RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
27
черв.

2009 р.

Переглядів: (980) | Коментарі: (0) | 09.06.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Cyanide Studio
Розробник: Focus Home Interactive
Видавець: Focus Home Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Мова озвучення: ENG
Таблетка: присутня

Опис:
Протягом декількох років тепер, ряд Менеджера, що Їздить на велосипеді, запропонували розумне з'єднання між управлінням і спортивним моделюванням. В цей час, ряд безперервно збільшив свою аудиторію через його різні версії, кожні новинки уявлення і кожне становлення новою точкою відліку відеогри для сотень тисяч гравців в Европе.
Спочатку, створення гри про їзду на велосипеді гонок, можливо, здавалося фантастичним новачкам. Проте, тепер очевидно, що студія Ціаниду, розробник гри, є експертом при відновленні сил всієї великої кількості тактики спорту і під час гонок і протягом всього сезону, де гравець надягає кепку спортивного менеджера, щоб управляти підготовкою, контрактами, списками і навіть переходить.

Чт
25
черв.

2009 р.

Переглядів: (680) | Коментарі: (0) | 09.06.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Triumph Studios
Видавництво: Codemasters
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG)
Таблетка: присутня

Опис:
Продовження популярної гри Overlord. Цього разу ми побачимо нового темного владику. Демонята стануть набагато розумніший, навчаться їздити на вовках, використовувати катапульти і ходити під вітрилом. Окрім знайомих локацій, нас чекають крижані простори Нордберга, імперські міста і притулок, де знайшли притулок чарівні істоти.

Чт
25
черв.

2009 р.

Переглядів: (825) | Коментарі: (0) | 09.06.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / 3d / 3rd Person
Платформа: РС
Дата виходу: 30 червня 2009 р.
Розробник: Activision
Видавець: Activision
Тип видання: Ліцензія
Мова Інтерфейсу: Англійський, французкий, іспанський, німецький, італійський
Таблетка: присутня

Опис: Життя головних героїв потерпіло деякі зміни. Мамонти Манфред і Еллі чекають появу на світло свого дитинчати; шаблезубий тигр Дієго впав в роздумі про те, чи не став він дуже «м'якотілим» в компанії своїх друзів; лінивець Сид, бредучи бажанням створити власне плем'я, зважився вкрасти декілька яєць динозавра. Відправившись рятувати Сида, друзі потрапляють в таємничий рослинний світ, прихований під товщами льоду, де вони стикаються з диноПриєднуйтеся до неймовірного стада доісторичних тварин в їх абсолютно дикій, божевільній і захоплюючій пригоді в грі «Ice Age™: Dawn of the Dinosaurs»! Вперше грайте за шістьох улюблених персонажів з мультфільму «Льодовиковий період», що відправилися на рятувальну місію через танучі сніги в загадковий світ динозаврів, крізь небачені страшні джунглі рослин м'ясоїдних, густе листя і серед злобних динозаврів. Заснована на довгожданому мультфільмі від студії Fox «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів», ця гра - дійсно велика пригода з мамонтами!
заврами і агресивним навколишнім середовищем, а так само знайомляться з мисливцем на динозаврів - ласкою на ім'я Бака.

Чт
25
черв.

2009 р.

Переглядів: (1124) | Коментарі: (0) | 09.06.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action/rpg
Розробник: Bethesda Softworks
Видавництво: Bethesda Softworks
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Тип видання: ліцензія, офіційне доповнення
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Point Lookout відкриває нову обширну зону Пусток - похмуру болотисту місцевість недалеко від побережжя Меріленда. Забирайтеся на пором і відправляйтеся в прибережне містечко Point Lookout, щоб випробувати саме таємниче доповнення до Fallout 3 з самою відкритою кінцівкою.
Сюжет: Купите квиток і сідаєте на пором Duchess Gambit, і поромник Тобар відвезе вас в прибережне містечко Point Lookout. Які секрети таїть покинута алея? Хто живе в зруйнованому особняку? Чим такий важливий фрукт Пунга? І які жахи таять глибини боліт?
Point Lookout -- доповнення з самою відкритою кінцівкою, воно дозволяє вам досліджувати болотисту місцевість так, як ви захочете. Нова квестовая лінія дозволить вам дізнатися багато таємниць і використовувати нову зброю, таке як рушниця двостволки, проти мешканців боліт.

Ср
24
черв.

2009 р.

Переглядів: (889) | Коментарі: (0) | 09.06.24
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Beenox Studios
Видавництво: Activision
Видавництво в Росії: Softclub
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, Французкий
Таблетка: присутня

Опис:
Грандіозна війна продовжується. Люди - жалюгідні мурашки в порівнянні з гігантськими смертоносними роботами, що прийшли з далеких зірок, але так трапилося, що дивні створення перетворили Землю на поле битви. Проте не всі вони однакові! Автоботи стоять на варті добра і справедливості і всіма силами намагаються уберегти людство, що опинилося не в змозі справитися з новою загрозою. А Десептікони готові по трупах крокувати до своєї мети, не зважаючи ні на кого і ні з чим.
Transformers: Revenge of the Fallen створена на основі однойменного фільму, який продовжує події оригінальної картини «Трансформери». Вас знову чекають неймовірно видовищні битви в різних частинах планети. Виступити можна на будь-якій стороні, б'ючись за Автоботів для порятунку земної цивілізації або за Десептіконов для її знищення. І це битва буде жаркою! Трансформуючи робота у будь-який момент, ви візьміть участь в неймовірних баталіях, гідних голлівудського блокбастера.

Вт
23
черв.

2009 р.

Переглядів: (979) | Коментарі: (0) | 09.06.23
Автор: allgamenews




Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing / 3D
Розробник: Milestone
Видавництво: Black Bean Games
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Англійський, Італійський, Німецький, Французький, Іспанський
Тип видання: Repack
Таблетка: Не потрібний


Опис:
Гра є ліцензією італійського чемпіонату по автогонках. Гравцям будуть запропоновані автомобілі таких грандів, як BMW, Audi, Jaguar. У грі реалістична модель поведінки, максимально наближена до реальних прототипів, великі можливості калібрування і налаштування "під себе" практично всіх вузлів автомобіля. Мультиплєєр розрахований на 12 гравців.

Нд
21
черв.

2009 р.

Переглядів: (841) | Коментарі: (0) | 09.06.21
Автор: VeNoM



Рік випуску: 16 червня 2009 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Terminal Reality
Видавець: Atari
Тип видання: Repack ліцензії
Мова інтерфейсу: Multi 6
Мова озвучення: Eng
Таблетка: вшита

Опис:
За основу Ghostbusters: The Videogame була узята саме оригінальна стрічка двадцятирічної витримки, тому поклонники класики і любителі поностальгировать напевно залишаться задоволені. Не в останню чергу завдяки тому, що сюжет гри створюється сценаристами фільму - Деном Ейкройдом і Гарольдом Ремісом, а Уїльям Атертон (William Atherton), Брайан Дойл-мюррей (Brian Doyle Murray) і Ені Поттс (Annie Potts) подарують ігровим персонажам свої голоси. Що до геймплея, то вам належить за допомогою унікальної зброї і пристосувань полювати на привидів в славному місті Нью-Йорку.

Нд
21
черв.

2009 р.

Переглядів: (1019) | Коментарі: (0) | 09.06.21
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure
Розробник: Fusionsphere Systems
Видавництво: Новий Диск
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Присутня

Опис: З глибини століть до нашого часу донеслися слова похмурого пророцтва. Все частіше обрушуються урагани і землетруси на Землю, прокидаються вулкани. Катаклізми втручаються в життя людства. Чи просте це збіг, або природні явища пов'язані з діяльністю зловісної секти? У пошуках відповіді відважна Ніна Каленкова відправляється до Франції. Саме там героїня намагається розкрити таємницю стародавнього ордена. Приголомшливі пригоди, старі знайомі і нові персонажі, прекрасні барвисті локації - в продовженні знаменитої гри «Тунгус: Секретні матеріали»!

Сб
20
черв.

2009 р.

Переглядів: (744) | Коментарі: (0) | 09.06.20
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Bohemia Interactive Studios
Видавництво: Peter Games / Акелла
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: російська
Таблетка: Відсутня

Опис:

Не вірте, коли говорять, що війна ніколи не міняється: всього за декілька років вона може стати зовсім іншій. Досить поглянути на стару Operation Flashpoint і її спадкоємицю Armed Assault - різниця очевидна без дізнань. Сьогодні той же побіжний погляд легко уловить ту ж різницю між оригінальною Armed Assault і продовженням тактичного симулятора Armed Assault 2.

Дія гри перемістилася на територію СНД: до 2009 року одна з місцевих держав вже протягом двох років знаходиться в стані громадянської війни. Співвітчизники не щадять один одного, щедро проливаючи кров прибічників опозиційного політичного режиму. Напруження взаємної ненависті досягло того градуса, при якому може згоріти ціла нація. Підрозділ миротворців прямує остудити конфлікт, поки не пізно. Після прибуття на місце, командир загону морських піхотинців з'ясовує, що обстановка ще складніша, ніж описували штабні доповіді. Ви битиметеся за виконання наказу і за власне життя, використовуючи передову техніку західного виробництва...

Сб
20
черв.

2009 р.

Переглядів: (1151) | Коментарі: (0) | 09.06.20
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: EA Black Box
Видавництво: Софтвер Клаб
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Присутня

Опис:
Найдорожчі машини зі всього світла, запаморочливий тюнінг, світло Ксенону і нереальні швидкості - нелегальні гонки завжди привертали шибайголов на найшвидших шедеврах автопрома. Але з часом культура і мода міняються. Любителі швидкої їзди вийшли в світ і перестали ховатися від поліції: нові змагання проводяться офіційно на спеціальних трасах у всіх частинах планети. Хобі «золотої молоді» перетворилося на самостійний вид спорту зі своїми правилами, спонсорами і чемпіонами.

Нова частина знаменитої гоночної серії Need for Speed міняється услід за самими гонками. Більше не потрібно ховатися від властей і ризикувати в нелегальних заїздах. Тепер найнебезпечніший ворог - не поліція, а хитрі і стрімкі суперники. Вони діють агресивно і у будь-який момент готові підрізати машину опонента або зіштовхнути її в кювет, перетворивши на безформну купу заліза. Ера безсмертних автомобілів пройшла! Будь-якого чотириколісного коня можна розбити вщент: мне і відвалюється буквально все - капот, бампера, спойлери, дах, крила, стекла і навіть колеса. Prostreet - не просто черговий епізод серіалу, це - новий рівень реалізму і видовища, доступний всім!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com