RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1122) | Коментарі: (2) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанри: Action / Strategy / 3D / 3rd Person
Розробник: EA Redwood Shores
Видавець: Electronic Arts
Мова Інтерфейсу: російський, англійський, чеський, іспанський, нідерландський, польський
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Пігулка: Присутній 

Опис:

Як розділ "сім'ї" вам належить створити свій власний загін і разом з ним організувати наймогутніший злочинний синдикат Америки. Ви самі вирішуєте, коли і як використовувати своїх підопічних, командуючи ними особисто під час проведення чергової операції або відправляючи їх на самостійні завдання в сусідній район з метою підірвати бізнес іншої сім'ї або захистити свій власний.

Фінальна версія проекту обіцяє розкрити перед нами шість ігрових класів. Серед них: силач, експерт по вибухах, палій, медик, зломщик і інженер. Кожний з героїв матиме свою передісторію і одну з дванадцяти унікальних рис, наприклад любов до алкоголю, що частенько приводить до неприємних колотнеч в місцевих барах.

Стратегічна складова Godfather 2 розкривається в режимі «Don's View», вільному для доступу у будь-який час. Тут зосереджені ниточки управління всіма ресурсами, календар ділових зустрічей і плани майбутніх грабежів. Інший характер носить режим «Sting cards», націлений на виконання місій саботажів, на зразок підкидання конкурентам викриваючих доказів.

Система випадкових бонусів - ще одна особливість другого «Хрещеного батька». Успішне рішення поставлених завдань спричиняє за собою не тільки під'їм репутації, але і приємні сюрпризи. Наприклад, бронежилет або куленепробивний автомобіль - погодитеся, тямущий подарунок для авторитетного дона.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (891) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action/Survival horror
Розробник: Action Forms
Видавництво: 1C
Тип видання: ліцензія
Розмір: 2.51 гб
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Не потрібна(Роздача включає патч 1.0.1.0 що знімає захист)

Опис:
НА КРАЮ ЗЕМЛІ

1981 рік. Північний полярний круг. Мертва гладінь крижаних полів. Дрейфуючу станцію «Полюс 21» тільки що покинув останній мешканець - метеоролог Олександр Нестеров. Він отримав термінову телеграму з Великої землі і тепер повинен покинути безкрайню Арктику на комфортабельному судні, яке підбере його у встановленому місці в призначену годину. Проте ж замість теплого прийому ученого чекає справжній кошмар: по волі випадку він скоро опиниться на борту атомного криголама «Північний вітер», багато років тому небуття, що загубилося в льодах.

НА ГРАНІ БЕЗУМСТВА

Мертвий холод, тьма самоти і забуття - в замкнутому просторі загиблого корабля зупинився час і завмерло все, що колись було живим і розумним. Блукаючи у величезному лабіринті трюмів і відсіків, наповнених страхом і відчаєм, героєві належить дізнатися драматичну історію капітана і його команди і, долаючи спокусу зануритися в летаргію і віддатися безтурботності, твердо і рішуче діяти.

НА СТОРОНІ ІСТИНИ:

- Сила свідомості. «Ментал эхо» - унікальна здатність героя проникати в спогади персонажів корабля і міняти здійснені ними у минулому вчинки.
- Лід і пламень. Загроза загибелі в результаті переохолодження, битви з монстрами за джерела необхідного для життя тепла.
- Зайві люди. Захоплюючий сюжет, що розвивається в двох напрямах: трагедія увязнених «крижаної в'язниці» і внутрішня боротьба героя з власними ілюзіями.
- Як наяву. Сучасна комп'ютерна графіка і візуальні ефекти на основі DIRECTX 10.  

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (872) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: GSC Game World
Видавець: Deep Silver / GSC World Publishing
Мова інтерфейсу: Російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: http://g-n.org.ru/load/7-1-0-404
Патчі: http://g-n.org.ru/load/3-1-0-472
Додаткова інформація: ставите всі патчі, а потім ставите NO-DVD 1.5.08

Опис:
Група сталкерів вперше підібралася до самого серця Зони - Чорнобильської АЕС, спровокувавши катаклізм, який трохи привів до катастрофи. Грандіозний Викид аномальної енергії змінює Зону. Перевірених і щодо безпечних доріг більше немає. Цілі рівні пропадають в сполохах аномалій. СЗміни відомою сталкерам карти Зони порушує крихкий баланс сил. Між угрупуваннями розгорається ворожнеча за нові території, поля артефактів і сфери впливу. Більше немає старих ворогів або друзів: кожен сам за себе. Між фракціями почалася війна. Головний герой - найманець, волею долі що опинився на самому вістря протистояння між фракціями сталкеров, Стрільцем і навіть самою Зоною. Йому належить зіграти основну роль в подіях, які привели до тієї крапки, з якою починається оригінальна гра.  талкери і навіть експедиції гинуть або виявляються замкнутими на зниклих територіях. На карті Зони з'являються нові місця.



Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (878) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action
Розробник: Crytek
Видавництво: Софт Клаб
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (озвучення і текст)
Платформа: РС
Пігулка: присутня

Опис:
Люди не раз представляли кінець світу, приписуючи фатальну роль ката то повені, то страшній хворобі, то ядерній війні. На ділі все вийшло декілька екзотічнєє. Що звалився на один з віддалених островів астероїд виявився величезним космічним кораблем, здатним повністю змінити клімат Землі. Загони Північної Кореї і США, що відправилися на вивчення аномалії, виявилися єдиними захисниками людства. Приготуйтеся лицем до лиця зіткнутися з невідомим ворогом - в цій битві вам відводиться вирішальна роль!
Новий захоплюючий фантастичний бойовик Crysis - це геніальне творіння компанії Crytek Studios, знаменитої проектом FarCry! Гравцям належить стати бійцями елітного американського підрозділу і відправитися на острів, де був виявлений зореліт інопланетян. Навколишній світ постійно міняється, величезні території ураз покриваються льодом, навколо бушують урагани і смерчі. Але найголовніше - на острові є ті, хто збирається винищити людство!

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (925) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Treyarch
Видавництво: Activision
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Пігулка: присутня
Платформа: РС

Опис:
Жодному шпигунові ще не вдалося переплюнути в майстерності і чарівливості легендарного Джеймса Бонда. Агент її Величності вирішує найважчі задачі. У ідеально вигладженому смокінгу і з променистою усмішкою він розкриває змови світового масштабу, присікає підступні плани і пускається в найнеймовірніші афери. Відчайдушні перестрілки, стрімка гонитва, секретні диверсії, від яких захоплює дух, - за допомогою Quantum of Solace ви особисто розкриєте всі сторони шпигунського життя!
Тепер у вас є унікальний шанс стати Джеймсом Бондом XXI століття. Зовнішність і статура героя в точності відтворені по образу Деніела Крейга. Ви опинитеся в центрі подій відразу двох фільмів. Знайомі епізоди і нові моменти з «Казино Рояль» і «Кванта милосердя» передають фірмову атмосферу і стиль історій про агента «007». За допомогою неймовірної реалістичної графіки і звуку зануритеся в захоплюючий світ підступності, інтриг, предательств, шалено дорогих автомобілів і спокусливих подруг. Пора приміряти смокінг!

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (757) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: Deadline Games
Видавництво: Warner Bros. Interactive Entertainment
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi 5
Таблетка: Не потрібний

Опис:

Місто потребує допомоги, і лише група добровольців в масках може його врятувати. Приєднуйтеся!

Watchmen: The End is Nigh - це гра в жанрі пригодницького бойовика, в якому вам належить продемонструвати все, на що ви здатні. Ваші персонажі - міські добровольці Rorschach і Nite Owl. Вони, звичайно, герої, але виросли вони в середовищі жорстокості і несправедливості, що панують в їх рідному місті.

Вас чекають кровопролитні сутички, бризки крові з-під кулаків ваших героїв розлітаються вельми натурально - адже в цій грі за допомогою нищівних ударів і хитрих прийомів ви зможете протистояти двадцяти супротивникам одночасно.

    * Вам належить поглянути на захоплюючий світ Watchmen очима Rorschach або Nite Owl, персонажів, створених Len Wein, автором оригінального сценарію
    * Вас чекають кровопролитні сутички, бризки крові з-під кулаків ваших героїв розлітаються вельми натурально - адже в цій грі за допомогою нищівних ударів і хитрих прийомів ви зможете протистояти двадцяти супротивникам одночасно.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (809) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: The Farm 51
Видавництво: 505 Games / 1C
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: емуляція образа

Опис: Ця дивовижна історія простого хлопця на ім'я Саймона Бакнер відбулася в 1916 році. Саймон покинув рідні Сполучені Штати і відправився воювати до Європи. Під час важких і тривалих боїв його загін опинився відкинутий далеко за лінію фронту. Знаходячись у ворожому оточенні, без зв'язку, провізії і амуніції, солдати, здавалося б, приречені. Чи можна уявити собі більш безрадісну картину?

Виявляється, так. Не тільки німецькі кулі і багнети загрожують загибеллю Саймону і його однополчанам. Стомлені і знесилені, солдати знаходять підземну дослідницьку лабораторію. І з'ясовується, що куди страшніше зло таїться глибоко під полями битв.

Дія бойовика від першої особи розгортається в різноманітних декораціях: з одного боку, на полях битв першою світовою, з іншої - в жорстокому похмурому світі вампірів і демонів. Реалістичні пейзажі, виконані в ретростилістиці, ландшафти з світу марень, населені фантастичними істотами, нагадають про твори Говарда Лавкрафта. Гравцеві належить битися з ворогами, використовуючи могутні і ворожі артефакти, технології вампірів і автентичне озброєння часів Першої світової.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (837) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: B-COOL Interactive
Видавець в Росії: Акелла, в розробці,запланована на II квартал 2009р.
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучки:GER
Таблетка: Присутній (див. на образі тека Crack)

Опис:
У 2068 році Східна Європа розпалася на промислові райони, експлуатовані американськими і азіатськими корпораціями. Процвітаючі колись міста перетворилися на місця зосередження шкідливих виробництв, де життям правлять кримінальні синдикати.
Наркобізнес, незаконне клонування, експерименти над людьми досягли промислових масштабів під заступництвом численних терористичних організацій. У руках однієї з них опиняється технологія виробництва небезпечного нано-віруса, чиє розповсюдження ставить під загрозу весь цивілізований світ. Завдання проникнути в злочинну лабораторію і знищити вірус припадає на долю кращого бійця російської зовнішньої розвідки, спецназівця по кличці Скорпіон...

Чт
26
бер.

2009 р.

Переглядів: (977) | Коментарі: (0) | 09.03.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: GRIN
Видавництво: Warner Bros. Interactive Entertainment
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський, Англійський, Французкий, Німецький, Італійський, Іспанський
Таблетка: Емуляція образу


Сб
07
бер.

2009 р.

Переглядів: (1128) | Коментарі: (0) | 09.03.07
Автор: allgamenews



Рік випуску: 12 березня 2009 р.
Жанр: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Розробник: Midway Studios Newcastle і Tigon Studios
Видавець: Midway Games
Видавець в Росії: ND Games
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: RUS
Мова озвучення: RUS
Пігулка: емуляція образу

Опис:
На вулицях Барселони панують анархія і хаос. Єдиний закон, шанобливий бандами злочинців, – це право сильних. Злочини тут відбуваються постійно, але інформація про підготовлюване пограбування століття не залишилася без уваги спецслужб.Головний герой, професійний водій і одночасно агент під прикриттям, упроваджується в злочинний світ, повний насильства, вбивств і кривавих грошей. Перед ним непростая завдання – розкрити плани боса і залишитися в живих, постійно на крок випереджаючи угрупування, що ворогують між собою, і місцеве правосуддя.Приголомшливий, захоплюючий дух гоночний екшен включає всі елементи справжнього блокбастера. Роль безстрашного воділи виконав відомий голлівудський актор, суперзвезда бойовиків Він Дізель. Разом з героєм ви зможете сісти за кермо шикарних авто, потужних і стійких пікапів і навіть осідлати мотоцикл.За бажання у будь-який момент можна прогулятися по Барселоні пішки і насолодитися незвичайною атмосферою цього куточка Європи – головне, не забудьте узяти з собою пару улюблених пістолетів.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com