RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
18
вер.

2009 р.

Переглядів: (928) | Коментарі: (0) | 09.09.18
Автор: VeNoM



Назва: Order of War. Звільнення
Рік виходу: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: Wargaming.net
Видавець: Square Enix
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Нещасна Франція знемагає під гнітом німецької окупації. Настав час відкрити Другий фронт і внести свій внесок до загальної Перемоги над фашизмом! Місце операції вже відоме. Пляжі Нормандії стануть плацдармом для могутнього удару наших військ. Супротивник перекидає до моря танкові дивізії СС, готовий підняти в повітря пілотів люфтваффе. Легкої прогулянки не передбачається. Але кому охота жити вічно, якщо є можливість раз і назавжди скрушити Третій рейх?

Чт
17
вер.

2009 р.

Переглядів: (736) | Коментарі: (0) | 09.09.17
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Logic / 3d / 1st Person
Розробник: DNS Development
Видавництво: Headup Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Сюжет розповість про черговий апокаліпсис поста, глобальну катастрофу і загальний смуток. Традиційне недалеке майбутнє, залишки людства були закопані глибоко під землею в криогенних камерах, де вибрані люди тихо сплять в очікуванні того, коли ж планета знову стане придатною для життя. І абсолютно несподівано сновидіння «однієї з» - дівчата на ім'я Ешлі Симмс (Ashley Simms) - урвалися зовсім по іншому приводу. Це з'їхала глузду та, що поганяється штучним інтелектом система безпеки O.s.c.a.r. Виявляється, ідеальна система життєзабезпечення дала збій унаслідок чужорідного втручання, а ви, як єдиний індивідуум, здібний до пробудження, є єдиною ж надією на порятунок людства. Така ось зав'язка.

Чт
17
вер.

2009 р.

Переглядів: (911) | Коментарі: (0) | 09.09.17
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: 1с: Ino-co
Видавництво: Paradox Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: присутня

Опис: Продовження і розвиток кращих традицій прекрасної Majesty! Друга частина знаменитої фэнтези-стратегии дбайливо переносить всі ключові моменти попередниці на сучасний технологічний рівень, зберігаючи при цьому неповторну атмосферу і неперевершений фірмовий гумор Majesty.
Кожен мешканець миру Majesty 2 володіє унікальною зовнішністю і манерою поведінки. Герої можуть об'єднуватися в партії, будувати один одному підступи і з часом переходити в престижніший клас, а різноманітні монстри без утруднення діють згідно своїм бажанням. Король-гравець може варіювати ступінь особистої участі в тому, що відбувається на території держави: на панель управління винесений регулятор, що дозволяє прискорювати або ж уповільнювати хід подій. Спеціальна система нагород стимулює гравця уважніше стежити за підданими і перетворює рутинну роботу казкового повелителя на цікаве заняття.

Вт
15
вер.

2009 р.

Переглядів: (901) | Коментарі: (0) | 09.09.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанри: Arcade / Flight Combat / 3d
Розробник: Transmission Games
Видавець: Ubisoft Entertainment
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Дія гри відбувається під час Другої світової війни і переносить вас в саму гущавину подій - в центр запеклих повітряних битв над Европою. Вам належить пройти шлях від великих перемог в небі Лондона до повного знищення ворожої авіації над Берліном. До ваших рук потраплять найвідоміші винищувачі Другої світової війни, кабіни яких відтворені з історичною достовірністю. Основне завдання - вижити в повітряних боях, подібності яких ще не було ні в одному авіасимуляторі.

Вт
15
вер.

2009 р.

Переглядів: (1010) | Коментарі: (0) | 09.09.15
Автор: VeNoM



Назва: Need For Speed: SHIFT
Рік випуску: 2009
Жанри: Arcade / Racing (Cars) / Simulator / 3d
Розробник: Electronic Arts
Видавець: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (RUS), англійський (ENG), німецький (GER), іспанський (SPA), польський (POL), голландський (NL), італійський (ITA), угорський (HUN), французький (FRE), словацький (CS)
Таблетка: Присутня

Опис: Need for Speed SHIFT - це новий виток в розвитку легендарної гоночної серії Need for Speed. Таке «жадання швидкості» ви ще не бачили! Нелегальні гонки по вулицях нічних міст залишилися у минулому. Тепер вас чекає великий серйозний автоспорт, де в турнірних таблицях розгораються неабиякі пристрасті, а автомобілі на трасі розвивають швидкості, недоступні жодному спорткару на міських автострадах!2dmzp3bv
Need for Speed SHIFT ставить основною задачею видовищний і безпрецедентний реалізм. Тут ви не просто бачите автомобіль і трасу, але відчуваєте кожен поворот, кожну гору і кожен камінчик під колесом. Управляючи болідом з виглядом із-за керма, ви отримаєте незабутні враження. Гра чудово передає відчуття водія, який на величезній швидкості мчить по звивистій трасі. Вас злегка кренить на поворотах, підкидає на пагорбах і безжально трясе, перевертає і мотає в аваріях.

Пн
14
вер.

2009 р.

Переглядів: (1135) | Коментарі: (0) | 09.09.14
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: RPG
Розробник: Skyfallen Entertainment
Видавець: Kalypso Media
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова Інтерфейсу: Англійський

Опис:
Безсмертний Модо повержений. Намагаючись знищити Землю, він загинув, так і не реалізувавши свій жахливий задум. Але зло не залишає мир без відчайдушної боротьби. Абсолют спустошений, крихка рівновага сил, що протрималася всього десять років, розсипається на безліч гострих осколків. Земля опинилася беззахисна і легіони тіней лютою хвилею захлеснули її, втопивши в горі, жаху і стражданні. Часу майже немає. Нашому Героєві належить поодинці відправитися в ризиковану подорож по лабіринтах світів, щоб зупинити вторгнення потойбічних сил.

Нд
13
вер.

2009 р.

Переглядів: (796) | Коментарі: (0) | 09.09.13
Автор: VeNoM



Назва: Resident Evil 5
Рік виходу: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Capcom
Видавництво: Capcom
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (RUS), англійський (ENG), французький (FRE), іспанський (SPA), німецький (GER), італійський (ITA), японський (JAP)
Таблетка: Присутня
Платформа: РС

Опис:
Професійний солдат Кріс Редфілд, добре відомий гравцям по попередніх частинах Resident Evil, не залишає надії стерти з лиця землі всі сліди діяльності організації, яка вже декілька десятків років займається розробками біологічної зброї. До цих пір всі дослідження по створенню армії невразливих монстрів кінчалися невдачами, проте божевільні учені не втрачають оптимізму і продовжують проводити жорстокі експерименти на живих людях. У пошуках істини головний герой відправляється в невелике африканське поселення і виявляє сотні людей, уражених черговим експериментальним вірусом. Бідолахи змінилися не тільки зовні, але і внутрішньо: переслідувані жорстоким голодом, вони нападають на все, що рухається. При цьому вірус перетворив хворих на ідеальних вбивць, зробивши їх тіла набагато сильніше і витривало. І дуже скоро Крісу і його напарникові Шеве Аломар доведеться зустрітися з серйозними супротивниками, що мало нагадують безмозких мертвяків з попередніх ігор Resident Evil.

Чт
10
вер.

2009 р.

Переглядів: (806) | Коментарі: (0) | 09.09.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Volition
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: англійський (ENG), німецький (GER), французький (FRE), італійський (ITA), іспанський (SPA)

Опис:
Red Faction: Guerrilla - третя гра в «марсіанській» action-серии Red Faction. Через 50 років після подій оригіналу на Марсе знову не все спокійно. Пригноблювані шахтарі, незадоволені діяльністю організації Earth Defense Force (EDF), знов утворюють повстанське об'єднання Red Faction. Уряд зробить все, щоб жорстоко подавити хвилювання, але тих, хто вижив в шахтах Марса, так просто залякати не вдасться!

Чт
10
вер.

2009 р.

Переглядів: (983) | Коментарі: (0) | 09.09.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: SPM / Strategy / 3d
Розробник: Apeiron
Видавець в Росії: Buka Entertainment
Платформа: РС
Мова: російський
Тип видання: Repack
Таблетка: емуляція, тільки для Windows 7

Опис:
Гра Мародер - це нова тактична стратегія від студії Апейрон з використанням фірмової механіки SPM і елементами РПГ. Сюжет гри створений по мотивах книги Беркема аль Атомі «Мародер».
У країні прийшли до влади проамериканські сили і до Росії були введені американські «миротворці» для «наведення ладу і остаточного проголошення демократії». На ділі ж, іноземців цікавили лише природні ресурси. Підтримка порядку і благополуччя цивільного населення не входила в завдання військового контингенту. Після самороспуська органів управління, військових і міліції велика частина населення провінційного уральського містечка «Тридцятки» загрузнула в кровопролитній громадянській війні.
Гравець виступає в ролі мародера Ахмета, якому належить вижити в ситуації, що склалася. Почавши гру з двостволкою і купкою патронів, гравцеві належить зібрати «сім'ю» (загін від одного до чотирьох чоловік), озброїти її і вижити в умовах постійної війни «всіх проти всіх».

Чт
10
вер.

2009 р.

Переглядів: (1050) | Коментарі: (0) | 09.09.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Manage/busin. / Turn-based) / Sport (Soccer)
Розробник: Beautiful Game Studios
Видавництво: Eidos Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi3 (English / Polish / Turkish)
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Сampionship Manager 2010 за два роки розробки обзавелася новим тривимірним движком. Тепер за матчами можна спостерігати не тільки схематично, але і у вигляді телетрансляциі. Гравців порадує також новаторська система CM Season Live, що дозволяє оновлювати реальну базу даних гравців провідних європейських чемпіонатів і відстежувати всі зміни складів команд.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com