RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
16
жовт.

2009 р.

Переглядів: (918) | Коментарі: (0) | 09.10.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade (Platform) / 3d / 3rd Person
Розробник: Vertigo Games
Видавництво: Iceberg Interactive
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:

Археолог Адам Венчур вивчає реліквії в старовинному храмі тамплієрів. Він знаходить мемуари Чарльза Л'еро, лицаря, що брав участь в третьому хрестовому поході разом з Річардом Левове Сердце. Л'еро пише, що під час цього походу він знайшов старовинний сувій. Розшифрувавши його і усвідомивши, про що в нім ведеться мова, Л'еро попросив дозволу від'єднатися від війська, що йшло до Єрусалиму, і відправився поодинці на схід. Відшукавши в підвалах храму свит, Адам дізнається, що в нім на стародавній мові ведеться мова про таємничий лабіринт гротів і печер, ведучих до витоку чотирьох річок: Фісона, Геону, Тігра і Евфрата. Адже вони, не мало не багато, беруть початок в Едемському саду. Адам переконує корпорацію «Клерво» профінансувати його експедицію до місця зародження людства. Разом з ним в небезпечну подорож відправляються професор Жак Сент-омар (представник «Клерво» і за сумісництвом фахівець з античності і стародавніх мов), Евелін (подруга Адама) і його вірний собака.


Пт
16
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1384) | Коментарі: (3) | 09.10.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade (Music) / 3d
Розробник: n-space
Видавництво: Disney Interactive Studios
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський (Новий Диск)
Мова озвучення: Російський (Новий Диск)
Таблетка: не потрібна


Опис:

Ханна Монтана! Зірка світового рівня, співачка, на концерт якою мріють потрапити тисячі поклонників, чарівне дівча, по якому божеволіють хлопці і на яку хоче бути схожою будь-яка дівчинка, а ще. школярка провінційного містечка Майлі Стюарт!
Ханне Монтане, а точніше Майле Стюарт, потрібна твоя допомога! Прийшов час вибирати - залишитися в рідному містечку і жити, як живуть всі її однокласниці, або ж стати популярною співачкою і назавжди піти з рідної школи, розлучитися з друзями і навіть з батьками бачитися зрідка. Спробуй пожити її життям! Виступай на сцені, співай і танцюй, придумуй собі костюми і оформляй сцену, збирай величезні зали поклонників! А потім побудь Майлой Стюарт - відправляйся на ранчо, катайся на коні, гуляй з подругами, допомагай її сім'ї і друзям в їх щоденних справах.
Тепер Ханна Монтана і Майла Стюарт - це ти. І прийшов час зробити остаточний вибір!

Чт
15
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1267) | Коментарі: (0) | 09.10.15
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Автосимулятори
Розробник: Birkuc
Видавництво: Birkuc
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: pic
Тип видання: Ліцензія
Таблетка/crack: Не потрібний

Опис:
F1 Birkuc - щонайпотужніший автосимулятор кільцевих автогонок Формула 1, який заслуговує на високу оцінку. Прекрасна фізика і реалістичність управління вражають! Абсолютна правдоподібність поведінки пілота на трасі, реалістичність пошкоджень, змінні погодні умови і повний доступ до телеметрії болідів дозволять вам повністю зануритися в неймовірний світ Формули

Ср
14
жовт.

2009 р.

Переглядів: (957) | Коментарі: (0) | 09.10.14
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Manage/busin. / Turn-based) / Sport (Soccer)
Розробник: Zushi Games
Видавництво: Zushi Games
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: pic pic pic pic
Таблетка: Не потріба

Опис:
        Тепер в своєму 15-му сезоні, Premier Manager, найтривалішій грі футбольного менеджменту на ринок, повернувся і краще, ніж ніколи! Підкреслюючи іграбельность і легкість використання, Premier Manager '10 є ідеальної гри для геймеров і молодших гравців шукають випадкового введення до високим тиском, високим Мир ставки вищого керівництва футбольного польоту. 


Ср
14
жовт.

2009 р.

Переглядів: (758) | Коментарі: (0) | 09.10.14
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Krome Studios
Локалізатор:
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Rus / Eng
Мова озвучення: Rus / Eng
Таблетка: Вшита

Опис:
    Війна клонів у розпалі! На знак доброї волі по відношенню до Республіки кримінальний авторитет хатт Джабба погоджується поділитися з джедаямі інформацією про контрабандистів-сепаратистів, що діють на його території. Чутки про війну розповсюджуються з неймовірною швидкістю, і Обі-Ван Кенобі відправляється на Набу, щоб обговорити тривожні новини з сенатором Падме Амідалой. В той же час Енакин Ськайуокер і його падаван Асока Тано методично знищують залишки армії дроїдов на недавно звільненій планеті Рілот.

Вибравши свого героя - джедая або солдата-клона, гравець стане учасником абсолютно нової історії у всесвіті «Зоряних воєн», події якого розгортаються в декораціях мультсеріала і є сполучною ланкою між першим і другим сезонами.

Вт
13
жовт.

2009 р.

Переглядів: (664) | Коментарі: (0) | 09.10.13
Автор: VeNoM


Рік випуску: 2009
Жанри: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Mindware Studios
Видавець: Aspyr Media
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Таблетка: Присутня

Опис:
Dreamkiller - «швидкий, божевільний і кровопролитний» шутер від першої особи. Події гри розвернуться в глибинах людського розуму. Гравцям належить стати психологом Алісою Дрейк, яка уміє проникати в свідомість пацієнтів і знищувати всю ту погань, яка сидить в їх головах. Гри в розумах хворих людей розтягнуться на 12 рівнів, а продовжити задоволення від відстрілу всілякої нечисті можна буде в мультіплєєре, де обіцяні якісь спецздібності.

Пн
12
жовт.

2009 р.

Переглядів: (778) | Коментарі: (0) | 09.10.12
Автор: allgamenews



Рік випуску: 9 Жовтня 2009 р.
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Gaijin Entertainment
Видавництво: 1C
Видавець в Росії:
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: pic
Мова озвучення: pic
Таблетка: ВідсутнЯ

Опис:

   Немало часу пройшло з початку подорожі Федора Сумкина і Покрову Ганджубаса. Довгі поневіряння, позбавлення і криваві сутички загартували героїв і перетворили їх на досвідчених воїнів. Всі члени Братерства Кільця вже не такі, як раніше: вони досвідчені, холоднокровні, озброєні до зубів і дуже, дуже небезпечні. Вони вже йдуть за тобою, лиходій Сарумян, і їх не зупинити!

    Проливши немало урочьей крові, з тріумфом вступлять герої до Мордовії, що тріпоче, гордо сидячи на бойових рохляндських баранах. Союзницькі сили хоробрих вершників Рохляндії і партизан Гондурасу, а також гігантські дерева-мутанти, що дрімають в страшному лісі, нададуть їм всіляку допомогу. Проте безстрашним воїнам потрібно бути украй обережними: Усевидюще Око спостерігає за ними!

    Новий дизайн ігрових персонажів, а також два нові герої - Мерин і Піпін.
Кожен герой має унікальний бойовий стиль, зброю і здібності.
Герої можуть прокотитися на бойовому рохляндськом баранові, використовувати бойові знаряддя, і, звичайно ж, саму силу кільця.
Унікальний дизайн ігрового миру: дія розгортається більш ніж в десяти різних локаціях - найзнаменитіших визначних пам'ятках і місцях, про які раніше можна було тільки здогадуватися.
    Безліч ворогів - від тюнінгованних урков Сарумяна до небачених монстрів і гігантських босів.

Особливості гри:

Новий дизайн ігрових персонажів, а також два нові герої - Мерин і Піпін.
Кожен герой має унікальний бойовий стиль, зброю і здібності.
Герої можуть прокотитися на бойовому рохляндському баранові, використовувати бойові знаряддя, і, звичайно ж, саму силу кільця.
Унікальний дизайн ігрового світу: дія розгортається більш ніж в десяти різних локаціях - найзнаменитіших визначних пам'ятках і місцях, про які раніше можна було тільки здогадуватися.
Безліч ворогів - від тюнінгованних урків Сарумяна до небачених монстрів і гігантських босів.


Пн
12
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1384) | Коментарі: (2) | 09.10.12
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: Rockstar
Видавництво: 1C
Таблетка: Не потрібна
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: англійський

Опис:
Ласкаво просимо в Місто Пороку - Vice City, величезний людський мурашник, де є все: золоті пляжі і смердючі болота, блиск і убогість, палаци і трущоби. Найгучніший хіт року, Vice City дозволить вам заглянути в яскравий, повний чорного гумору і насильства злочинний світ гігантського мегаполісу, Майамі, що надзвичайно нагадує. Тепер і у вас є шанс пройти шлях від звичайного вуличного викидайла до представника еліти злочинного світу.
Прибувши в мегаполіс, повний спокус і насолоди, головний герой Томмі Верчетті втрачає все в першій же операції. Він хоче отримати назад свої гроші, але на його шляху встають банди байкеров, кубинські гангстери і продажні політики. Схоже, весь Vice City озброївся проти Томмі. Залишається тільки одне: відповідати ударом на удар - і, врешті-решт, прибрати місто до рук!


Нд
11
жовт.

2009 р.

Переглядів: (973) | Коментарі: (0) | 09.10.11
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Simcity Clone
Розробник: Monte Cristo
Видавництво: Monte Cristo

Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський, німецький і французький
Мова озвучення: англійська
Таблетка не потрібна (тільки 7 днів)

Опис:

Cities XL - це вільне будівництво, управління економікою і турбота про жителів - як в одиночній кампанії, так і в оригінальному онлайн-режимі. Гравці зможуть зводити міста на реалістичних тривимірних картах, вибираючи різноманітні споруди, представлені архітектурними стилями Азії, Європи і Америки. Каньйони, горби, пляжі, гори і острови додадуть кожному місту неповторну зовнішність. Клімат мінятиметься від тропіків і пустель до помірних середземноморських умов. І, як завжди, жителів міста доведеться годувати, працевлаштовувати, розважати і організовувати для них роботу всіх соціальних служб.

Можливості мережевої гри практично безмежні. На величезних віртуальних планетах можна буде створювати міста, ділитися ресурсами з іншими гравцями і вести торгівлю. Об'єднавшись, мери декількох міст зможуть створити єдиний мегаполіс і розділити обов'язки по управлінню містом.

Життя на планетах допоможуть різноманітити «особливі події»: так, концерт в одному місті приверне гостей з інших поселень, які зможуть прогулятися по вулицях і помилуватися унікальною архітектурою міст.


Нд
11
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1500) | Коментарі: (0) | 09.10.11
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing / 3d
Платформа: РС
Дата виходу: 2 жовтня 2009 р.
Розробник: SCS Software
Видавець: Valusoft
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібна
Мова інтерфейсу: тільки англійський



Опис: Усаджуйтеся за кермо вантажівки в грі Extreme Trucker. Колись раніше симулятор далекобійника не був такий небезпечний і екстремальний. Тут Вам доведеться вирішувати практично нереальні завдання: доставляти вантаж нестандартних габаритів, по нестандартних і небезпечних для життя трасах, та ще і за нереально короткий час. Все це робить гру такою, що ще більш захоплює і цікавою.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com