RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
03
лют.

2010 р.

Переглядів: (1398) | Коментарі: (0) | 10.02.03
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/ee0f142c9f09a6e40f738ddde7639ab6.jpg

Рік випуску:  2010
Жанр: Strategy (God Sim / Manage/Busin. / Real-time) / 3D / Virtual pets
Розробник: Electronic Arts
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Не потрібна

Опис:
"Create-A-Sim" - це повноцінний редактор CAS з гри The Sims 3. У нім гравці зможуть створювати будь-яких симов, викладати свої творіння на Exchange і завантажувати їх в свою копію гри TS3, як тільки вона у них з'явиться.
Нова система створення персонажів Create A Sim - ви зможете утілити в життя будь-яку фантазію
На додаток до відкритого ігрового світу, новий зручний у використанні інтерфейс Create-a-Sim дозволить вам змінювати найдрібніші деталі ваших нових героїв і робити їх максимально реалістичними. За допомогою Create-a-Sim ви зможете створити практично будь-який персонаж відповідно до ваших побажань: він може бути худим або повним, молодим або старим - все що завгодно, і навіть більше! Окрім можливості змінювати форму і розмір тіла, ви також зможете моделювати риси обличчя вашого героя, його зачіску і колір шкіри, вибираючи з безлічі запропонованих варіантів.


Вт
02
лют.

2010 р.

Переглядів: (1729) | Коментарі: (0) | 10.02.02
Автор: Werfelis


http://infoshara.com.ua/uploads/posts/2010-02/thumbs/1265133623_51234.jpeg


Рік випуску: 2010
Жанр: Add-on (Content pack)
Розробник: The Sims Studio
Видавництво: Electronic Arts
Мова: Російська, англійська, французька, німецька, італіська, іспанська
Платформа:  РС
Таблетка: Присутня

Опис:
Ще один аддон до Sims 3, включає себе нові меблі, техніку і різні стильні примочки. Перетворите удома своїх симов в глянсові, гострі приміщення на верхніх поверхах (ліфти) з The Sims 3 High-End Loft Stuff. Відновите спосіб життя своїх симов софістичною обстановкою, електронікою, яку просто необхідно мати, і наймоднішими моделями одягу.

Вт
02
лют.

2010 р.

Переглядів: (1740) | Коментарі: (0) | 10.02.02
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/70cc40a92908.jpg


Рік випуску: 1 лютого 2010
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person / Online-only / Massively
Розробник: Hi-Rez Studios
Видавництво: Hi-Rez Studios
Платформа: РС
Мова інтерфейсу:
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Відсутня(Для гри потрібний CD-Key)

Опис:
2155. Після руйнівної Третьої Світової Війни, репресивний уряд миру має намір контролювати всю планету. І лише декілька, що залишилися незалежними, агентств здатні протистояти використовуючи єдиний спосіб - спеціально навчені передовій тактиці ведення війни елітні угрупування військ оснащені новітнім озброєнням. Майбутнє людства - війна! Де: знання - сила; Технологія - здобич; і кожен на порядку денному!

Пн
01
лют.

2010 р.

Переглядів: (1172) | Коментарі: (2) | 10.02.01
Автор: Werfelis


http://s006.radikal.ru/i213/1001/9d/48fe03e30881.jpg
Розробник: Digital Illusions
Видавець: Electronic Arts
Рік випуску: 2010
Жанр: FPS
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова Інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Відсутня

Опис:
Battlefield Bad Company 2™ переносить блискучу бойову систему серії Battlefield на РС і консолі нового покоління – і представляє кращі в історії жанру битви із застосуванням бойової техніки на 8 величезних картах, кожна з яких використовує унікальний тактичний сценарій.
Застосування нового вигляду техніки, таких як усюдихід (ATV) і транспортний вертоліт UH-60, дозволяє використовувати унікальні тактичні прийоми в колективній грі. Широкі можливості для модифікації техніки гарантують вам незабутні враження!

Пн
01
лют.

2010 р.

Переглядів: (1173) | Коментарі: (0) | 10.02.01
Автор: Werfelis




Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Рік виходу: 2010
Розробник: Monolith Productions
Видавець: Warner Bros. Interactive Entertainment
Видавець в Росії: Новий Диск
Мова (локалізатор): Російська (ND)
Таблетка: Download

Опис:
Грандіозний і атмосферний шутер FEAR 2 повертається – в абсолютно новій зовнішності! До складу доповненого видання, окрім повної версії гри, увійшли всі офіційні оновлення і доповнення. Особливим сюрпризом стане абсолютно нова одиночна кампанія, в якій вам буде призначено знов зіткнутися з жахливим Пакстоном Феттелем, легендарним лиходієм з першої частини гри. Поклонники онлайнових боїв зможуть влаштувати битви на нових картах – і з новими режимами розрахованої на багато користувачів гри. До того ж, тепер гра не вимагає жорсткої прив'язки до Інтернету. Дівчинка, що вселяє жах, Альма стала ще ближча, а коханий шутер – ще доступніший

Нд
31
січ.

2010 р.

Переглядів: (1942) | Коментарі: (0) | 10.01.31
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Racing / Simulator / 3D
Розробник: SCS
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: німецька + русифікатор
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Це красива і приголомшливо деталізована гра, присвячена нелегкому, але життєво необхідному ремеслу далекобійника. Почавши свою кар'єру з простого водія, заробляйте гроші, щоб придбати власну вантажівку. Потім другий, третій, четвертий. Наймайте водіїв і купуйте гаражі по всій Німеччині, щоб побудувати повноцінну логістичну імперію. Трохи завзятості і декілька тисяч намотаних кілометрів - і ви доб'єтеся своєї мети.
У вашому розпорядженні вся карта Німеччини і 18 її найбільших міст. У грі присутні оригінальні тягачі MAN, що ліцензіюють, переведені в цифровий вигляд з максимальною точністю і дбайливим відношенням до щонайменших деталей. Комплексний режим кар'єри, більше 60 різних вантажів і вдосконаленої економічної системи не дадуть вам занудьгувати! Ну, і наприкінці представляємо вам пару відео, що дають деяке уявлення про цю чудову гру.

Чт
28
січ.

2010 р.

Переглядів: (993) | Коментарі: (0) | 10.01.28
Автор: Werfelis

http://s59.radikal.ru/i165/1001/3f/0b706111e787.jpg

Рік випуску в Росії: 28 січня 2010
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: Funatics Studio Alpha
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Видавець в Росії: Новий Диск
Платформа: РС
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Під кінець епохи античності людство загрузнуло в самому як там не є варварстві. То орди гунів зметуть черговий стародавній храм, то дикі вандали Рим розграбують. Боги остаточно махнули рукою на своїх підопічних – що товчу метати бісер перед свинями, коли і без них живеться непогано? Але таке положення справ не влаштувало Гарібальда – визнаного вождя племені баваров. Тепер все залежить від вас. Допоможіть знатному лідерові і його співвітчизникам знов добитися пошани небожителів!


Вт
26
січ.

2010 р.

Переглядів: (1508) | Коментарі: (0) | 10.01.26
Автор: Werfelis



Рік випуску:  2009
Жанри: Екшн (Action) / Шутер від першої особи (FPS)
Розробники: Valve,XTCS Team
Видавець: XTCS Team
Платформа: РС (Windows)
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Таблетка: не потрібна

Опис:
У даній версії Counter-Strike, XTCS Team спробували витиснути максимальне, що можна було витиснути з двіжка Half-Life 1 як по текстурам, звукам, так і по моделлінгу.


Вт
26
січ.

2010 р.

Переглядів: (1149) | Коментарі: (0) | 10.01.26
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: RPG, 3rd Person
Розробник: BioWare
Видавництво: Electronic Arts
Платформа:
Мова озвучення:
Мова інтерфейсу:
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутній Системні вимоги:


Опис:

Через два роки після того, як командор Шепард запобіг вторгненню Поженателів, у людства з'явився новий ворог. На околицях космосу хтось поступово знищує колонії людей. Щоб зупинити загрозу, що насувається, Шепарду проходиться співпрацювати з мережею Цербер - безжальною організацією, що проголошує виживання людства за всяку ціну.
Для виконання цієї відповідальної місії Шепард повинен зібрати дуже сильну команду і прийняти командування наймогутнішим космічним кораблем в галактиці. Але навіть з такими ресурсами більшість рахує його затію безнадійної. Командир Шепард повинен довести скептикам, що вони помилялися.

Пн
25
січ.

2010 р.

Переглядів: (897) | Коментарі: (0) | 10.01.25
Автор: Werfelis

http://i059.radikal.ru/1001/5a/ac472d179f56.jpg


http://s11.radikal.ru/i183/1001/0c/5cf041445ae4.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade /Fighting
Розробник: Arc System
Works
Видавництво: Pqube
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: pic
Тип видання: Піратка
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Не встигли ще відгриміти фанфари довгожданої Street Fighter IV, як на прилавках магазинів з'явився новий претендент на звання «самого кращого файтінга всіх часів», BlazBlue. Більшість ігрових видань охрестили гру не інакше, як «найвідчайдушніший і глибокий файтінг з часів Guilty Gear». Хто б сумнівався, адже за кермом проекту все таже Arc System Works. BlazBlue стала свого роду «вінцем творіння», об'єднавши в собі всі кращі риси попередника.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com