RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
14
квіт.

2010 р.

Переглядів: (1059) | Коментарі: (0) | 10.04.14
Автор: allgamenews

http://www.belconsole.by/pics/items/gta-episodes-pc-b.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Rokstar North
Видавництво: Rokstar Games
Видавництво в : 1C
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Відсутня

Опис:


Мало кого Grand Theft Auto IV (GTA 4) залишила байдужим. Захоплюючий сюжет, серйозні теми, яскраві герої, реалістичний місто і велика кількість можливостей - поза всякими сумнівами, гра виявилася самої шокуючою з усіх частин серіалу.
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City - це дві повноцінні гри, об'єднані на одному диску. Дія розгортається в тому ж самому Liberty City. Вас чекає зустріч із знайомими героями (включаючи головного героя Grand Theft Auto IV), прогулянки по добре відомим вулицями і все те ж різноманітність і захоплюючий ігровий процес

Ср
07
квіт.

2010 р.

Переглядів: (865) | Коментарі: (2) | 10.04.07
Автор: allgamenews

http://xmages.net/upload/6edfc71f.png

Рік випуску: 2010
Жанр: Action / RPG / Add-on
Розробник: BioWare
Видавництво: EA
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, Російський
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Присутня

Опис:

Вкрадена пам'ять Касумі
Цербер найняв Касумі Гото, саму загадкову і професійну злодійку в галактиці. В обмін за свої послуги, Касумі попросила допомоги капітана Шепарда у скоєнні ризикованого пограбування - проникненні в притулок смертельно небезпечного злочинця Донована Хока. Завоюйте довіру Касумі на планеті Бекенштейн, де Хок влаштовує вечірку для деяких з найбільш майстерних і жорстоких в галактиці злочинних умов. Поверніть дані, володіють величезною важливістю для Касумі ... і всієї галактики. Доповнення включає в себе нового персонажа, завдання, зброя, поліпшення для дослідження, повсякденний костюм і досягнення.

Пн
05
квіт.

2010 р.

Переглядів: (1472) | Коментарі: (3) | 10.04.05
Автор: allgamenews


Рік випуску:
2010
Жанр: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Розробник: Ubisoft Montreal
Локалізатор: Акелла
Видавець:
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Не потрібна

Опис:

Дія гри розгортається на території Італії зразка 1476-го року. Альтаїр знятий з посади головного героя і його місце замінив флоренціанскій представник Еціо Аудитор де Фіренце - теж далекий родич Десмонда, з генів якого викачують коштовну інформацію. Леонардо да Вінчі, як і кілька інших історичних особистостей тих часів , будуть допомагати нашому професійному кілеру. Да Вінчі - своїми неймовірними винаходами (в статті, до речі, йдеться про те, що у Еціо буде відразу два «прихованих» кінджала - по штуці на кожну руку), Макіавеллі - порадами як убити  "тихо і без пилу". Ну а Катерина Сфорца - просто ще один союзник на італійській політичній сцені. Однак не всі історичні персони будуть нам друзями. Нажити ворогів - завдання, взагалі-то, не складна.

Вт
30
бер.

2010 р.

Переглядів: (1097) | Коментарі: (0) | 10.03.30
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Action / Add-on / RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person / Privateer / Trader
Розробник: TaleWorlds
Видавець: Paradox Interactive
Тип видання: Ліцензія
Мова: Англійська
Таблетка: Присутня

Опис гри:

Продовження культової рольової гри «Mount & Blade. Історія героя ». Вас чекає краща графіка, нові можливості одиночної гри і чудовий мультиплеєр.
Прокладіть мечем дорогу до вершин влади!
Бажаєте розбагатіти? Збити капітал на торгівлі або вийдіть на велику дорогу. Мрієте про славу? Перемагайте на турнірах або випробуйте удачу на війні.
Отримайте звання маршала, Очольте всю армію країни і вірно служіть своєму сюзерену. А захочете всієї повноти влади - підніміть заколот і займіть місце на троні!

Вт
30
бер.

2010 р.

Переглядів: (1315) | Коментарі: (0) | 10.03.30
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Action / Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: Avalanche Studios
Видавництво: Eidos Interactive
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: присутня (RELOADED)

Опис:

Відчайдушний герой-одинак повернувся, щоб знову потрясти прогнилий корупційний режим!  Колишній бос поспішив сховатися на тропічному острові Панай, прихопивши з собою чималу суму державних грошей. Зрадник сховався під тепле крильце місцевого диктатора, а значить, настав час «бананової революції»! Доведеться відшукати і о покарати негідника, а заодно і непогано розважитися в атмосфері загального хаосу. Перестрілки, погоні, стрибки з парашутом, викрадення автомобілів і військової техніки - Ріко готовий до будь-якої, навіть самої небезпечної ситуації. До його послуг - значний арсенал стрілецької зброї. Він здатний виконати найефектніші трюки, аж до захоплення вертольота! У порівнянні з першою частиною, у грі стало куди більше зброї та спорядження.

Вт
23
бер.

2010 р.

Переглядів: (1506) | Коментарі: (0) | 10.03.23
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars / Helicopter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Avalanche Studios
Видавництво: Eidos Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російська, англійська
Мова озвучення: російська, англійська
Таблетка: присутня

Опис:
Відчайдушний герой-одинак повернувся, щоб знов потрясти прогнилий корупційний режим! Після блискуче виконаної роботи по наведенню «демократичного» ладу справжній мачо Ріко Родрігез вирішив відірватися за повною програмою. Текила, пляжі, красуні в бікіні - що ще потрібне утомленому, але задоволеному героєві? Але довгої відпустки не вийшло. Колишній бос поспішив сховатися на тропічному острові Панау, прихопивши з собою чималу суму казенних грошей. Зрадник сховався під тепле крильце місцевого диктатора, а значить, настав час «банановій революції»! Доведеться відшукати і приблизно покарати негідника, а заразом і непогано розважитися в атмосфері загального хаосу. Перестрілки, гонитва, стрибки з парашутом, угін автомобілів і військової техніки - Ріко готовий до будь-якої, навіть найнебезпечнішій ситуації. До його послуг - значний арсенал стрілецької зброї. Він здатний виконати найефектніші трюки, аж до захоплення вертольота, що летить! В порівнянні з першою частиною, в грі стало куди більше зброї і спорядження.

Пт
19
бер.

2010 р.

Переглядів: (1354) | Коментарі: (0) | 10.03.19
Автор: allgamenews



Рік випуску: - 19 березня 2010
Рік випуску: - 19 березня 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: 4A Games
Видавництво: THQ
Видавець в Росії: Акелла
Локалізатор в Росії: Акелла
Тип видання: Repack Ліцензії
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: пристутня


Опис: Увесь світ лежить у руїнах. Людство знищено практично повністю. З-за високого рівня радіації напівзруйновані міста стали непридатні для життя. За їх межами, починаються нескінченні випалені пустелі і нетрі мутованих лісів. Ті, що вижили ще пам'ятають про минулу велич людини. Але залишки цивілізації поступово стають лише спогадами, обростають небилицями і перетворюються на легенди.

З дня, коли останній літак відірвався від землі, минуло більше двадцяти років. Поїдені іржею залізні дороги ведуть в нікуди. Радіоєфір порожній, і радисти чують тільки сумне завивання, в мільйонний раз налаштовуючись на частоти, на яких раніше вели мовлення Нью-Йорк, Париж, Токіо і Буенос-Айрес. Минуло всього двадцять років з того, як ЦЕ сталося. Але людина вже поступився панування над Землею нових видів. Створіння покручені радіацією та іншими наслідками події, краще за людей пристосувалися до зміни світу.

Чт
18
бер.

2010 р.

Переглядів: (3611) | Коментарі: (1) | 10.03.18
Автор: VeNoM



Дата виходу: 2010 рік.
Платформа: PC
Жанр: Action
Мова інтерфейсу: Українська
Таблетка: Не потрібна

Опис: GTA Львів - Район Психів, це нова гра від українських розробників, місто в якому відбуваються дії - Львів (Україна). Львів з великими будинками і супермаркетами, тролейбусами і трамваями, дорогими квартирами і особняками, все це можливо в грі GTA Львів - Район Психів.

Сб
13
бер.

2010 р.

Переглядів: (3121) | Коментарі: (1) | 10.03.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010 р.
Рік випуску в Росії: 19 березня 2010 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: 4a Games
Видавець: THQ
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Таблетка: відсутня

Опис:
  У 2013 році світ був зруйнований глобальною катастрофою, що знищила населення Землі і що перетворила її поверхню на отруєну пустку. Жменька тих, що вижили знайшла притулок в глибинах московського метро, а людська цивілізація знов занурилася в Темні століття.

  Зараз на дворі 2033-й рік. Ціле покоління людей народилося і виросло під землею, спостерігаючи, як їх обложені Города-метростанциі б'ються за виживання один з одним і з кошмарними мутантами, що чекають зовні.

  Атмосферний шутер від першої особи, створений по мотивах бестселера Дмитра Глуховського. Гра «Метро 2033», події якої розгортаються в зруйнованій підземці постапокаліптичної Москви, - це гнітюча історія важкого виживання, де доля людства знаходиться у ваших руках.

  Ви - Артем, звичайний москвич, народжений ще до світового апокаліпсису, але що виріс під землею. Ніколи до цього він не покидав меж своїй, рідній йому станції Метро, що вже стала, але доля вирішила по-своєму. Тепер він вимушений виконати місію всього свого життя: пробратися в центр московського Метрополітену і попередити залишки людського суспільства про прийдешню небезпеку, або померти в дорозі і приректи що вижили на вірну загибель.

Чт
11
бер.

2010 р.

Переглядів: (771) | Коментарі: (0) | 10.03.11
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Жанр: Action
Розробник: Autumn Moon Entertainment
Видавництво: HQ Simulation
Платформа: PC
Мова локалізатор: ENG
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис: Єгипет, 1939 - Фріц Браун, лідер німецьких підрозділів спеціальних досліджень виявляє на одній з його розкопок таємничий матеріал, з якого можна отримати неймовірну кількість енергії. Таємничий матеріал вивезли до Німеччини, де його вирішили використовувати як зброю і випробувати в секретному підземному бункері.
Хоча дослідження проходять строго в таємниці, американці дізналися про німецькі плани і відправили кращого агента секретної служби Майка Бейкера до Німеччини з метою отримання інформації, а також захопити лідера досліджень Фріца Брауна і знищити експериментальну установку. Після прибуття, він зауважив, що в німців втрачений контроль над своїми дослідження і це може призвести до жахливих наслідків.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com