RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
27
лют.

2010 р.

Переглядів: (1177) | Коментарі: (0) | 10.02.27
Автор: Werfelis


http://s006.radikal.ru/i213/1001/9d/48fe03e30881.jpg

Рік випуску: 2010
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: EA Digital Illusions Creative Entertainment
Видавець: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: RUS/ENG/MULTI
Мова озвучення: RUS/ENG/MULTI
Таблетка: Присутня

Опис: Зберігаючи всі кращі традиції серії, Battlefield: Bad Company 2 пропонує увазі поклонників гри масу нових цікавих можливостей. Битися належить в самих різних умовах: у засніжених лісах і непрохідних джунглях, в жарких пустелях і неприступних горах, що припускає використання відповідної тактики. Також гравці зможуть реалізовувати унікальні тактичні прийоми, застосовуючи в бою новий вигляд техніки, включаючи усюдихід (ATV) і транспортний вертоліт UH-60. Крім того, в проекті представлені широкі можливості для модифікації техніки і різних пристроїв, що істотно розширить число доступних комплектів спорядження, зброї і бойових машин. Завдяки удосконаленням, внесеним розробниками в унікальний графічний движок Frostbite, в грі використані сучасні візуальні ефекти, реалістична система пошкоджень.

Пт
26
лют.

2010 р.

Переглядів: (996) | Коментарі: (0) | 10.02.26
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / 3d
Розробник: Frozenbyte
Видавництво: Руссобит-М
Платформа: РС 
Тип видання: Repack лицензії
Мова інтерфейсу: ENG / RUS
Мова озвучки: ENG / RUS
Таблетка: не потрібна

Опис: Trine перенесе вас у фентезійний світ, де хороброму лицареві Понтію, дивовижному магові Амадею і загадковій злодійці Зоє належить врятувати мир від сил зла. Але зробити це не так те і просто, адже вони зв'язані невидимими нитками з містичним предметом Trine.

У кожного з персонажів присутні унікальні здібності і тактики, які допомагають їм битися з армією мертвяків і хитромудрих винаходів. А гравцеві дана можливість у будь-який момент перемикатися між персонажами, щоб без проблем вирішувати загадки, що встають на шляху.

Вт
23
лют.

2010 р.

Переглядів: (1122) | Коментарі: (1) | 10.02.23
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанри: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Milestone
Видавець: Black Bean Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Superstar V8: Next Challenge - це нова редакція гоночного симулятора від Black Bean Games, створеного на честь чемпіонату European Superstars. До неї увійдуть нові автомобілі, траси і ігрові режими.

Нд
21
лют.

2010 р.

Переглядів: (1217) | Коментарі: (0) | 10.02.21
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/napoleon_totalwar.jpg

Рік випуску: 2010
Жанри: Add-on (Standalone) / Strategy (Real-time / Turn-based) / 3D
Розробник: The Creative Assembly
Видавець: SEGA
Локалізатор в Росії: Софтклаб
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: (RUS) (ENG)(GER)(ITA)(CZE)(FRE)(POL)(SPA)
Мова озвучення:  (RUS) (ENG)(GER)(ITA)(CZE)(FRE)(POL)(SPA)
Таблетка: Відсутня
Платформа: РС

Опис: Napoleon: Total War об'єднує в собі всі кращі риси знаменитих історичних стратегій культової серії Total War. Ви зможете взяти участь в найважливіших походах Наполеона Бонапарта, які ознаменували ключові етапи його правління, — від тріумфального сходження на трон до безславного падіння. Вам вирішувати, яку роль виконати: виступити від імені легендарного французького полководця або ж очолити одну з армій, що протистоять йому. У трьох кампаніях представлені основні Наполеонівські війни: від звитяжних операцій в Італії і Єгипті, завдяки яким генерал-корсіканець зробив запаморочливий зліт і став імператором, до фіаско російської кампанії 1812 року і поразки в битві при Ватерлоо — останній маштабній битві Бонапарта, що ознаменувала кінець цілої епохи в історії Європи.

Вт
16
лют.

2010 р.

Переглядів: (1470) | Коментарі: (0) | 10.02.16
Автор: Werfelis




Рік випуску: 2010
Жанр: Action/FPS/Sci-Fi
Розробник: Rebelion
Видавництво: SEGA
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Битва продовжується — різні форми життя знову зійдуться в непримиренній боротьбі. У Aliens vs. Predator гравців чекають три захоплюючі сюжетні кампанії, а також незабутні розраховані на багато користувачів битви, в яких кожна раса зможе скористатися своєю унікальною тактикою.
Підступна доля звела людей, Чужих і Хижаків на планеті BG-386, де колоністи виявили загадкову стародавню піраміду, що належить расі безжальних мисливців. Законні господарі конструкції відправили на BG-386 загін, який повинен за всяку ціну перешкодити людям розкрити надійно запечатану гробницю. Гравці опиняться в епіцентрі жорстокої боротьби, де одні намагаються вижити, інші прагнуть врятувати Всесвіт, а треті просто полюють!

Вт
16
лют.

2010 р.

Переглядів: (1145) | Коментарі: (0) | 10.02.16
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Sins_of_a_Solar_Empire_Trinity.png


Дата виходу: 12 лютого 2010 року
Локалізація: Snowball Studios
Розробник:Ironclad Games Corporation
Видавець: 1C / Snowball Studios
Жанр:4X-стратегія
Тип видання:  Ліцензія
Мова інтерфейса:\
Мова озвучення: \
Таблетка :Не потрібна

Опис: «Захід Сонячної Імперії» (Sins of а Solar Empire) — глобальної космічної 4-Х стратегії, яка пропонує вам узяти владу над Галактикою в свої руки, вставши на сторону однієї з трьох рас. Перші — земляни, умілі торговці і дипломати. Другі — технократичні Васарі, що живуть за рахунок руйнування чужих світів. Треті — космічні цигани, за роки мандрів в космосі що стали расою з психічними здібностями.

Для всіх, хто вже оцінив по гідності «Захід Сонячної Імперії», тепер з'явилася можливість поглянути на цю стратегію по-новому завдяки продовженню. Гра «Захід Сонячної Імперії. Нова війна», що включає два доповнення, «Останній рубіж» (Entrenchment) і «Дипломатію» (Diplomacy), розповідає про продовження галактичного протистояння.


Нд
14
лют.

2010 р.

Переглядів: (1359) | Коментарі: (0) | 10.02.14
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Bright_Shadow.jpg
Рік випуску: 2010
Жанр: MMORPG
Розробник: Gamania Digital Entertainment
Видавництво: Gamepot
Платформа:
Мова локалізатор:
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис: Bright Shadow - 3D анімешно-фентезійная mmorpg, в якій гравці потрапляють в світ Luciena, народ якого був атакований людьми Umbrans, які вирішили що шлях розкриття душевної сили (Soul power) - це вбивство. Як підсумок Umbrans мутували в страшних монстрів і почався тотальний терор хлеще чим був... Вам же належить стати одним з Luciena і звільнити свої землі від гніту монстрів.

Пт
12
лют.

2010 р.

Переглядів: (1245) | Коментарі: (0) | 10.02.12
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/GrandTheftAutoSanAndreas.png
Рік випуску в Росії:  12 лютого 2010 р. (Локалізація)
Жанр: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars / Motorcycles / Bicycles) / 3D / 3rd Person
Розробник: Rockstar North
Видавництво: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: не потрібна

Опис: Пять років назад Карл Джонсон біг з Лос-сантоса (штат Сан-андреас) — міста злочинів, наркотиків і корупції, де навіть кінозірки і мільйонери вимушені будь-якими способами захищатися від вимагачів і бандитів.
Початок 1990-х років. Карл повертається додому. Його мати убита, сім'я розпалася, друзі потрапили в біду, а проти нього саме висунуте сфабриковане звинувачення у вбивстві. Щоб повернути близьких і відновити минулі зв'язки, Карл відправляється в небезпечне турне по Сан-андреасу: він повинен в що б те не стало завоювати вулиці міст штату.

Пт
12
лют.

2010 р.

Переглядів: (919) | Коментарі: (2) | 10.02.12
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/BioShock_2.jpg
Рік випуску: 2010
Жанр:Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: 2K Australia / 2K Marin / Digital Extremes
Видавець: 2K Games
Тип видання: Ліцензія
Мова озвучення:
Мова інтерфейсу: \
Таблетка: Присутня

Опис: Продовження знаменитого «шутера», що завоював більше п'ятдесять титулів «Гра 2007 року» в рейтингах провідних ігрових журналів і онлайн-порталів, — це неймовірна історія, новий головний герой, унікальний ігровий досвід і море гострих відчуттів.

З тих пір, як завершилися драматичні події оригінальної гри BioShock, пройшло десять років. На побережжі Атлантичного океану відбувається низка таємничих зникнень маленьких дівчаток. Сліди зловісного викрадача ведуть не інакше як в підводне місто Захоплення. Час змінило це місце: захисний купол підточила вода, деякі райони повністю затоплені, будівлі занепали. У відчайдушній боротьбі за право на життя уціліли лише найсильніші, жорстокіші і підступніші мутанти.

Чт
11
лют.

2010 р.

Переглядів: (1023) | Коментарі: (0) | 10.02.11
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Logic
Розробник: Viva Media
Видавництво: Viva Media
Платформа:

Мова локалізатор:
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Кинь собі виклик з кращою і найбільшою компіляцією гри Маджонга коли-небудь! Вибери з безпрецедентної колекції більш ніж 1 мільйона розташувань, красивих наборів плитки і фонів! Зручні редактори гри дозволяють тобі створювати нескінченні зміни гри, настроєні набори плитки і розташування для більшої кількості забави Маджонга ніж будь-коли раніше!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com