RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
06
квіт.

2009 р.

Переглядів: (769) | Коментарі: (0) | 09.04.06
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Russobit-M
Мова інтерфейсу: Російський
Платформа: Windows XP/Vista
Таблетка: присутня

Опис:
Продовження тактичного бойовика Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas. Втім, дія сиквела розгортається одночасно з першою частиною гри. В ролі одного з вищих офіцерів загону «Веселка» пана Бішопа ми повинні очолити свою команду, мета якої очевидна: зупинити плани терористів. Адже глава бунтівників Альварез Кабреро продовжує загрожувати Лас-Вегасу. Автори заманюють гравців на продовження вже баченого банкету парою нових фішок. Зокрема, стратегічний штучний інтелект вводить поняття «Лідера команди»: знайшовши і знищивши «боса», гравець виявить, що терористи в паніці відступають назад, припиняючи запеклу атаку на загін «Веселка». Крім того, завдяки особистому профілю, кожен може удосконалювати свою команду як в онлайновому, так і в одиночному режимі: наприклад, пройшовши сюжетну кампанію, він дістане доступ до нового вигляду зброї, яку можна використовувати в мультиплеере. В наявності також перевірена система чекпойнтов, три рівні складності гри, зокрема для новачків і ветеранів Rainbow Six, і, нарешті, автоматичне підстроювання складності.

Пн
06
квіт.

2009 р.

Переглядів: (739) | Коментарі: (0) | 09.04.06
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: First-Person Shooter
Розробник: Kaos Studios
Видавництво: Buka
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російський

Опис гри: Що розгортається в недалекому майбутньому і заснована на реаліях сучасності, FFOW розкриває історію наступної Великої Світової війни. Тоді як в світі назріває нова енергетична криза і все більше і більше людей стають жертвами страхітливої дійсності, група наддержав організовує два військово-стратегічні альянси, наділених небаченими потужністю і військово-економічним потенціалом. Вступайте в ряди військ Західної Коаліції (створеною США і Євросоюзом) або Червоного Альянсу (створеного Росією і Китаєм) і понюхайте порох на передовій майбутнього!

Нд
05
квіт.

2009 р.

Переглядів: (943) | Коментарі: (1) | 09.04.05
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: Capcom
Видавництво: 1С
Мова інтерфейсу: англійський / російський(текст+звук)
Таблетка: присутня
Платформа: PC

Опис: Сотні років Орден Меча захищало прибережне місто Фортуну від вторгнення сил Тьми, вогнем і мечем викорінюючи вихідців з Пеклу. Сотні років воїни Ордена поклонялися Спарде, могутньому демонові, що колись бився на стороні людства. Сотні років здавалося, ніби благополуччю Фортуни ніхто і ніщо не загрожує - поки в місті не з'явився Данте, син легендарного Спарди. Лютий і непереможний, він увірвався в храм власного батька, безжально винищуючи лицарів Меча, що не чекали нападу. Лише один з них, молодий Нерон, завдяки своїм надприродним здібностям зміг протистояти Данте і обернути його у втечу.
Але трагедія в храмі була тільки початком. Всюди стали відкриватися брами в інший світ, і орди кровожерних чудовисьок хлинули в місто, загрожуючи знищити Фортуну. Багато хто вважає, що виною тому - Данте. Проте дехто упевнений - Зло вже давно проникло в місто, руйнуючи його зсередини. І лише відважному Нерону під силу встановити істину.


Нд
05
квіт.

2009 р.

Переглядів: (693) | Коментарі: (0) | 09.04.05
Автор: VeNoM



Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Gaijin Entertainment
Видавець: TopWare
Мова інтерфейсу: Російський, англійський, німецький, італійський, французкий, румунський, іспанський, польський, чеський, угорський
Розмір: 3.26 гб
Таблетка: Присутня

Опис гри: Захоплюючий екшен в аниме-стилістиці - справжній подарунок для поклонників ураганного геймплея.
Щоб відшукати таємничий артефакт - спадщина стародавніх богів - і з його допомогою вирішити долю Всесвіту, головній героїні гри Аюмі належить пройти безліч серйозних випробувань. Вірні супутники героїні - два ганблейда, які нещадні до ворогів в ближньому бою і ефективні як вогнепальна зброя. Смертоносна сила чарівної шукачки пригод збільшується завдяки заклинанням декількох шкіл магії. У сутичках з численними ворогами і величезними босами Аюмі набуде досвіду, такого необхідного для відкриття нових здібностей і заклинань.

Нд
05
квіт.

2009 р.

Переглядів: (844) | Коментарі: (0) | 09.04.05
Автор: VeNoM




Жанр: FPS
Рік випуску: 2008
Розробник: Cauldron
Видавництво: 1С
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Тільки Російський
Таблетка: Не потрібний
Розмір: 2.94 гб

Опис:
Продовження нашумівшої серії Soldier of Fortune: PayBack. За ним, правда, стоять не Raven Software, а словацька студія Cauldron, автори фантастичного екшену Chaser.
Soldier of Fortune: PayBack знову розповідає про подвиги антитерористичної організації The Shop. Один з її членів відправляється на Близький Схід, до Африки, Азії і Східної Європи, щоб запобігти глобальному конфлікту. Крім того, новий Soldier of Fortune включає 30 видів зброї, 15 типів супротивників і пухкий мультиплеер з силою-силенною режимів, зокрема Deathmatch, Team Deathmatch, Elimination, Team Elimination, Capture the Flag і Demolition.

Нд
05
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1223) | Коментарі: (0) | 09.04.05
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Byte Software
Видавництво: Руссобит-м
Платформа: PC
Таблетка: Драйвер AntiStarForce(присутній в роздачі)
Розмір: 4.34 гб

Опис:
Губернатори є фактичними правителями в своїх регіонах. Все продається і купується. До рук іракських терористів потрапляє секретний прототип новітньої російської протитанкової ракети. Міжнародний скандал не за горами. Ви - боєць елітного загону спецназу. Розслідуючи факт витоку секретного прототипу за рубіж, ви опинитеся на базах терористів, пройдете через вогонь Іраку і мідні труби Сибіру. Тільки Ви можете зупинити початок Третьої Світової війни!

Нд
05
квіт.

2009 р.

Переглядів: (724) | Коментарі: (0) | 09.04.05
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action / TPS
Розробник: Midway Studios Chicago
Видавництво: Новый Диск
Платформа: Windows XP / Vista
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: присутня

Опис:
Stranglehold - високотехнологічний комп'ютерний бойовик з неймовірним рівнем кинематографічності і реалістичності. Створений на графічному движку Unreal Engine 3.0, він пропонує гравцям оцінити неймовірну інтерактивність нового покоління. Зовнішність головного героя гри, інспектора Текили, з фотографічною точністю повторює зовнішність актора Чоу Юн-фата, що виконував головну роль в культовому фільмі «Круто зварені», який перетворив Джона Ву на зірку світового масштабу. Гравців чекають ефектні акробатичні трюки, жаркі перестрілки, повністю руйноване оточення і море чистого екшену.

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (872) | Коментарі: (2) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: 3D Action
Розробник: Epic Games
Видавництво: Midway Games
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня

Опис: Людство давно мріяло зустрітися з іншою цивілізацією. Але коли довгожданий момент настав, світлі марення обернулися кошмаром. Брати за розумом опинилися неймовірно підступні і агресивні. Відрізаним від цивілізації колоністам планети Сірка довелося своїми силами протистояти новому ворогові. Для порятунку людства створюються добре натреновані і озброєні за останнім словом техніки загони. У один з них потрапляє головний герой на ім'я Маркуса Феникс, а ви, у свою чергу, отримуєте контроль над самим Маркусом.
Графічне оформлення Gears of War - це гімн високим технологіям і наочне підтвердження неймовірної потужності PC. Новітні візуальні рішення відображають мир на екрані правдоподібніше за сьогодення, живого оточення. Проект, створений на базі Unreal Engine 3, заслужено претендує на звання найкрасивішої і ефектнішої гри сучасності.


Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (909) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action (Shooter) / RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Flagship Studios
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня
Платформа: PC

Опис:
Безпрецедентний проект від творців StarCraft, WarCraft і Diablo поєднує в собі все краще, що є в арсеналі ролевих ігор, бойовиків і жахів. Величезне місто, застрягле між двох реальностей, стало місцем епохальної битви людей і демонів. Мир тут міняється на очах, фантастичні герої трансформують зброю і спорядження, навчаються магії і кидають виклик тисячам неймовірних монстрів. Пекло всюди і потрапити в нього можна ще за життя! Ви готові битися за свою душу?
Біблейські пророцтва про кінець світу виявилися правдою. Портал, що відкрився в самому центрі Лондона, впустив на Землю легіони Тьми. Все, на що впала тінь Сатани, занурилося у вічний морок, жителі перетворилися на бездушних мертвяків, а міста - в палаючі руїни. Сонце приховали багрові хмари, а рай залишився лише на мозаїці зруйнованих храмів.Залишки тих, що вижили ведуть запеклу боротьбу з жахливими демонами, і вам належить стати лідером опору!

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1244) | Коментарі: (1) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: FPS
Розробник: EA Los Angeles
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Таблетка: присутня
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi 9

Опис:
За часів Другої світової фашистські загарбники як вогню боялися вітчизняних ракетниць «Катюша» і американського парашутного десанта. Сміливі хлопці стрибали прямо на голову нічого непідозрюючого ворога. Під градом куль і артилерійських снарядів вони висаджувалися на найнебезпечніші ділянки фронту і завжди виконували поставлене завдання. У новому епізоді легендарної серії - Medal of Honor Airborne - вам належить вжитися в образ Бойда Треверса, бійця вісімдесят другій десантній дивізії, і поглянути на війну з висоти пташиного польоту.

Нові битви киплять на території захопленої Європи. Ви пройдете від Сіцілії ка Німеччини, починаючи кожен бій із захоплюючого стрибка з-під хмар. Місце, куди приземлиться герой, можна вибирати, визначаючи тим самим хід всієї битви. Нова графіка, тактичні прийоми і величезне
кількість захоплюючих операцій - все це чекає вас в Medal of Honor Airborne, грі про героїв!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com