RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
15
серп.

2009 р.

Переглядів: (1447) | Коментарі: (0) | 09.08.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Simulator
Розробник: Astragon Software GMBH
Видавництво: Astragon Software GMBH
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: німецький
Таблетка: Не потрібна
Платформа: РС

Опис: Кінець робочого дня. На зупинці, як завжди, натовп людей. Насилу втиснувшись в автобус, ви клянете вічну пробку і про себе лаєте водія. Знайома картина, чи не так? Але тепер у вас є шанс довести, що ви справитеся з управлінням і зумієте проїхати по пробках краще за професійного працівника автопарку. Ласкаво просимо на нову роботу - тепер ви водій автобуса в мегаполісі!Вы зможете сісти за кермо автобусів зі всього світу. Вісімнадцять маршрутів пролягають по спальних, ділових, промислових районах і трущобах. Приготуйтеся до водіння в різний час доби і за складних погодних умов - проти вас сліпуче сонце, сніг, ожеледиця, дощ і туман.Перевезення пасажирів - прибуткова справа, і тепер у вас з'явилася можливість відкрити власний автопарк! Купуйте або орендуйте автобуси більшого розміру і утримуйте бізнес на плаву спеціальними пропозиціями для залучення клієнтів і продажем рекламних площ на автобусних лініях. Доведіть всьому світу, що ви кращий водій!

Сб
15
серп.

2009 р.

Переглядів: (891) | Коментарі: (0) | 09.08.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Logic / Puzzle
Розробник: Deep Silver
Видавництво: Deep Silver
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський, французький, італійський, німецький, іспанський
Таблетка: Скачати

Опис:
Забавна логічна гра, геймплей якою зав'язаний на вирішенні різноманітних головоломок з предметами.
Містить 100 рівнів.
Незліченні ігри з гравітацією (і навіть з її відсутністю). Якщо говорити простіше - з фізикою. Вам дається кулька і, використовуючи закони Ньютона, об'єкти на екрані і трохи кмітливості, потрібно з ним провести які-небудь дії: закинути у відро, прокатати по вірній траєкторії і так далі.

Пт
14
серп.

2009 р.

Переглядів: (2133) | Коментарі: (2) | 09.08.14
Автор: allgamenews


Час випуску в Росії: 14 серпня 2009 р.
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: 1C
Видавець в Росії: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: лише російський
Таблетка: FStarForce + Емуляція образу

Опис:

Новий воєнно-історичний бойовик про подвиги радянських морських піхотинців представляє масштабні битви, які проходили на Чорному морі за часів Другої світової. Висадка десанта під Феодосією, оборона Севастополя, Одеси і Малої Землі, подвиг роти Костянтина Ольшанського і окупація румунських портів - лише деякі з них.

Олександр Зоріч, письменник, автор сценарію гри:
«Існує таке поняття - «масовий героїзм». До радянської морської піхоти воно відноситься повною мірою і, стосовно неї, набуває свого первинного сенсу, очищеного від патини пропагандистських кліше. Морські піхотинці були людьми відчайдушної хоробрості. З рушницею Мосина, автоматом ППШ і гранатою в руках морпехи творили дива: йшли до берега по горло в крижаній воді, захоплювали німецькі і румунські берегові батареї, висаджували штаби і склади боєприпасів, громили аеродроми і паливні бази. А потім, якщо потрібне, тижнями і місяцями утримували приморські плацдарми під ураганним вогнем противника. .В грі «Чорні бушлати» ми показуємо еліту радянських озброєних сил, досі незаслужено обійдену ігровою індустрією».
Двадцять три військові місії за СРСР проти військ Німеччини, Румунії і Італії в шести історичних битвах і десантних операціях 1941-1945 роках
Радянські морські піхотинці - головні герої гри, концепція і сценарій якої були розроблені письменником Олександром Зорічем.
Близько ста видів військової техніки: танки, самохідні артилерійські установки, бронеавтомобілі, бронепоїзди, різні бойові і допоміжні літаки (винищувачі, бомбардувальники, човни, що літають, важкі транспортники), бойові кораблі (крейсери, есмінці, канонерки) і катери.



Пт
14
серп.

2009 р.

Переглядів: (1161) | Коментарі: (0) | 09.08.14
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Racing
Розробник: Techland
Видавництво: Techland
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: PL / RUS
Таблетка: Присутня

Опис: Гра про яку фанати спідвею мріяли довгі роки. Гра в одній з кращої в світі ліг - Польська ліга. Існують 3 ліги: 2-а ліга, 1-а ліга і Екстра ліга. У режимі кар'єри ви почнете з 2-ої ліги і просуватимете свою команду до самих вершин.

Чт
13
серп.

2009 р.

Переглядів: (779) | Коментарі: (0) | 09.08.13
Автор: allgamenews



Назва: Team Fortress 2
Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Valve
Видавництво: Valve
Платформа: РС
Тип видання: [P]
Мова інтерфейсу: англійський
Мова озвучення: англійськa
Таблетка: Не потрібна


Опис:
Team Fortress 2 - розрахована на багато користувачів командна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена компанією Valve Corporation.
Гра була анонсована ще в 1998 році як продовження оригінальне мода Team Fortress для Quake, але з тих пір проект зазнав істотні зміни концепції і дизайні. У 1999 році здавалося, що геймплей ігри відхилявся від оригінального мода Team Fortress (і власного мода Valve - Team Fortress Classic під Half-Life) у бік більшої реалістичності і мілітаризму, але за дев'ять років роботи над проектом концепція була змінена. Фінальний варіант Team Fortress 2 дуже близький до оригінальних мод Team Fortress і Team Fortress Classic і візуально виконаний в забавному мультяшному карикатурному стилі з використанням лицьової анімації, заснованої на творчості таких художників початку двадцятого століття як Дж. С. Лейендекер, Дін Корнуелл і Норман Роквелл, слідуючи популярній тенденції недавніх фільмів, зокрема недавно створених Pixar/Disney, наприклад, фільм «Суперсімейка». Гра була офіційно випущена 10 жовтня 2007 у складі збірки The Orange Box. На території СНД випускається компанією Буку у складі The Orange Box, а також як незалежний програмний продукт.



Ср
12
серп.

2009 р.

Переглядів: (1097) | Коментарі: (0) | 09.08.12
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Симулятор стрибків з банджі
Розробник: UIG Entertainment GMBH
Видавництво: UIG Entertainment GMBH
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна


Опис: Банжі-джампінг - унікальна можливість подолати людські страхи і відчути незабутні моменти божевільного викиду адреналіну в кров. Якщо ви не разу в житті не переживали це почуття, тепер ви можете зробити це на своєму комп'ютері!

Вт
11
серп.

2009 р.

Переглядів: (1273) | Коментарі: (0) | 09.08.11
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2008
Жанр: Логічна (Puzzle) / 3d
Розробник: FAKT Software
Видавець: Viva Media
Видавець в Росії: Медіахауз
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Таблетка: непотрібна

Опис: У грі "Заработало! 2 " з'явилися нові прилади і механізми, але, найголовніше, змінилися завдання. Тепер, окрім основного завдання, можна вирішувати і додаткові, а значить, рішень може бути декілька. І ще один невеликий сюрприз: тепер своїми експериментами, створеними в новому редакторові, можна обмінюватися через інтернет.

Пн
10
серп.

2009 р.

Переглядів: (1374) | Коментарі: (0) | 09.08.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2006
Жанр: Action / FPS / RPG
Розробник: Arkane Studios
Видавництво: Бука
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки російський (текст+звук)
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Дія гри перенесе нас в світ Ashan, темний і невблаганний світ, з кривавою історією, що знаходиться під загрозою апокаліптичного пророцтва. Нам належить утілитися в молодого героя на ім'я Сейрт, який навчався мистецтвам магії і війни, здатного протистояти Темному Месії. Ми зможемо стати воїном, магом або кілером, озброїтися різноманітною зброєю або заклинаннями, і відправитися на боротьбу із злом. У міру проходження гри ми знаходитимемо нові здібності, набиратимемося досвіду, удосконалюючи свої навики як у військовому мистецтві, так і магії.

Пн
10
серп.

2009 р.

Переглядів: (947) | Коментарі: (0) | 09.08.10
Автор: VeNoM



Жанри: Action / Add-on (Standalone) / 3d / 3rd Person / Stealth
Рік випуску: 2008
Розробник: Haggard Games
Видавець: 1C
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучки: Російська
Таблетка: непотрібна (Daemon Tools 4.12.2)


Опис: «Смерть шпионам: Момент истины» - продовження шпигунського бойовика «Смерть шпионам», що оповідає про секретні операції, в яких брав участь добре відомий вам оперативник 4-го відділу ГУК «СМЕРШ» Семен Строгов. При розробці доповнення були враховані багато зауважень і пропозиції гравців, завдяки чому в «Момент истины» присутній різноманітніший набір одягу для переодягання і перероблена система рейтингів. Також в грі з'явилася можливість проходження однієї і тієї ж місії різними способами, була вдосконалена графіка, покращувана анімація головного героя і проведені інші зміни, які, як ми сподіваємося, позитивно позначаться на кінцевому результаті.

Нд
09
серп.

2009 р.

Переглядів: (719) | Коментарі: (0) | 09.08.09
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Платформа: РС
Розробник: Sakari Indie
Видавець: Sakari Indie
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна
Мова інтерфейсу: ENG


Опис:
Іноземний легіон: шутер з виглядом від третьої особи в стилі мультиплікації. Ви берете роль звареного круто Легіонера що захищає село від армії бунтівників. Сільські жителі знайшли притулок і укріпили себе в ратуші і чекають рятувального вертольота, щоб врятуватися. Ваше завдання, захистити сільських жителів від бунтівників!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com