RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
11
жовт.

2009 р.

Переглядів: (970) | Коментарі: (0) | 09.10.11
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Basketball) / 3d
Розробник: Visual Concepts
Видавництво: 2k Sports
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: присутня

Опис: Новий сезон - нові звершення! Якщо кращою музикою для вас є ритмічний стукіт м'яча по баскетбольному майданчику, якщо побачивши баскетбольного кільця ви інстинктивно починаєте прикидати, звідки краще зробити кидок, якщо ви дихаєте і живете баскетболом, то пропускати NBA 2K10 просто злочинно! Ну а якщо ви не знайомі з цим красивим і захоплюючим видом спорту, але хочете познайомитися, то NBA 2K10 легко допоможе вам в цьому.
У новому сезоні серія продовжує курс на реалізм. Гравці поводяться на майданчику максимально природно, а їх рухи плавні і граціозні, як в житті. Поклонники баскетболу без зусиль дізнаються своїх кумирів і зможуть взяти участь в найвідповідальніших матчах. Отримаєте в них перемогу, і сонце слави засяє над вами!

Вт
06
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1043) | Коментарі: (0) | 09.10.06
Автор: VeNoM


Рік випуску: 2009
Жанр: Add-on (Standalone) / Racing (Cars) / Simulator / 3d
Розробник : Simbin Studios
Платформа: РС
Видавець: bitcomposer Games
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: англійський

Опис:
Race On запропонує всі основні траси гоночного чемпіонату World Touring Car.

Вт
06
жовт.

2009 р.

Переглядів: (808) | Коментарі: (0) | 09.10.06
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3d / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: Відсутня

Опис: Продовження легендарного "симулятора війни", про який декілька років не було ніякої інформації. Але виявляється, що два роки гра знаходилася в змозі "пре-продакшена" і в даний момент активно розробляється. Інформації, втім, ніякої не немає - розробники лише обіцяють, що нас чекає все те, чим славилася серія раніше, покращуване і доповнене.

Нд
27
вер.

2009 р.

Переглядів: (912) | Коментарі: (0) | 09.09.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure
Платформа: РС
Розробник: Frogwares Game Development Studio
Видавець: Focus Home Interactive
Видавець в Росії: CP Digital Games
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Англійський

Опис гри:
Нова частина пригод Шерлока Холмса перенесе нас до Англії зразка 1888-го року. Сюжет цілком присвячений пошукам лондонського маніяка, що вбиває повій в темних і страшних підворіттях. Поліція безсила, кількість смертей збільшується, а добра друкарня преса нарекла душогуба Джеком Потрошителем.

Але Холмс не дрімає - узявши з собою скрипку і курильну трубку, він відправляється шукати зачіпки, докази і інші корисні в розслідуванні речі, щоб дізнатися мотиви вбивці і вивести його на чисту воду. Звичайна справа для Холмса.

Нд
27
вер.

2009 р.

Переглядів: (1117) | Коментарі: (0) | 09.09.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: RPG
Розробник: Piranha Bytes
Видавець: Deep Silver
Видавець в Росії: Новий диск Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення: Російська
Таблетка: Еммуляція Диску

Опис: Волей всемогутній Інквізіциі! Слухайте високий указ владики. До нас дійшли чутки, що сусідній острів проклятий. У джунглях розверзала твердь земна, і стародавній храм піднявся над залишками забутих поселень. Так от - все це брудний наклеп. Будь-який, хто посміє покинути місто без дозволу з метою перевірити брехливу байку, буде страчений. Ми вже відправили загін варти і скоро дізнаємося подробиці. Втім, вважайте те, що трапилося за виверження вулкана. У джунглі ходити не варто - декілька чоловік так і не повернулися. Та буде їх доля уроком для всіх!

Нд
27
вер.

2009 р.

Переглядів: (998) | Коментарі: (0) | 09.09.27
Автор: allgamenews


Рік випуску:
25 вересня 2009 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Burut CT
Видавництво: «Руссобіт-М»
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: лише російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: DAEMON Tools Lite v4.30.4 + Драйвер для обходу StarForce 5.50.9 - 5.7.3.2

Опис:

Обстановка на території Приморії розжарилася до межі. У  ФСБ з'явилася інформація про вербування одного з її агентів Приморськими спецслужбами. Зрадника намагаються заарештувати, але він вирушає в перегони і ховається на території Славії. Враховуючи напружену обстановку в зоні конфлікту, приймається рішення ліквідовувати перебіжчика без зайвого шуму. На завдання вирушає спеціальний агент ФСБ з позивним ім'ям Живчик.

Сб
26
вер.

2009 р.

Переглядів: (1146) | Коментарі: (0) | 09.09.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Спортивний симулятор
Розробник: EA Sports
Видавництво: EA Canada
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi 7
Мова озвучення: Англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Гра FIFA 2010 містить безліч нових особливостей, включаючи реалістичну систему ударів з дальньої відстані. Гравці можуть боротися за м'яч в повітрі, вивертатися від підкатів, робити швидкі вкидання, розиграші штрафних і кутових ударів.
Багато елементів гри було покращувано з метою зробити її зрозумілішою і реалістичнішою. Зміни торкнулися анімації, системи зіткнень, ІЇ воротарів. Реалістична швидкість гри, рівень складності "Легенда" і інші особливості гри FIFA 2010 дозволять вам зануритися в світ футболу!

Гравці зможуть не тільки зіграти в показовий матч, але і створювати свої власні внутрішньоігрові відеоролики, які потім можна завантажити на сайт EA SPORTS Football World.

Пт
25
вер.

2009 р.

Переглядів: (2786) | Коментарі: (2) | 09.09.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / Add-on / 3D / 1st Person
Розробник: GSC Game World
Видавництво: GSC World Publishing
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Таблетка: Емуляція образу + FStarForce
Обговорити на форумі : http://f-rl.com/forum/2-329-1

Опис:
        Дія гри «S.T.A.L.K.E.R.: Зов Припяті» розвертається після подій, викладених в грі «S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля». Після того, як прохід до центру Зони виявився відкритий, уряд вирішує провести великомасштабну військову операцію, під кодовою назвою «Фарватером». Метою операції є узяття ЧАЕС під контроль військових. Перша група військових була направлена для повітряної розвідки території і складання детальних планів розташування аномальних полів. Це повинно було дозволити згодом просуватися по безпечних маршрутах основним групам військових.
          Проте план провалюється - більшість вертольотів розвідки виявляються знищено. Для того, щоб взнати причину такого фіаско, Служба Безпеки України направляє свого агента Олександра Дегтярева в центр Зони.
          Первинним завданням Дегтярева є пошук п'яти зниклих вертольотів, в кожному з яких міститься частина деякої важливої інформації. У грі буде присутньо три угрупування - «Долг», «Свободу», «Бандитів». Приєднуватися до якого-небудь угрупування неможливо, проте можливо співробітничати або бути проти одної з них.

Ср
23
вер.

2009 р.

Переглядів: (817) | Коментарі: (0) | 09.09.23
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Manage/busin. / Real-time) / 3d
Розробник: Haemimont Games
Видавництво: Kalypso Media
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Присутня
Розмір: 2.72 гб

Опис: Недалеке минуле, холодна війна в самому розпалі... Не зовсім чесним шляхом вам вдається захопити владу на одному з островів Карібського басейну. Тропіко - відтепер територія вашої диктатури, а ви - всесильний «Ель Презіденто». Незалежно від того, чи перетворите ви Тропіко в туристичний рай або ж в сучасну промислову країну - вам доведеться звітувати за всі дії перед вашим народом. Направляйте життя на Тропіко в потрібне русло, стримуйте натиск політичних супротивників і насолоджуйтеся всією повнотою влади на ваших власних тропічних Карібах. Але у жодному випадку не спускайте око з численних ворогів. Небезпека ховається на кожному розі! У будь-який момент войовничо настроєні революціонери можуть підняти заколот, а супердержави США і Радянський Союз - почати свої махінації з метою встановлення контролю над стратегічно важливим Тропіко. Чи гідні Ви вписати своє ім'я в світову історію і залишити незгладимий слід на Тропіко?

Нд
20
вер.

2009 р.

Переглядів: (945) | Коментарі: (0) | 09.09.20
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Diosoft
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: російський
Таблетка: Відсутня

Опис: Східне побережжя Африки - справжній райський куточок. Пляжі, пальми, теплий вітер. Тепер ці місця перетворилися на смертельну пастку для кораблів і моряків. Пірати нашого часу безжально нападають на кораблі, вбивають офіцерів, беруть в заручники нещасних пасажирів. Кривавий бізнес процвітає - до тих пір, поки не знайдеться людина, готова вступити в битву з бандитами і терористами всіх мастей! До нещастя для піратів, такий хлопець вже знайшовся. Родом з далекої Росії, він отримав прекрасну підготовку і не раз бився в гарячих крапках. Ради викраденої у берегів Сомалі дружини він готовий віддати життя. За його спиною - загін найманців. Попереду - сухий тріск автоматних черг і розриви гранат. Хрестовий похід проти піратства починається!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com