RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
25
бер.

2011 р.

Переглядів: (1062) | Коментарі: (0) | 11.03.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Crytek
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російська, Aнглійська
Мова озвучення: Російська, Aнглійська
Тип видання: Repack
Таблетка: Вшита

Опис: Світ потрясла серія екологічних катастроф, і людство знаходиться на межі вимирання. Інопланетяни повернулися з твердим наміром стерти людей з лиця землі і почали при цьому з одного з самих культових земних міст.
Вулиці Нью-Йорка наповнили інопланетні загарбники, і хвиля ожилих кошмарів поступово захльостує місто і його жителів. Міські комунікаційні системи зруйновані, будівлі лежать в руїнах. Такого Нью-Йорка ви ще не бачили.
Ні правоохоронні організації, ні військова машина США не можуть справитися із загарбниками, і всі, хто не встиг вчасно втекти, вже мертво. Щоб вижити в цьому хаосі, вам знадобляться технології, про які жоден земний солдат ще і поняття не має.
Одна людина успадкує те, що допоможе йому вижити. Один суперсолдат, озброєний і екіпірований по останньому слову технологій майбутнього в Nanosuit 2, зробить відчайдушну спробу врятувати людство на вулицях Нью-Йорка.

Вт
22
бер.

2011 р.

Переглядів: (766) | Коментарі: (0) | 11.03.22
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Crytek
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російська, Aнглийска, Італійська, Польська, Чеська
Мова озвучення: Російська, Aнглийска, Італійська, Польська, Чеська
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Тут

Опис: Світ потрясла серія екологічних катастроф, і людство знаходиться на
межі вимирання. Інопланетяни повернулися з твердим наміром стерти людей з
лиця землі і почали при цьому з одного з самих культових земних міст.
Вулиці Нью-Йорка наповнили інопланетні загарбники, і хвиля ожилих кошмарів
поступово захльостує місто і його жителів. Міські комунікаційні системи
зруйновані, будівлі лежать в руїнах. Такого Нью-Йорка ви ще не бачили.
Ні правоохоронні організації, ні військова машина США не можуть справитися
із загарбниками, і всі, хто не встиг вчасно втекти, вже мертво. Щоб
вижити в цьому хаосі, вам знадобляться технології, про які жоден земний
солдат ще і поняття не має.
Одна людина успадкує те, що допоможе йому
вижити. Один суперсолдат, озброєний і екіпірований по останньому слову
технологій майбутнього в Nanosuit 2, зробить відчайдушну спробу
врятувати людство на вулицях Нью-Йорка.

Чт
17
бер.

2011 р.

Переглядів: (834) | Коментарі: (0) | 11.03.17
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2011
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Digital Extremes
Видавець: THQ
Платформа: PC
Тип видання: Rip
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Ушита

Опис: Homefront - сюжетно-орієнтована кінематографічний бойовик, в якому сценарій грає важливу роль. У роботі над сюжетом гри брали участь відомий голлівудський сценарист Джон Міліус («Апокаліпсис сьогодні», «Червоний світанок») і колишній співробітник американської розвідки. Автори придумали реалістичний геополітичний сценарій, згідно з яким до 2025 року економіка США буде остаточно знищена другою хвилею кризи, а набрала політичної та військової могутності Нова Корея (утворилася в результаті об'єднання північної та південної Корей) підірве над ослабленими Штатами ядерний боєзаряд і окуповує захід країни. Народ Америки, який втратив регулярної армії, але не зламаний, продовжить боротися із загарбниками, ведучи проти них безкомпромісну партизанську війну.

Вт
15
бер.

2011 р.

Переглядів: (760) | Коментарі: (0) | 11.03.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавець: Ubisoft Entertainment
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Aнглійська (ENG), Danish, Dutch, French, German, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Spanish, Swedish
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Відсутня

Опис: Третя гра в популярній серії Assassin's Creed. Стати легендарним ассасіном Еціо, щоб продовжити битву проти могутнього Ордена Тамплієрів. На цей раз, щоб вразити ворога в саме серце, він повинен відправитися у найбільший місто Італії - Рим, в центр влади, жадібності та пороку. Щоб перемогти корумпованих тиранів, що зміцнилися в ньому, буде потрібно не тільки сила, але і здатність вести інших за собою. Адже тепер під командування Еціо встало все Братство. Тільки працюючи спільно, ассасини зможуть перемогти своїх смертельних ворогів. Вперше в історії серії в гру введений багатокористувацький режим. Він дозволить вам вибрати одного з унікальних персонажів, кожен з яких володіє своєю спеціальною зброєю і технікою вбивства, і битися з іншими гравцями по всьому світу. Прийшов час приєднатися до Братства!

Нд
13
бер.

2011 р.

Переглядів: (990) | Коментарі: (0) | 11.03.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / Standalone Add-on / 3d / 1st Person
Розробник: Ірбіс & S.T.A.L.K.E.R. Community
Видавництво: Ірбіс & S.T.A.L.K.E.R. Community
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: не потрібна

Опис:
Ви коли-небудь хотіли потрапити в ту Зону Відчуження, про яку пишуть в книгах? Звичайно, в багатьох книгах є розбіжності, але одне залишається незмінним - це відчуття невідомості, брехливої порожнечі, занедбаності і страху зробити крок вперед. Якщо є бажання відчути на своїй "шкурі" всю силу справжньої стихії аномальної природи, то це мод для вас. З першої хвилини не буде ніяких поблажок. Кожен кущ може бути небезпечним, а кожне зітхання останнім...

Створюючи дану збірку, автор насамперед замислювався над атмосферою і поверненням вирізаних і необхідних можливостей, які зроблять гру максимально цікавою і максимально важкопрохідною. Мод повністю перевершує будь-які інші модифікації у напрямі стабільность/баланс/атмосфера.

Пт
11
бер.

2011 р.

Переглядів: (1394) | Коментарі: (0) | 11.03.11
Автор: VeNoM



Дата виходу: 11 березня 2011 року
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Saber Interactive
Видавництво: 1С-СофтКлаб
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Відсутня

Опис:
Найближче майбутнє. Інопланетні агресори раптово атакували найбільші міста Землі. Населення в паніці, військові безуспішно намагаються відобразити напад. Однією з гарячих крапок стає Лос-Анджелес - на декілька днів він перетворюється на поле битви між перевершуючими силами прибульців і елітними частинами армії США. Загону морських піхотинців доручено прорвати ряди оборони супротивника і вивести з оточення цивільних. Проте дуже скоро рятувальна операція перетворюється на відчайдушну авантюру, від результату якої залежить, хто переможе в битві за Місто ангелів.

Комп'ютерна гра «Інопланетне вторгнення: Битва за Лос-Анджелес» створена по мотивах однойменного голлівудського бойовика за участю кінозірок першої величини Аарона Екхарта і Мішель Родрігес. Виступивши в ролі бійця спецпідрозділу під командуванням сержанта Нанца, одного з головних героїв кінокартини, вам належить виконати ряд небезпечних місій на лінії фронту, що пролягає по вулицях напівзруйнованого мегаполісу. Майбутнє Лос-Анджелеса залежить тільки від вас!

Нд
06
бер.

2011 р.

Переглядів: (826) | Коментарі: (0) | 11.03.06
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Kaos Studios
Видавництво: Акелла
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська (MULTI9)
Мова озвучення: Англійська / Російська
Таблетка: Відсутня

Опис: Homefront - сюжетно-орієнтований кінематографічний бойовик, в якому сценарій грає важливу роль. У роботі над сюжетом гри брали участь відомий голлівудський сценарист Джон Міліус («Апокаліпсис сьогодні», «Червоний світанок») і колишній співробітник американської розвідки. Автори придумали реалістичний геополітичний сценарій, згідно якому до 2025 року економіка США буде остаточно знищена другою хвилею кризи, а що набрала політичної і військової потужності Нова Корея (що утворилася в результаті об'єднання північного і південного Корів) висадить над ослабленими Штатами ядерний боєзаряд і окупує захід країни. Народ Америки, що позбувся регулярній армії, але не зломлений, продовжить битися із загарбниками, ведучи проти них безкомпромісну партизанську війну. Їх головне завдання - підняти повстання до Сан-Франциско, який став базою окупаційних сил.
Головний герой Homefront, професійний льотчик - волею випадку стає одним з повстанців. І тепер йому належить пройти вогонь, воду і мідні труби (тобто багато бігати і стріляти, пілотувати вертоліт і танк, влаштовувати диверсії і висаджувати ворожі об'єкти) і максимально наблизити годину перемоги!

Пн
28
лют.

2011 р.

Переглядів: (833) | Коментарі: (0) | 11.02.28
Автор: allgamenews



Рік випуску в Росії: 18 вересня 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: Volition
Видавництво: THQ
Видавець в Росії: Акелла

Опис: Red Faction 3: Guerrilla оповідає про події, що сталися через 50 років після фіналу другої частини гри. До 2125 Марс остаточно освоєний і пристосований до життя, на Землі ж добігають кінця запаси викопних ресурсів.

Нд
27
лют.

2011 р.

Переглядів: (714) | Коментарі: (0) | 11.02.27
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2011
Жанр: Action, RPG, 3D.
Розробник: Electronic Arts
Видавництво: Maxis
Версія: 5.2.0.42
Мультіплеєр: Є
Тип видання: Бета / Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Безліч чужих світів є гравцям завдяки грі Darkspore! Галлактіка в небезпеці, адже полчища мутантів атакують з усіх боків. Зволікати не можна, шанси на порятунок залишилися лише у декількох світів і завдання вашої команди - відбити напад інопланетних загарбників! Повержені вороги також picpicпомогают у боротьбі з інопланетянами - із залишків тіл можливо сконструювати генетичне зброю, що є живим організмом. Збирайте частини тіл вбитих і створіть своє озброєння.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (787) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / Add-on (Standalone) / 3d / 1st Person
Розробник: Homegrown Games
Видавець: Jowood Entertainment
Тип видання: Repack
Мова озвучення: Англійська
Мова тексту: Англійська / Російська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Ласкаво просимо у світ вічного болю - всесвіт ігор Painkiller. На цей раз тільки два герої можуть врятувати Небеса від повного знищення: Деніел і демон Беліал повинні об'єднатися і покласти край епічного конфлікту між раєм і пеклом. Нова Володарка Безодні наділена силами всіх попередніх лідерів пекла разом узятих, і вона має намір продовжити війну до переможного кінця. Її легіони зможе зупинити лише напружена і кривава битва. Чи зможете ви вижити, відображаючи нескінченні атаки кошмарних створінь і жахливих демонів?


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com