RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (861) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2006
Жанр: Action
Розробник: Techland
Видавництво: 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Пігулка: http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-622

Опис: Золото. Дорогоцінний жовтий метал пестить пальці, відкидає виблискуючі відблиски і зве - пристрасно, не залишаючи шансів на відступ. За золото можна убити, можна зрадити, можна закласти душу самому дияволові. Є ті, хто вважає, що золото - це майже щастя. Щастя, за яким готові йти багато - у тому числі і юний утікач, звинувачений у вбивстві, і старий мисливець за головами, ревно віруючий, що сам Господь зробив його знаряддям свого божественного гніву. Хочете дізнатися, що трапляється з тими, хто піддається заклику золота?

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (834) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2007
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Midway Studios Austin
Видавництво: Новый Диск
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Розмір: 11.1 гб
Пігулка: Не потрібна

Опис: Штат Невада, маленьке містечко Рейчел, що знаходиться в 85 милях на північний схід від гральної столиці світу Лас-Вегаса. Нічим не примітний, за винятком одного «але»: неподалеку розташовується база, що офіційно належить військово-повітряним силам США, - Зона 51. Також, по завіреннях офіційних джерел, на базі в основному займаються розробкою і тестуванням новітніх військових літаків. Принаймні, так думали до цих пір - поки вулиці провінційного містечка не заполонили орди інопланетних монстрів.
У складі команди бійців елітного армійського підрозділу гравцям належить з'ясувати, що відбулося за стінами одного з самих засекречених об'єктів на території США. Blacksite - атмосферний науково-фантастичний бойовик із захоплюючим, нетривіальним сюжетом і масою несподіванок (автором виступила Сьюзан О’коннор - сценарист культового Gears of War). На висоті і графічна складова - гра задіює високотехнологічний Unreal Engine 3. Любителі різноманітності отримають в своє розпорядження шутерний геймплей нового покоління, збагачений тактичними елементами. Крім того, в грі присутня система моралі бійців: від стрессоустойчивості командира залежить дух і воля до перемоги всієї команди.

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1149) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM




Жанр: Action
Розробник: Irrational Games
Видавець: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Присутня
Розмір: 4.41 гб
Платформа: PC

Опис: Події довгожданого новаторського «розумного шутера» розгортаються в Захваті - підводному місті майбутнього, де в кінці 1940-х років ніби то поселилися люди, що відкрили диво-речовину. Приймаючи навіть його невеликі дози, середня людина проходила серію стрімких мутацій і буквально на очах ставав швидшим, сильніше, розумніше. Одного прекрасного дня генетичні експерименти привели до катастрофи: розумні машини перестали працювати, система штучного клімату перегоріла, а все населення міста-сонця разом позбулося розуму. У цьому шаленому світі гравцеві надається повна свобода дій. У нього є право самому визначити стиль проходження гри, вибираючи спецуміння з довгого списку і своєчасно замінюючи їх, а також один з сотні способів знищення супротивника. Як зброя можна використовувати будь-який предмет, а власне тіло модифікувати. Увлекательний сюжет і новаторський геймплей доповнює відмінна графіка і розумний штучний інтелект.
M Понад десяток фантастичних здібностей, яких набуває головний герой, модифікуючи власне тіло за допомогою особливих речовин - плазмідов: наприклад, уміння метати блискавки з пальців і випускати рий шершнів з вен.
N Підпорядкування ігрового миру власним цілям і завданням: перепрограмовані ворожі боти-шпигуни стають охоронцями, ціни в торгових автоматах міняються, як по чарівництву, а кулеметні вежі перетворюються на купи металу.
O Змінювати арсенал озброєння, а також власні навики і уміння можна на спеціальних станціях, розташованих в місті; тут же можна створити плазміди, утілізіровав знайдене по дорозі сміття.
O На зброю перетворюється все, що завгодно: будь-які предмети, тіло героя, вогонь, вода і навіть закляті вороги, яких можна за допомогою тонких інтриг нацькувати один на одного.


Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (821) | Коментарі: (0) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action
Розробник: GSC Game World
Видавництво: У России:GSC Game World
Мова інтерфейсу: Російський

Платформа: PC
Таблетка: http://g-n.org.ru/load/7-1-0-618

Опис: 2012 рік. Шість років пройшло з моменту Другої катастрофи, що затьмарила події квітня 1986 року.

Дія гри відбувається в Чорнобильській зоні відчуження, що перетворилася з місця, де ламалися долі, в загрозу всьому людству. Свої таємниці Зона розкриває неохоче, над силу, і рідкісний герой зможе дістатися до самого її серця і дізнатися - яка небезпека чекає його там?

Небезпека, в порівнянні з якою мародери і ворожі угрупування, всі монстри і аномалії Зони покажуться лише підготовкою до зустрічі з чимось більш фатальним і таким, що лякає.

А поки... Готуйся, герой. Збирай артефакти і торгуй, промацуй дорогу і перевіряй тили, хапай рентгени і бийся - але тільки виживи! І тоді, мабуть, якщо будеш наполегливий і особливо везучий, ти дізнаєшся - чому все це повалилося на тебе.

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (920) | Коментарі: (2) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Мова Інтерфейсу: Multi 9 (Англійський, французький, італійський, іспанський, німецький, шведський, данський, російський (текст))
Розробник: Volition, Inc.
Видавець: THQ
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня
Платформа: PC

Опис:
Вуличні банди, тонни вогнепальної зброї, що виблискують хромом автомобілі, розкотистий хип-хоповий бас, літри тестостерона і адреналіну - все це дбайливо змішано в єдино правильних пропорціях в гангста-бойовику «Saints Row 2». Вулиці містечка Stillwaters мало чим відрізняються від сьогоденню: питання тут вирішуються перестрілками, а єдине, що має цінність - це що говорять про тебе люди. Безжальна війна, в якій зважиться: хто ж буде повноправним господарем кам'яних джунглів почнеться вже цією восени!

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1013) | Коментарі: (1) | 09.04.03
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / Adventure / Horror
Розробник: Eden Games
Видавництво: Акелла
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: http://g-n.org.ru/load/7-1-0-82

Опис:
Центральний парк Нью-Йорка - куточок тиші і спокою. Мало хто знає, що відбувається в нім вночі. Під покривом темноти це місце починає перетворюватися. Коли тіні тікають геть від твого погляду, а порятунком від підступаючої тьми стає промінь ліхтарика, починаєш вірити в реальність того, що відбувається. І якщо хто-небудь ризикне відправитися в Центральний парк вночі, він швидко зрозуміє, що у темноти є очі...
Едвард Карнбі, дослідник паранормальних явищ, прибуває в Центральний парк під покривом темноти. Ніч, похмурим саваном що обплутала це місце, затягує його у водоверть подій, яким неможливо дати логічне пояснення. Б'ючись з породженнями тьми, Едвард дізнається правду про парення і його загадкове минуле. Істина, немов гуркіт грому стрясає нічне місто. Нью-Йорк вже ніколи не буде колишнім...

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (823) | Коментарі: (0) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: MercurySteam Entertainment
Видавництво: Buka Entertainment
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: тільки російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Horror-action по сюжету відомого письменника і режисера Клайва Баркера. Гра, в якій сплели найпохмуріші і божевільні елементи його творчості. Минуле і майбутнє загубленого в африканській пустелі міста Аль Халі змішалося, коли зло вторглося в наш світ крізь просторові розломи. Загону спеціального призначення «Ієрихон», що володіє як традиційними, так і паранормальними способами ведення бою, дано завдання локалізувати і знищити джерело зла, що поглинув місто. Але для цього їм належить зробити подорож, що леденить кров, в часі, все глибше занурюючись в похмуре минуле міста. Нічим не примітне містечко зустріне чужаків в декількох іпостасях: димлячими розвалинами часів фашистської окупації, арабським містом епохи хрестоносців, величним римським поселенням і футуристичними пейзажами четвертого тисячоліття.

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (753) | Коментарі: (0) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: FPS
Розробник: Saber Interactive
Видавництво: Sierra Entertainment
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: multi 5
Тип видання: ліцензія

Таблетка: присутня

Опис:
У недалекому майбутньому ученим вдається створити Альфа-костюм, призначений для подорожей в часі. Ейден Крон - головний лиходій гри, відправляється в минуле і змінює його, створивши альтернативний всесвіт, і стає там абсолютним правителем. Головний герой, (ізначально-полковник Майкл Свіфт, але у фінальній версії гри герой анонімний і гравець не чує його голосу) отримує в своє розпорядження Бета-костюм (аналог Альфа-костюма, але призначений для військових цілей)  і відправляється в минуле з метою зупинити руйнівні дії Крону. Але через те, що Бета-костюм не був повністю закінчений і лабораторія вибухала, точний стрибок в часі був неможливий і герой потрапив в минуле із запізнення в багато років, в порівнянні з Кроном. Тепер героєві доведеться пробиватися силою до Крона.


Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1137) | Коментарі: (1) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: RTS
Розробник: Infinity Ward
Видавництво: Новый Диск
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: тільки російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Націоналіст на ім'я Імран Захаєв мріє повернути радянські часи на своїй батьківщині. Захаєв знає, що США ніколи не дозволить цьому трапитися, тому він фінансує переворот на Ближньому сході, організований його союзником Халедом Аль-асадом, щоб відвернути увагу миру від Росії. Проте, Британський і Російський уряди розкривають плани Захаєва. Історія розповідається з перспектив оперативників британського SAS, американських морських піхотинців, американського стрільця літака AC-130 і президента невідомої близькосхідної держави. Дія гри проходить на сухогрузі, що таємно перевозить зброю, на Кавказі, Північному Азербайджані і в Алтайському краю Росії, а також в неназваній близькосхідній країні і Зоні відчуження навколо Чорнобильської АЕС на Україні. Також після проходження гри буде доступна місія "Епілог" - на борту літака, що летить.

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (726) | Коментарі: (0) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Акелла
Жанр: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Тип видання: Ліцензія
Мова: російський 
Таблетка: присутня

Опис:
Вклавши купу сил, грошей і часу в реконструкцію поселений-«песочниц», Ubisoft Montreal забула про місії, скопіювавши їх під кальку дев'ять разів підряд - по числу районів і жертв. Скупий набір звеселянь скрізь однаковий. Для приманки впокорюємо декілька високих точок огляду, стираючи з карти «туман», і ластівкою стрибаємо вниз, в кимось дбайливо підкладену купу сіна. Потім - рятуємо громадян від бандитів, постійно отримуючи в нагороду загін «віджіланте» (затримують переслідувачі голіруч) або зграйку богословів в білому, що допомагають загубитися. Дизайнери ваблять пряником: проводячи рекогносцировку і винищуючи злочинців, Альтаїр збільшує смужку здоров'я. Інші розваги - пошук секретних прапорців і знищення нудьгуючих тамплієрів, замінюючих, до речі, автозбереження, - в РС-версії не привертають. Адже тут немає графи «Досягнення», як на Xbox 360.
Доп. інформація: Дія гри розгортається в Європі 1191 року, де в ролі найманого вбивці Альтаїра, нам належить попрацювати на як ніколи мілітаризовану церкву і жадібних правителів. Розробники обіцяють необмежену свободу дій, різноманітні способи убивання супротивників (Альтаїр з'єднає в собі все краще від Принца і Сема Фішера), живий інтерактивний світ, і унікальний AI, який наділить власним характером, одягом, зовнішністю і навіть ходою, всіх NPC.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com