарі: (2) | 10.02.03
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/ea4f3085fffa.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Action/FPS
Розробник: YNK Games
Видавництво: YNK Games
Мова інтерфейсу:
Платформа:

Опис:
Нова Корейська он-лайн ігуашка на двіжку Source з графікою Havok Physics™ engine. Можна воювати за спецназ Японії, Кореї, США
Спецназ Росії представляє Вимпел. Гра схожа на контр страйк тільки з рівнями, різними здібностями і ММО-складовою, на зразок системи рейтингів, покупки предметів і вільного спілкування між гравцями.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com