RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1200) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews




Про фільм:
Тренер дитячої школи з фігурного катання Рита ображена невірним коханим. Той залишив її, щоб одружитися на сестрі якогось Власова, що займає 13-е місце в списку найбагатших людей країни. Щоб помститися не стала нареченому, Ріта вирішує закохати в себе цього самого Власова.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1140) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Легковажна наречена, багато сил витратила на те, щоб привести свого бойфренда до думки про шлюб, навіть не підозрює, що її краща подруга, успішний адвокат, присвятила найкращі роки свого життя кар'єрі, може опинитися в ліжку з її нареченим, миттєво завоювавши його душу, серце і тіло ... Коротше, хлопець потрапив. Наближається день весілля. Хто ж піде під вінець?

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1230) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Компанія американських підлітків у захваті від пропозиції їх ірландського друга Джейка! Він кличе хлопців зробити захоплюючу подорож по Ірландії, яка запам'ятається їм на все життя. Заклопотані цією ідеєю, юні мандрівники - чарівна Тара, мужній Блуто, завзята туристка Лайза і хіпі Трой зі своєю подружкою Холлі - відправляються до Ірландії, назустріч пригодам.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1042) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Страшна хвороба, що перетворює людей на зомбі, вирвалася на свободу, і світ звалився відразу. Біда підкралася нечутно і до приватної академії Фудзімі, лише деякі школярі і вчителі змогли розпізнати її і бігти від натовпу живих мерців. Дороги вижили розійшлися. У центрі сюжету - доля тісної групи, мимовільний лідер якої, 17-річний Такасі Комура, готовий на все, щоб врятувати подругу дитинства Рей Міямото. По дорозі на волю до них приєднуються інші учні - президент клубу кендо Саекі Бусудзіма, фанат зброї Кота Хірано і самозваний геній Сая Такагі. Поповнивши ряди ще й шкільною медсестрою Сідзукой Марікавой, втікачі вириваються в місто - а там все тільки гірше.
Кінець світу швидко зриває маски, показуючи, хто тримається друзів, а хто готовий штовхнути падаючого; хто хоче просто вижити, а хто бажає ще й половити рибку в каламутних водах Апокаліпсису. Такасі і компанія незабаром переконуються, що часом небезпечніше за все не зомбі, а такі ж «товариші по нещастю». Героям доведеться пройти прискорений курс суворої науки виживання, щоб знайти рідних і близьких і не втратити надію. Треба жити далі, а надія завжди буде!
Бонус до ексклюзивного обмеженому виданню сьомого тому манги.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (697) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
У провінційному містечку ділки організують туристичні тури до місцевої в'язниці. Багатим клієнтам пропонується провести деякий час за штучною гратами. Там заможних клієнтів по справжньому допитують, судять і жартома змушують відбувати наказанія.Одну з таких путівок набуває мер невеликого міста. Починається "слідство". У його основі реальний злочин, за який людина відбуває покарання у в'язниці. Завдання слідчих з'ясувати роль мера у цій справі. Але чим далі заходить гра, тим цікавіше її розв'язка ...

Пн
05
вер.

2011 р.

Переглядів: (702) | Коментарі: (0) | 11.09.05
Автор: allgamenews



Опис:
Історія двох людей, які приїжджають в болівійський місто Кочабамба, щоб зняти фільм про Христофора Колумба, але в Кочабамба в цей час вибухнула страшна війна між місцевими жителями і багатонаціональними приїжджими за приватизацію водних ресурсів.

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (2339) | Коментарі: (1) | 11.09.04
Автор: allgamenews



Про фільм:
Співробітники Х'юстонського урядової будівлі стають агресивні і схильні до вбивств після того, як терористи випускають секретний вірус. Державні службовці вводять карантин і закривають будівлю, щоб знищити інфекцію, проте невелика група, що зуміла не заразитися вірусом, намагається вибратися з карантину.

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (709) | Коментарі: (0) | 11.09.04
Автор: allgamenews



Про фільм:
Вечірка на катері перетворюється на жахливу різанину. Жах, що ховається в очереті, що росте повсюдно в заболоченій місцевості, нападає на героїв і безжально їх знищує. Що за таємниця пов'язана з цим місцем, як перемогти примар, що несуть смерть живим?

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (753) | Коментарі: (0) | 11.09.04
Автор: allgamenews



Про фільм:
Асистент окружного прокурора виявляється втягнутим в хитромудру гру в «кішки-мишки» людиною, який намагався вбити свою дружину, але уникнув тюремного ув'язнення завдяки безглуздій бюрократичної помилку.

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (636) | Коментарі: (0) | 11.09.04
Автор: allgamenews




Про фільм:
Фільм занурить вас в небезпечний світ корупції і життя кримінальних покидьків сучасного Лондона, де нерухомість потіснила такого значного лідера торговельного ринку, як наркотики, а найактивнішими підприємцями стали злочинні угруповання. Але кожному, хто захоче провертати там свої справи, будь то дрібна сошка Раз-два або російський тіньової мільярдер Юрій Омовіч, доведеться спочатку домовитися з одним і тим же людиною - Ленні Коулом.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com