RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
19
трав.

2009 р.

Переглядів: (1088) | Коментарі: (0) | 09.05.19
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (God Sim / Manage/Busin. / Real-time) / 3D
Платформа: РС
Дата виходу: 2 червня 2009 р.
Дата виходу в Росії: 10 червня 2009 р.
Розробник: The Sims Studio
Видавець: Electronic Arts
Видавець в Росії: Софт Клаб
Тип видання: ліцензія
Реліз група: RELOADED
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Multi20 (Англійський, німецький, французький, італійський, російський, японський...)


Опис:
The Sims 3 надасть вам безмежну свободу творчості і відкриє безліч нових можливостей. Вперше в історії серії вас чекає відкритий ігровий мир, новий редактор Create-a-Sim, нові унікальні риси вдачі персонажів, нові можливості для зміни всього і вся Нове програмне ядро The Sims 3 дозволило створити відкритий ігровий світ, в якому ваші герої можуть вільно переміщатися по всіх околицях, включаючи пляж, гори і центр міста. Цей світ живе своїм життям і постійно міняється, тому те, що відбудеться з одним з ваших героїв, цілком може вплинути на іншого персонажа, який знаходиться на протилежному кінці міста. Нова система Create-a-Sim допоможе вам повністю змінювати зовнішній вигляд ваших персонажів, роблячи кожного з них справді унікальним. Система стала ще простішою і зручнішою, ніж раніше; вона дозволяє змінити будь-яку деталь особи, точно підібрати колір волосся, відтінок шкіри і багато що інше для створення реалістичних героїв.

Нд
17
трав.

2009 р.

Переглядів: (763) | Коментарі: (0) | 09.05.17
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009 р.
Жанр: Action(Shooter) 3D/1st
Розробник: Tripwire Interactive
Видавець: Tripwire Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Мутанти і інші зомбі втекли з секретної підземної лабораторії, і тепер групі відважних смільчаків (кооператив розрахований на шістьох) належить перестріляти декілька сотень гниючих тіл на вулицях Лондона. Для зачистки місцевості можна використовувати шістнадцять видів зброї, а також експериментувати з системою перков. Гра розповсюджується через Steam і сильно сподівається на успіх в світлі хороших продажів Left 4 Dead.
На питання про порівняння гри з Left 4 Dead, дизайнер Джон Гибсон (John Gibson) відповідає, що побудоване все буде швидшим на відчутті страху, чим на натовпах зомбі, що вибігають вам назустріч. "L4D заснована на божевільній кількості зомбі, шокирующе, що пересуваються, швидко. Killing Floor, навпаки, викликатиме непереборний жах, що накочує хвилями, тому що вороги нападатимуть волочучи ноги. Це, звичайно, не означає, що екшен не зажадає швНе дивлячись на те, що проект є бюджетним, Tripwire Interactive запевняють, що: «Не треба судити по обкладинці, а краще відчути незабутню атмосферу гри, яка припаде до смаку любителям жанру, і сподіваюся, вони оцінять всі сили вкладені нами». У Killing Floor буде п'ять великих карт, включаючи сцени битви у вузьких коридорах лабораторії і відкритих ділянках фермерських володінь. У вашому розпорядженні цілий арсенал, починаючи від простих пістолетів і рушниць, закінчуючи ракетними пусковими установками і бомбами. Зброї в грі так багато, що можливо пройшовши всю гру, ви і не скористаєтеся більшістю наданого.
Звичайно, завжди будуть люди, які порівнюватимуть Left 4 Dead з творінням Tripwire Interactive. Перш за все, кооперативний режим в Killing Floor підтримує до шести гравців, але, те, що ви побачите, не якому образом не нагадує L4D. Хоча ігровий процес чимось схожий з аналогом, але ви ніколи не дістанете можливість грати як одна з цієї мерзоти. идкості дій. Я маю на увазі, що темп гри буде різноманітним, як і види ворогів."

Нд
17
трав.

2009 р.

Переглядів: (776) | Коментарі: (2) | 09.05.17
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Аction
Розробник: Replay Studios
Видавець: CDV
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібна
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Розмір: 437 мб

Опис:
Тунельні Щури - темний і вражаючий шутер, який зображає страхітливі реалії В'єтнамської війни 1968года очима молодого американського солдата.

Як член загону “Тунельні Щури” гравець навчається зачищати величезні тунельні системи під джунглями В'єтнаму.

Коли всі його товариші гинуть в пастці, молодий солдат опиняється в повній самоті, б'ючись проти Вьетконговцев, їх смертельних пасток і його зростаючого внутрішнього безумства...

Сб
16
трав.

2009 р.

Переглядів: (1091) | Коментарі: (0) | 09.05.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Платформа: РС
Дата виходу: 20 листопада 2007 р.
Дата виходу в Росії: 27 лютого 2009 р.
Розробник: Cauldron
Видавець: Activision Value Publishing
Видавець в Росії: 1C
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібнa
Мова інтерфейсу: Російський (текст і озвучення)

Опис:
Тихоокеанська кампанія США проти Японії - один з найдраматичніших епізодів Другої світової. Лише виявившись в епіцентрі історичних битв, можна оцінити дійсний масштаб і значення битв, які велися далеко від головних фронтів великої війни.

Чт
14
трав.

2009 р.

Переглядів: (820) | Коментарі: (0) | 09.05.14
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Telltale Games
Видавництво: Telltale Games
Тип видання: ліцензія
Мова интерфейса: Английский, німецький, французький, італійський, іспанський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Присутня

Опис:
У новому епізоді Уоллес і Громіт вирішують відправитися відпочити на пляж, але істинно англійська погода з дощами і грозами не дозволяє вийти за поріг. Проте безжурним друзям нічого не варто влаштувати курорт прямо у себе удома!

Чт
14
трав.

2009 р.

Переглядів: (2133) | Коментарі: (0) | 09.05.14
Автор: allgamenews


Рік випуску:  2009
Жанр: Залізничний симулятор
Розробник: Auran
Видавництво в Росії: Акелла
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: Відсутня (у грі немає голосів)
Таблетка: емуляція образу

Опис:

Оригінальна назва цієї гри - Trainz Railroad Simulator 2009: World Builder Edition.
Акелла трохи перейменувала цю гру. Гра повністю русифікована. Не потрібна пігулка. А також улюблене головне меню (картинка інша) Акелли. Гру замовляв в Озоні, купив, встановив, 100% робоча, гойдайте і не сумнівайтеся, приємної вам гри!

Професія машиніста на перший погляд нудна і монотонна, але, проте, має свій непереборний шарм, із-за якого інколи так хочеться встати в штурвалу поїзда і відправиться в дорогу. Якщо у вас такої можливості доки немає, спробуйте хоч би пограти в Trainz Railroad Simulator! Тим паче, що тут можна вибрати, на якому поїзді зробити подорож, а головне - звідки і куди!

Ср
13
трав.

2009 р.

Переглядів: (956) | Коментарі: (0) | 09.05.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Logic
Розробник: Blue Monkey Studios
Видавництво: Blue Monkey Studios
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Multi 5
Платформа: РС

Опис:
Ось вона, цивілізація! Жили собі печерні люди, глушили мамонтів дубинами і навіть не підозрювали, наскільки прекрасний мир за межами рідної ущелини. І раптом їх охопило жадання пізнання. Палка-копалка перетворилася на спис, суха вітка - в справжнісінький факел. А з таким просунутим інструментом можна відправитися хоч на край світу!
Прекрасний ремейк легендарної гри The Humans! перенесе вас в неймовірну епоху кам'яного століття. Допоможіть первісним Человекам минути всі перешкоди на шляху до прогресу. Управляйте різними представниками клану, використовуйте особливі навики і предмети для проходження рівнів. І пам'ятаєте - плем'я не допустить, щоб їх вождя схрумкал на сніданок осоружний тираннозавр. До фіналу повинен дійти кожен з тих, хто відправився в шлях. А зараз - вперед, через ущелини, гори і пастки злопам'ятних мешканців сусідніх печер!

Ср
13
трав.

2009 р.

Переглядів: (843) | Коментарі: (0) | 09.05.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / RPG / Indi
Розробник: Citeremis
Видавництво: Citeremis
Тип видання: піратка [Repack]
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна
Платформа: РС

Опис:
Ваш шлях проходитиме через Теночтітлан (Мехіко), від високих гір, до недров вулкана, по легенді який і поховав тут під своєю лавою квітучу культуру індійців.Епічна пригода надихнула розповіддю про легендарних ацтекських героїв.Вообщем предстоит не легка прогулочка, що б врятувати людей від гніву ацтекських Богів.

Вт
12
трав.

2009 р.

Переглядів: (1020) | Коментарі: (0) | 09.05.12
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2009
Розробник: Bethesda Softworks
Видавець: Bethesda Softworks
Мова інтерфейсу: Англійський
Жанр: Add-on (Content pack)

Опис: На відміну від попередніх доповнень, в BS необхідно буде закінчити основну сюжетну лінію, щоб грати далі. Оскільки межа розвитку підніметься вище 20 рівня, стимул грати далі буде навіть у закоренілих манчкинів.
Історія, як і очікувалася, крутиться навколо Братерства Стали і залишків Анклава. Після перемоги одних залізних дроворубів над іншими, переможці вирішили кувати залізо, поки гаряче і зробити так, щоб з пересохлих губ мешканців Столичної Пустки більше ніколи не зірвалося слово « Анклав».  Проте ж Анклав не був зломлений вибухом генерального штабу, так що Вихідцеві нового покоління доведеться взяти участь в серйозних бойових діях двох сталевих армад. Історія буде повністю зав'язана на Братерстві Стали, тому що вони візьмуть серйозну участь в подальших епохальних подіях, які назавжди змінять Пустку.

Вт
12
трав.

2009 р.

Переглядів: (883) | Коментарі: (0) | 09.05.12
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: GRIN
Видавництво: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: російська
Таблетка: Присутня

Опис: Wanted: Weapons of Fate - це бойовик від третьої особи в якому перестрілки чергуватимуться з бійками. У грі будуть реалізовані всі інноваційні моменти, представлені в оригінальному голлівудському бойовику «Особливо небезпечний», - стрілянина по зігнутій траєкторії і, звичайно ж, уповільнення часу під час перестрілок і бійок. Для цього використовується складне фізичне ядро, яке прораховуватиме відразу декілька рівнів різних дій і подій, що відбуваються на екрані. Дія в грі починається там, де закінчується фільм. Уеслі чекають нові пригоди - він вимушений грати роль творця правосуддя.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com